34.Accident

2.8K 206 7
                                    

❤Ascultati melodia din descriere :* ❤
După un an
TYA POV :
Sunt așa fericita în acest an sau întâmplat foarte multe.....copii au început antrenamentele de auto apărare ei acum având 10 ani. Micuțul Lucas are patru ani și pe zi ce trece tot mai mare de face iar eu sunt din nou însărcinată. Sunt așa fericita am aflat ca voi avea încă o fetiță sunt în cinci luni ceea ce înseamnă ca luna viitoare voi naște. Nick este foarte fericit ca vom avea încă un copil dar ma avertizat de pe acum ca nimeni nu le va răni pe fetițele lui și ca nici un mascul nu se va apropia de ele.
Acum este seara iar poftele sunt de nestăpânit....ca sa ajung în bucătărie trebuie sa cobor niște scări iar aici trebuie sa am grija sa nu alunec. Încerc sa cobor încet dar ceea ce speram sa se întâmple sa întâmplat. Simt Cum pământul îmi fuge de sub picioare alunecând pe scări. Încep sa mă rostogolesc iar din instinct îmi pun mâinile în jurul burtei. După ce ajung jos simt Cum abdomenul mă doare iar durerile se tot măresc ceea ce înseamnă ca mi sa rupt apa. Încep sa urlu de durere trezind toată casa...Nick aleargă speriat spre mine iar când mă vede incremeneste.
T:-Repede cheamăl pe Criss mi sa rupt apa!!!!!
Urlu la Nick care aleargă după Criss pentru al chema, Kyra împreună cu Sonia mă cara pana întro camera unde îmi indica sa inspir și sa expir. Durerile sunt tot mai mari ne-mai putând sa aștept după Criss așa ca încep sa împing......imediat pe ușă intra o moașă împreună cu Criss.
Moașă mă îndeamnă sa împing iar Criss e lângă mine ținându-ma de mana pentru al strange când durerea e prea mare. Cu ultimele forte mai împing o data apoi totul se face negru.
CRISS POV :
O văd pe Tya Cum își închide ochii și cade istovita de puteri pe perna moale. Când mă uit spre moașă o văd Cum mă privește cu regret.
M:- Din păcate copilul nu a supraviețuit....
Când aud asta rămân mut....Cum îi voi spune lui Alpha dar mai ales Cum va primi Tya aceasta veste.
Înfășurez copilul intrun cearceaf micuț și ies afară din camera unde Tya se odihnește.
Când ajung în living toți se ridica în picioare și privesc micuțul copil din mâinile mele.
C:-Îmi pare rău să vă anunț dar copilul nu a supraviețuit....
N:-Nuuuu!!! Micuța mea fetița....nu poate fi adevărat.
Îl văd pe Alpha Cum o ia în brațe pe micuta făptură și o strânge ușor la pieptul sau...lacrimi ne apar la toți când îl vedem cât e de distrus nu vreau sa îmi imaginez Cum va primi Tya aceasta veste.....sigur va cădea în depresie.
Apoi îi văd pe cei doi micuți Lusy și Ianis Cum se apropie ușor de tatăl lor cerându-i voie sa o privească pe surioara lor.
L:-De ce nu se trezește?
N:-Micuța voastră surioara nu se ca mai trezi.....ea a plecat undeva unde o sa ne vegheze pe toți.
I:-Nici măcar nu iam dat un nume....eu mi-as fi dorit sa o cheme Hope.
N:-Frumos nume.... Hope (speranța)
NICK POV :
Ducem micul corp neînsuflețit întro camera unde este foarte frig o punem intrun pat micuț pana când îi vom face înmormântarea. Nu știu Cum îi voi da această veste Tyei.....Dacă va cădea în depresie va fi foarte greu. Dacă o mama își pierde puiul cade în depresie și cu greu va reuși sa treacă peste. Nu o voi lăsa pe Tya sa își vadă copilul neînsuflețit pentru ca va inebuni când va vedea ca nu îi va răspunde la chemare.
Tare as fi vrut sa trăiești micuță Hope......

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum