31.Prizoniera lui.

3.1K 223 3
                                    

Deja a trecut o săptămână iar eu sunt tot captivă intre patru pereți doar ca de aceasta data sunt întro camera. Oscar ma amenințat ca dacă am sa fac ceva greșit mă va pedepsi iar dacă voi încerca să fug le va face rău copiilor mei. Sunt legata de mâini și de picioare sunt captivă aici nu pot evada nu vreau ca copii mei sa pățească ceva.
Ușă camerei se deschide iar pe ea nu intra nimeni altul decât Oscar.
O:-Ce face frumoasa mea soție?
T:-Nu sunt soția ta!
O:-Greșit! Ești deja a mea și vei fi soția mea ca vrei sau ca nu.
T:-Niciodată ești un nesuferit!!!.
Primesc o palma iar eu cad plângând în pat.
O:-Nu îmi place sa te lovesc dar tu mă forțezi sa o fac. Altădată învață Cum sa vorbești cu soțul tău.
După ce iese din camera lacrimi amare îmi apar pe față. Îmi vreau viața înapoi îl vreau pe Nick înapoi îi vreau pe copii. Dar nu se poate eu sunt captivă aici și voi deveni soția lui nu pot face nimic toate puterile mele sunt slăbite din cauza acestui castel care e acoperit cu iedera.

NICK POV :
A trecut o săptămână de când frumoasa mea Tya a dispărut. Copii sunt terminați....plâng întruna după ea și vor sa fie lângă ea. Vreau sa o aduc înapoi am încercat de mai multe ori sa o contactez dar e ca și cum ceva ne blochează. Sper doar sa nu pățească ceva rău a trecut prin prea multe ca sa îndure altele.

TYA POV :
Stau în camera uitându-ma pe fereastra deja e seara. Mă duc spre dulap și îmi iau o rochie maro închis spre negru iar când Oscar intra pe usa îl întreb:
T:-Îmi dai voie sa ies pana în curtea din spate te rog. Vreau sa stau doar câteva minute promit ca nu am sa fac nimic prostesc.
O:-Bine dar fi atenta dacă faci ceva nu uita cu ușurință le pot face rău copiilor tai.
T:-Am înțeles.
În sfârșit am ieșit afară...aerul rece al nopții îmi lovește fața. Curtea din spatele conacului era ca o pădure micuța. Intru în ea și mă așez în genunchi începând sa plâng și sa mă întreb de ce toate astea mi se întâmplă mie? După câteva minute mă întorc înapoi știind ca dacă stau prea mult voi avea de suferit.
Intru în camera iar acolo mă aștepta Oscar foarte nervos.
O:-Se pare ca soțul tău te căuta...dar te asigur ca nu e va găsi. Ești a mea și nimeni nu mi te va lua.!!!
T:-Greșești nu sunt a ta și mă va găsi iar atunci când o va face vei regreta!!! Oscar se apropie de mine mă ia de par și mă trântește de perete apoi de dulap iar în final de podea. Rămân pe jos simțind Cum tot corpul mă doare de la fiecare impact. După începe sa dea cu picioarele în stomacul meu începând sa scuip sânge. Mă apuca iar de par și mă ridica la nivelul fetei lui.
O:-Vezi dacă nu ești fata cuminte?! Primești bătaie.
După asta ma mai arunca o data de perete căzând jos și rămânând acolo. Cu greu îmi mai țin ochii deschiși....lacrimi încep sa îmi apară pe fața plina de sânge. Nu știu cât am sa mai rezist în ritmul ăsta.....După toate astea aud Cum ușă camerei se închide iar ochii mei se închid devenind totul negru.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum