27.Suferinta

1.1K 83 10
                                    

Ascultați melodia de mai sus ❤️
ANISIA POV:
Stau in pat si imi plâng de mila nu imi vine sa cred ca Toni a crezut-o pe aia pe acea offffff ma doare capul nu mai suport de ce numai mie trebuie sa mi se întâmple asta de ce mereu sufletul mereu pereche o da in bara de ce nu pot avea o viata normala plină de fericire si liniște, am parte doar de câteva momente frumoase care ajung sa fie stricate ajungând iar sa sufăr ca o idioata si mam saturat de asta. Aud usa deschizându-se pe ea intrând Nikol intrand cu o tava de mâncare in mâna.
N:-Hei....cum mai esti?
A:-....sunt bine
N:-Nu te cred..haide încearcă sa mănânci nu ai mai mâncat de o săptămana
A:-Dar chiar nu imi este foame iti mulțumesc
N:-Ba trebuie sa mănânci Anisia altfel mori de foame din cauza unui nesimțit
Iau tava si o arunc prin camera apoi încep sa urlu la Nikol : Înțelege ca acel nesimțit a fost afurisitul meu de suflet pereche care mereu a ajuns sa ma dezamăgească dar eu ca o proasta l-am iertat de fiecare data înțelege ca acel nesimțit și-a batut joc de sufletul si inima mea si tot acel nesimțit acum o luna ma cerut in căsătorie am facut nunta dar ca sa vezi ca dupa a ajuns sa dea crezare unei nesuferit!!!!!!!!! Eu pe acel nesimțit l-am IUBIT!
Nikol rămâne fara cuvinte apoi ma ia in brațe iar eu încep sa plâng si mai tare deoarece aveam nevoie de asta simțeam ca am sa explodez daca nu o fac.
A:-Imi pare rau ca am reacționat asa...
N:-E ok gata linișteste Draga mea
LUCASS POV:
Am auzit-o pe Anisia cum urla la Nikol dar nu am intervenit deoarece și-am ca sa descărcat făcând asta mereu făcea asa si cu mine. Ma doare sa o vad iar asa si atunci abea am readuso la normal deoarece acel dobitoc a rănito si acum a facut la fel a readuso in aceiași stare nu înțeleg de ce a primit o asemenea pereche care nu da doi bani pe ea si dragostea ei....offf Anisia Draga mea ce ma fac eu cu tine acel monstru iar te-a distrus.
ANISIA POV:
Seara sa lăsat iar eu tot in pat stau si plâng dar încerc sa ma opresc cand il simt pe Lucass in camera.
L:-Inca mai plângi Anisia?
A:-Nu..
L:-Offff Anisia
Vine in pat langa mine si ma ia in brațe eu punând capul pe pieptul lui iar el punând mâna pe spatele meu începând sa ma mângâie usor pentru a ma liniști.
A:-Iti mulțumesc ca inca imi esti alături nu stiu ce m-aș face fara tine Lucass..
L:-Nu trebuie sa imi mulțumești Draga mea pentru tine întodeauna.
Imi plasează un sărut pe frunte apoi ma îndeamnă sa ma liniștesc si sa încerc sa dorm putin.
LUCASS POV:
Tot asa mica si fragila a ramas imi era dor de asta observ ca a adormit pe mine apoi ma așez si eu mai comod luându-mă si pe mine somnul alături de minunăția asta care din cauza unuia ca Toni suferă enorm.
NIKOL POV:
Deschid usor usa camerei si il observ pe Lucass cum dormea in brațe cu Anisia iar atunci mici lacrimi imi apar știind ca el niciodată nu a facut asa si cu mine...nu sunt suparata pe Anisia sunt suparata pe faptul ca Lucass nu e asa afectuos si drăgăstos si cu mine asa cum e cu ea dar prefer sa tac si sa imi vad de ale mele asa e cel mai bine închid usa si ma duc in camera mea ma așez in pat iau o perna in brațe si imi imaginez ca e Lucass langa mine si asa ma ia si pe mine somnul gândindu-mă ca poate cândva voi avea si eu parte de iubirea lui.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum