18.Te iubesc și mereu o voi face

4K 282 17
                                    

Deja au trecut doua săptămâni sunt tot mai slăbită dar pentru Nick încerc sa fiu puternica și sa nu mă dau bătută. El mă duce in brațe pentru ca nu sunt în stare sa stau pe picioarele mele din cauza ca deja am ajuns un schelet. Toți se uita cu mila la mine și nu îmi place asta vreau sa le demonstrez ca deși nu voi mai fi ei trebuie sa fie puternici. Îi spun lui Nick sa mă duca în living toți erau acolo când mai căzut privirile li sau întristat.
T:-Vreau sa știți ca indiferent ce se va întâmpla cu mine voi trebuie sa fiți puternici uniți și sa încercați sa treceți peste....eu mam învățat cu ideea ca voi muri încercați și voi sa faceți asta. Viața este ca un carusel urci dar și cobori și se pare ca eu voi cobora și voi rămâne acolo ....nu voi mai urca ...dar voi puteți sa urcați și nu vreau ca din cauza mea sa rămâneți jos vreau sa fiți sus asta înseamnă sa fiți fericiți și cu gândul ca eu va voi veghea.
Toți ai rămas muți lacrimi apărând pe fetele tuturor .....au venit și fiecare ma luat în brațe sunandumi sa fiu puternica și ca totul va fi bine deși știam ca nu așa va fi dar pentru ei pentru familia asta a mea voi încerca să par ca totul e bine.
Sunt din nou în camera noastra stau în pat și mă gândesc Cum ar fi fost sa am copii sa îi văd alergând pe lângă mine sa îi aud strigând "mama și tata" sa îi văd crescând și ei la rândul lor mai târziu sa fi avut și ei copii sa îmi fi ținut nepoții în brațe. Toate aceste vise nu se vor împlini niciodată din caza bolii mele dar încerc sa accept ideea ca nu voi mai fi.

* După o luna *

Stau intrun scaun cu rotile în gradina casei și priesc spre cer.....aud pași în spatele  meu și când mă întorc îl văd Nick. În aceasta luna a fost secunda din secunda lângă mine....el mă ajuta sa mă slap el mă ajuta sa mă îmbrac el mă ajuta cu tot în fiecare seara doarmeam îmbrățișați ne-stiind dacă acea imbratisare va fi ultima. De multe ori îmi era frica sa închid ochii ca nu cumva apoi sa nu mă mai trezesc. Simt ca sfârșitul îmi e apropie și am început sa accept asta.
Deja eram în ultima luna din viața mea....Toți in fiecare seara veneau și își luau rămas bun ne știind dacă a doua zi mă voi mai trezi.
Toți ai adormit mai puțin eu....mă târăsc pana la scaunul cu rotile mă urc în el și ies din casa pornesc spre pădure unde se afla luminiș-ul în care eu și Nick am avut prima întâlnire.
Mă dau jos din scaun și mă întind pe iarba....privesc spre cerul plin de stele și ușor ușor simt Cum viața din mine se stinge privirea mi se intetosaja iar cu ultimele puteri reușesc sa îi trimit un link lui Nick : Adio Nick sa nu uiți ca te iubesc ai grija de tine ai grija de toți fi puternic și nu uita ca eu te voi veghea mereu te iubesc prințul inimii mele." După asta totul sa sfârșit.
Ascultați melodia din descriere in timp ce citiți

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum