15. Iarna

4.3K 295 5
                                    

Peste o doua luni
N:- Scumpo hai mai repede!
T:-Acuma vin!!!
Eu împreună cu Nick, Zack, Kyra, Daniell și Sonia ne pregătim sa ieșim la alergat prin pădure mai ales ca a nins și în sfârșit e zăpadă. Sigur va întrebați cine e Sonia....pai ea e sufletul pereche a lui Daniell sau întâlnit în timp ce era o ședință iar Nick ia chemat pe toți Alpha ea fiind fiica unuia dintre Alpha.
Sa revenim....Cobor jos și îi văd pe toți gata.
N:-Mult ția mai luat
T:- Pai ca sa ai un par așa frumos ca și al meu trebuie întreținut
K:-Da da fie Cum spui tu
Iatane alergând prin zăpadă ca niște nebuni începem sa ne batem cu bulgari iar Daniell și Sonia construiesc un om de zăpadă. După ce am obosit am început sa o luam ușor spre casa mai ales ca vine seara.

*
Au trecut doua săptămâni de când am început sa mă simt tot mai rău ....Toți spun că am răcit din cauza ca am stat prea mult în zăpadă și în frig. Astăzi vine doctorul haitei sa mă consulte pentru a afla ce am in mod normal o răceală la vârcolaci nu tine mai mult de cinci-șase zile.
Încerc sa mă ridic din pat dar amețeală mă ia și când înapoi....mă ridic ușor pe perne pentru a sta cât de cât în fund. Mă simt tot mai slăbită și sleita de puteri pofta de mâncare nu mai am iar de umblat nici nu vorbesc sunt efectiv imobilizata la pat.
Pe ușă intra Criss doctorul haitei începe sa mă consulte iar după fața lui părea ceva serios.
C:-Trebuie sa vorbesc cu Alpha Scuzama o secunda
T:-Ce?! Stai!! Vreau sa știu ce e cu mine .
Mda degeaba el deja ieșise pe ușă sper ca măcar Nick sa îmi spună ce am

NICK POV:
Stau în biroul meu și îl aștept pe Criss sa vina sa îmi spună ce are Tya. Iam spus ca ei sa nu îi spună nimic pana nu aflu eu mai întâi ce se întâmplă cu ea. Ușă se deschide și pe ea intra Criss destul de serios.
C:-Alpha îmi pare rău că va spun asta dar Luna Tya......

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum