Cap 4.

1.6K 124 11
                                    

ANISIA POV:
A trecut o săptămana de când am plecat din acel conac iar durerea pe care o simt este de nedescris. Lupoaica mea suferă la fel si eu pierdută in gândurile mele nu imi dau seama ca sunt urmărită. Un miros de mort si putrezit se simte in aer si când ma întorc o monstruozitate fara ochi si cu colți mari de apropie de mine. Alerg înapoi spre ieșire din pădure care duce mai aproape de drumul înspre conac. Simt cum ceva ma pune la pământ si ma musca de Spata dreapta eu urlând tare de durere rămânând paralizata de durere. Crezând va se va opri încerc sa respir dar simt cum inca o data își înfige colții in mine mișcându-ma de abdomen colții lui fiind pe o parte si cealaltă a corpului meu. Durerea e groaznica din cauza veninului care i-l are si cu ultimele forte urlu cat pot eu de tare încercând sa mai scad din durerea pe care o simt.
TONI POV:
Un urlat groaznic de durere se aude si acel urlat trezește panica in mine însemnând ca provine de la o singura persoana aceea fiind Anisia. Mai aud o data acel urlat dar de data asta mai tare si parca cu mai multă durere in el. Ii iau pe Kevin si Eduard cu mine alergând repede spre sfârșitul primei păduri știind ca de acolo sa auzit acel urlat. Cu cat ma apropii mai mult cu atat mirosul de sânge este mai înțepător si când ajung la fata locului o vad pe Anisia pusă la pământ si peste ea un monstru care o musca cu pofta cauzandui răni adânci. Alerg spre acel monstru luptându-ma cu el si dându-l jos de pe Anisia. După ce I-l omor ii vad pe Kevin si Eduard uitându-se triști către Anisia care zăcea intr-o balta de sânge. Ma așez jos lângă ea luând-o in brațe si observ cat de grave sunt rănile ei Si fara ajutorul unui doctor nu se va vindeca din cauza otrăvii din saliva acelui monstru. Bătăliile ei sunt tot mai slabe iar panica si grija se instalează in interiorul meu. Alergam cu ea spre spitalul haitei unde doctorul o baga direct in sala de operații spunându-mi de la început ca șansele ei de supraviețuire sunt de 30% poate chiar si mai putin. Ma simt atat de oribil nu o merit din cauza mea e in aceasta stare din cauza mea ea moare. Doctorul iese cu o fata trista si imi spune :
D:-Imi pare rau Alpha noi am făcut tot ce am putut acum depinde de corul ei cum va reacționa acum este in coma iar inima ei poate ceda oricând.
T:-O pot vedea?
D:-Imediat va fi dusa in salon
Cad in genunchi iar Lupul meu urla in interior de durere...Sisi vine si ma ia in brațe spunându-mi sa totul va fi bine.
T:-E doar vina mea doar din vina mea e așa...daca nu o răneam daca nu o lăsam sa plece.

Te rog revinoti te iubesc atat de mult si imi pare rau pentru tot

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Te rog revinoti te iubesc atat de mult si imi pare rau pentru tot. Te rog trezește-te si lasă-mă sa am grija de tine.
Intru in salonul ei iar când o vad stand pe acel pat nenorocit bandajată si parca fara viata in vine sa ma omor pentru cat rau ii fac. Ma apropii de patul ei si ii șoptesc:
Trezește-te dragostea mea sunt aici lângă tine si nimeni nu iti va mai face rau imi pare rau pentru tot ce ți-am făcut te rog revino lângă mine. Te iubesc Anisia....
Apoi ma aplec peste ea si ii las un mic sărut pe frunte apoi cu lacrimi in ochi ies afara din salonul ei.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum