44. La palat

2.5K 215 15
                                    

HOPE POV :
Acum sunt în mașină împreună cu regele. Oare ar trebui sa îmi fie frica doar e regele vampirilor dar ceva îmi spune sa am încredere în el și sa dau la o parte teama. Mașina se oprește în fața unui palat foarte mare și frumos.
Cobor din masina si sunt întâmpinată de servitori.
R:-Ea e Rouse și va avea grija de tine..
Spune regele arătând către o servitoare cu parul brunet și ochi verzi.
Ro:-Haide sa Îți pregătesc baia sunt sigura ca ai mare nevoie de o baie relaxanta.
H:-Ar fi minunat Mulțumesc.

DARCK POV :
O văd pe Rouse cum o conduce pe fata care am aduso spre camera ei. Iam spus sa aibă grija de ea iar deseară sa îi spună ca e invitata la cine. Sunt curioasa Cum a ajuns ea în slujba lui Zalto.

HOPE POV :
După baia relaxanta și lunga o văd pe Rouse căutând intrun dulap mare. O văd Cum se întoarce spre mine cu o rochie neagra lunga pana la genunchi în mare parte fiind din dantela neagra.
H:- Pentru ce trebuie sa mă îmbrac cu ea?
Ro:-Regele vrea sa mergi la cină cu el.
H:-Oh...ok
După ce îmbrac rochia și încalț o pereche de pantofi negri nu foarte înalți Rouse îmi face niște bucle și îmi aplica un machiaj simplu.
Ro:-Gata....ești minunata.
H:-Mulțumesc. .....și mersi pentru ajutor
Ro:-Este datoria mea stai liniștită.
Rouse mă conduce pana la capătul scărilor apoi îmi spune :
Ro:-Cobori scările apoi o iei la dreapta și vei vedea o ușă chiar în fata ta intri pe acea ușă și acolo e sala unde se servește cina.
H:-Ok
Așa și fac cobor scările apoi o iau la dreapta iar în fata mea apare o ușă mare și de culoare alba.
Ușă îmi este deschisa de către un servitor iar eu pășesc ușor înăuntrul ei.

DARCK POV :
Aud ușa deschizându-se ceea ce înseamnă ca a venit. Când privesc spre ușă văd aceias fata frumoasa cu parul blond și acei ochi minunați albaștri. O mai privesc timp de câteva minute apoi o invit sa stea la masa. Când se apropie privirea ei coboară în pământ iar acest lucru mă deranjează ca vine din partea ei.
H:-Buna seara majestatea...
D:-Te rog nu mă lua cu politeturi un simpli Bună îmi ajunge și poți sa îmi spui Darck. Sa ști ca ești singura care are voie sa îmi spună așa și nu mă întreba de ce pentru ca sincer nici eu nu știu ceea ce știu este ca simt ca pot avea încredere în tine.
H:-Bine....așa am sa fac. Numele meu este Hope și am 16 ani.
D:-Și Cum a ajuns o fata ca tine servitoarea lui Zalto?
H:- Pai.....eu am fugit de acasă acum doua aproape trei luni și am ajuns aici pe teritoriul vostru al vampirilor.
D:-Și de ce ai fugit Hope? Sau mai bine zis de cine?
Lacrimi îmi apar atunci când îmi reamintesc ce iam făcut tatălui meu.
H:-Am plecat pentru ca sunt un monstru un monstru care le face rău persoanelor pe care le iubește.
D:-Cum adică?
H:-Sunt un vârcolac și nu orice vârcolac. Dețin puterea lunii la fel ca și mama mea iar când îmi eliberez lupul devin un monstru. Iar ultima data când miam eliberat lupul era sa îmi omor tatăl. Așa ca după am fugit departe încât nimeni sa nu mă mai poată găsi. De aia am venit pe pământurile voastre ca sa nu fiu găsită de ai mei. Iar când am intrat pe teritoriul vostru oamenii lui Zalto mau luat. Acolo am trăit multe zile de chin și suferință.....
D:-Și cine sunt părinții tăi?
H:-Tya luna suprema și Nick Alpha-ul suprem din haita Wolf-suprem....
Îl văd pe Darck Cum rămâne fără cuvinte iar eu încep sa plâng deoarece simt vina pe care am purtato în tot acest timp.

DARCK POV :
După ce imi spune povestea ei rămân șocat sa aud ca în palatul meu este un vârcolac care am crezut ca nu mai exista și anume vârcolacii lunii. Așa se numesc cei care poseda puterile luni iar ea face parte din această rasa pura de vârcolaci la el și mama ei. Îl cunosc pe Nick înainte ca el sa devină Alpha iar eu rege eram cei mai buni prieteni dar după încoronare fiecare a luato pe drumul lui și de atunci nu neam mai văzut.
D:-Îi voi anunța pe părinții tai.....
H:-Nu te rog!!!! Nu vreau sa mai rănesc pe cineva...trebuie sa creadă ca eu am murit astfel vor înceta a mai caută un monstru ca și mine.
Mă duc și o iau în brațe apoi îi șoptesc: Nu ești un monstru din contra ești un înger. Și nu a fost vina ta....nu ai știut Cum sa te controlezi iar ce sa întâmplat atunci a fost un accident. Sunt sigur ca părinții tai te căuta și spera sa fi în viața. Promit ca voi avea grija de tine...

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum