7.Primul sărut pasional

7K 393 7
                                    

După ce ies din cada mă îndrept spre dulap pentru ami alege hainele. Am hotărât sa mă îmbrac într-o pereche de pantaloni scurți de blugi un maieu de culoare alb si cu decolteu iar apoi mam încălțat cu o perched de bascheți. Nick ma aștepta in camera de zi iar când mă văzut un mic zambet i sa format pe buze.
N:-In sfarsit ai terminat. Credeam ca nu mai vi ori Cum dacă mai stăteai puțin veneam după tine.
T:- Da da..uite-mă acum sunt aici hai sa mergem.
Am ieșit din casa iar Nick a luat-o înaintea mea. Când mă uit împrejur observ o familie formata din doi părinți și o fetiță roșcată exact ca și mine. Stau și îi privesc par atât de fericiți iar fetița este luată în brațe de tatăl ei începând sa rada iar mama I se alătură și ea. Sunt o familie perfect de care eu nu am reușit sa am parte..După ce au murit părinții mei am rămas așa singura ei sau sacrificat pentru mine și îmi pare tare rău că nu am fost în stare sa îi apar. Fără sa îmi dau seama încep sa îmi apară lacrimi iar Nick observa asta și vine la mine.
N:-Hei ce ai pățit? Ești bine?
T:- Da doar ca mi-am amintit de părinții mei îmi este atât de dor de ei îmi lipsesc atât de mult.
N:-Shhh gata liniștește știu Cum este și eu mi-am pierdut părinți la vârsta de 13 ani.
T:-Îmi pare rău
N:-Și mie
După ce ne-am ținut în brațe timp de 10 min am hotărât sa ne întoarcem la conac. Chiar înainte sa ajungem iam văzut le Zack și Kyra Cum aleargă înspre noi.
Z:-Hei nu vreți sa veniți cu noi sa înotam?
N:-Da ar fi o idee grozava
K:-Ok haitei atunci!
Am ajuns la un lac foarte frumos și lin când încep sa mă obișnuiesc cu priveliștea Zack Kyra și Nick se dezbracă pana la lenjerie și sar în apa iar eu stau și îi privesc de pe margine.
K:-Hei Tya hai și tu!
Tya:- Nu sunt sigura ca vreau sa înot!
N:-Hai Tya e doar apa!
Tya:- Off bine!
Încep sa îmi dau maieul și pantalonii jos de pe mine rămânând doar în lenjeria intima când Nick se uita la mine ochii încep sa îi sclipeasca și un zâmbet mic îi apare pe față.
Intru în apa care este un pic rece dar imediat încep sa mă obișnuiesc și înot în pare Nick. Mă agat de el pentru ca deja am obosit și nu mai rezist sa înot. Mi-am agățat picioarele de bazinul lui iar mâinile mi leam pus după gatul lui. Ne uitam unul în ochii altuia și o senzație plăcută îmi învăluie corpul simt o ușoară electricitatea când el își pune mâinile pe spatele meu. Încât încet buzele noastre se unesc intrun sărut plin de pasiune și dragoste. Rupem sărutul pentru a lua o gura de aer apoi ne uitam iar unul la altul.
N:-Chiar aveam nevoie de asta.
T:-Si eu!
Z:-Hei îndrăgostiților ar cam fi timpul sa ne întoarcem.
N:- Cine vorbește!!!
Am ieșit din apa ne-am îmbrăcat și am pornit spre conac....Din câte am înțeles Nick are o surpriza pentru mine.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum