Cap.2 Mintit

1.7K 135 10
                                    

In imaginea de mai sus este Anisia
TONI POV:
Seara veni si eu așteptam intr-o camera din conac fata care mi-a fost promisa. In camera mea niciodată nu a fost nici o fata si nici nu va fi mereu m-am culcat cu ele prin camerele conacului ele fiind pentru oaspeți. Usa camerei se deschide pe ea intrând o fata roșcata cu ochii căprui vine încet spre mine iar eu nu mai stau si o iau trantindo de pat. Ea își arunca mâinile in parul meu începând un sărut sălbatic pentru o virgina e destul de buna prea buna. Nu mai aștept si ii rup hainele de pe ea ca după sa ma dezbrac si eu intrând in ea. Așteptându-ma sa fie strâmtă intru lejer in ea semn ca nu este pura așa cum mi sa spus m-au păcălit si vor plăti. Ma îmbrac apoi o iau de parul ala roșcat si ieftin mergând spre haita Wolf - Sun. Urlu de nervi iar toți ies speriați afara când alpha-ul ma vede cu roșcata ținând-o de cap albește.
T:-Mi-ai spus ca e pura!! Si nu e.
A:-Imi pare rau Alpha nu am știut...
T:-Se pare ca fetița voastră e o curva. Maine oamenii mei vor veni sa iti distrugă haita sau mai bine sa iti ucidă familia apoi pe tn punând stăpânire si pe haita ta. Iar eu ma tin de cuvânt nu ca si tine jegosule.
Cu astea fiind spune o arunc pe acea curva spre ei ea căzând in brațele mamei ei apoi plec nervos către haita mea. Le spun oamenilor mei ca maine mergem sa le măcelarim familia iar eu voi participa la spectacol. Apoi merg obosit si nervos in camera mea unde întunericul domina.
Razele soarelui ma trezesc semn ca dimineața și-a făcut apariția. Ma duc sa imi fac un dus știind ca azi voi asista la un spectacol pe cinste. Baietii ma așteaptă jos gata de plecare. Ajungem in fata casei acelui alpha jegos dar se pare ca au fugit lăsând in urma o haita fara conducator. Ori cum vor muri deoarece toți ii vor omora daca le va încalca teritoriul altei haite. Primesc in link de la Kevin :
K:-Toni un intrus a intrat pe teritoriul nostru ce sa facem ?
T:-Prindetil si i-l duceți in temnița ii aplicați o bătaie buna apoi vad eu ce mai fac.
K:-Am înțeles.
Închid link-ul si le spun oamenilor mei sa aibă grija de noii membri ai haitei. Ajung la conac iar Kevin vine la mine cu zâmbetul pe buze si imi spune.
K:-Mi-au spus baietii ca sau ocupat de intrus l-au bătut bine iar acum te așteaptă pe tine sa le dai ordine ce sa faca in continuare. Cobor in temnițele conacului împreuna cu Kevin ajungând in fata celulei unde se afla vârcolacul care a îndrăznit sa imi invadeze teritoriul. Când privesc înăuntru vad o fata cu parul saten inchis(poza de mai sus e ea) legată in lanțuri de argint vânata si cu sânge. Deschid usa iar o senzație începe sa apăra in mine cat timp ma apropii de ea. Ii ridic capul dând de doi ochi verde spre gri care se simba la culoare in momentul când privirile noatre se întâlnesc. O durere groaznica ma lovește când imi dau seama ca ea este suflete meu pereche si din cauza mea se afla in starea asta. Repede rup lanțurile nepasandumi ca ma ard si o iau in brațe stil mireasa. Alerg cu ea spre doctorul haitei care atunci când o vede se îngrozește si o ia repede împreuna cu câteva asistente. Au trecut patru oare de când nimeni nu mi-a dat nici o veste dar fix când credeam ca am sa dau buzna acolo peste doctor apare in fata mea si imi spune.
D:-Pacienta are multe vânătăi pe suprafața corpului iar lanțurile in care a stat legată au ars-o destul de adânc dar in câteva zile se va vindeca.
T:-Pot sa o vad?
D:-Desigur Alpha.
Intru in salonul ei iar ea își întoarce speriata privirea către mine.
T:-Shhh linișteste nimeni nu iti va mai face nimic. Cum te numești?
A:-Numele meu este Anisia...
T:-Numele meu este Toni am 23 ani si sunt alpha-ul acestei haite. Spune-mi cum ai ajuns aici? Câți ani ai?
A:-Am 18 ani si provin dintr-o haita care m-au alungat spunând ca sunt doar o gura in plus si ca nu sunt buna de nimic.
T:-Cum sa spună ca sufletul meu pereche nu este bun de nimic??!!!
Marai si ridic vocea iar mica mea copila începe sa tremure.
T:-Shhhh imi pare rau micuțo nu am vrut sa te sperii de acum totul va fi bine.
Am de gând sa o fac luna mea nu o voi părăsi nu voi putea si acum ma doare ca e așa din cauza mea nu mi-aș putea imagina viata fara ea fara sufletul meu pereche. O Țineam in brațe mângâindo pe spate iar ea adormise relaxându-se in brațele mele. O iau in brațe si merg spre conacul nostru unde o duc in camera mea care de acum înainte va fi a noastră.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum