11.O noua viata o noua sansa

2.1K 185 14
                                    

Ascultati melodia
Vreau sa va spun ca nu pot renunta la aceasta carte si ca o voi continua cat pot eu de mult și acest capitol este o surpriza pentru voi
Motivația pentru a continua a venit de la rares_nick1962 și acest capitol îl dedic lui :* :)
MELODY POV :
Mă trezesc cu o durere îngrozitoare în jurul pieptului. Încerc sa deschid ochii dar lumina prea puternica nu mă lasă. Încet încep sa mă învăț cu lumina și reușesc sa deschid ochii observând ca sunt în camera în care eu am copilărit. Lângă mine toată garda castelului stand și uitanduse ușurați la mine.
M:-Ce sa întâmplat?
G:-După ce tatăl dumneavoastră va scos inima din piept noi vam venit repede în ajutor punând-o înapoi în pieptul dumneavoastră și cam dat sa beți sânge de vampir care vindeca orice. Așa am reușit sa va readucem la viață dar ați stat în coma șase lui pana când ați fost pregătită să reveniți printre noi.
M:- De ce ați făcut asta pentru mine?
G:-Avem nevoie de tine sa preiei conducerea plus ca regele era prea crud cu noii omorândune fiicele ceea ce noi am vrut sa ia sfârșit odată regula asta și tu ai reușit sa o ștergi de tot și Îți suntem recunoscători. Vrem ca tu sa fii regina noastră sa ne conduci și sa ai grija de noi fiind o familie și un popor atât de mare.
M:-Nu știu dacă sunt în stare după tot ce mia făcut tatăl meu după ce miam pierdut familia.....
G:- Printesa o fetiță vrea sa va vadă.
M:-Spunei sa intre.
În camera intra o fetiță cu parul blond și ochii de un albastru minunat.
R:-Nume meu este Rouse iar mama mea a murit încercând sa mă apere de rege el știind ca ea a născut o fetiță a cerut sa o vadă dar mama a spus ca fetița sa născut moarta iar regele spunând ca ea minte a cerut sa o omoare iar așa eu am rămas orfana în grija gărzilor care din mila îmi mai dădeau de mâncare.
Mă uit la micuta fetiță care nu are mai mult de șase ani și încerc sa îmi dau seama ce fel de tată am avut.
M:-Te voi adopta eu micuta Rouse vrei sa fii fetița mea? Eu miam pierdut copilul iar singurătatea mă bântuie.
O privesc pe micuta Cum lacrimi îi apar pe micuțul ei chip și îmi sare în brațe spunându-mi :
R:-Normal ca vreau în sfârșit nu voi mai fi singura voi avea și eu o mama care sa mă iubească și sa aibă grija de mine.

DUPĂ TREI LUNI....
Au trecut trei luni de când am devenit regina și conduc un adevărat regat. Micuta mea Rouse e foarte fericita și mereu când are ocazia îmi spune "te iubesc" iar asta mereu mă motivează și mai tare ca ea are nevoie de mine și trebuie sa îi fiu alături. Ea nu știe ce înseamnă o ieșire ca și intre fete deoarece mama ei a murit când ea avea trei ani încercând sa o protejeze. Tot ce contează acum pentru mine este ea și regatul meu. Nimeni și nimic nu mă mai poate face sa îi părăsesc vreodată mi-au arătat cât de mult mă iubesc dându-mi viata și făcându-ma regina lor chiar dacă eu am fost alungată de tatăl meu. Mereu când ies prin regat toți mă saluta politicos îmi zâmbesc sau chiar îmi dăruiesc flori. Vampirii deobicei nu sunt așa drăguți dar poporul meu sunt excepție deoarece au văzut Cum e sa fii rau și sa dorești răul altora precum tatăl meu și au hotărât sa devină mai buni și mai sociabili iar asta ia făcut un popor minunat pe care îți este imposibil sa nu îl iubești. Noua mea viata a început și sunt gata sa lup ca cei dragi mie sa nu mai plece de lângă mine. Am primit o a doua șansă iar asta înseamnă ca cineva de acolo de sus mă vrea aici pe pământ ca sa am grija de acești vampiri și de micuta Rouse.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum