13.Revedere

4.9K 334 5
                                    

NICK POV :
De o săptămână nu am reușit sa dau de Tya parcă sa băgat în pământ lupul meu e distrus la fel și eu.....îmi lipsește atât de mult și mă omoară gândul ca e cu acel vampir mai mult ca sigur nimeni nu are voie sa o atingă în afară de mine!!! Fiind Alpha-ul suprem am sa adun toții lideri haitelor vecine și am sa le propun sa mă ajute în a o găsi așa o sa am șanse mult mai mare pentru a o găsi.
Îl chem pe Zack im biroul meu
Z:-Mai chemat ?
N:-Da. Spunele tuturor liderilor ca astăzi seara sa se prezinte la conac pentru a discuta ceva.
Z:-Ok.
După ce Zack a plecat încă eram cu gândul la Tya. Încerc iar sa o contactez mintal dar barierele ei mă împiedică.
TYA POV :
Se pare ca Nick încearcă sa mă contacteze.....dar miam activat barierele mintale și nu poate. Iam demontat ca nu sunt ori ce fata iar pe el gelozia la orbit în așa fel încât ma alungat.
După trei zile...
Eram cu Peet și Daniell prin pădure ne plimbam pentru ca neam cam plictisit în casa...când ajungem intrun luminiș suntem înconjurați de vreo 15 lupi iar după ochi se pare a fi toți Alpha. Dar era un lup ce mia atras atenția un lup ce semăna pe un vechi prieten.
T:-Aveți de gând sa rămâneți lupi sau unul dintre voi sa se transforme în om ca sa putem vorbi normal.
Când deodată lupul care mia atras atenția sa transformat în om. Am rămas înțepenita când am văzut cine e....era Ajax vechiul meu prieten vechea mea familie. În secunda următoare am alergat spre el și lam luat în brațe mia fost atât de dor de îmbrățișările lui de tot.
T:-Nu îmi vine sa cred ca ești chiar tu! Miai lipsit atât de mult.
A:-Si tu mie prințesa mica. După ce ai plecat tu totul a devenit atât de liniștit prea liniștit pentru mine care mam învățat cu tine.
T:-Ce fac restul ?
A:-Toți sunt bine toate sunt la fel.
T:-De ce ai venit cu tot acești Alpha după tine?
A:-Tya noi toți am venit după tine. Alpha-ul suprem nea chemat și nea spus sa mergem în căutarea ta te vrea înapoi la conac.
Mam dat câțiva pași în spate ajungând lângă Peet și Daniell...
T:-Nu. Eu nu plec nici unde!!! El a fost cel care a spus sa plec și așa am făcut acum sper ca e fericit.
A:-Tya ....Nick e distrus de când ai plecat sta închis în camera voastră refuza mâncarea sau ori ce alta prezenta lângă el....
T:-Trebuia sa se fi gândit înainte sa mă alunge...
A:-Îmi pare rău Tya ca fac asta dar sunt ordinele Alpha-ului suprem.
Ajax încearcă sa se apropie de mine petru a mă lua lângă el dar Peet și Daniell se baga în fata mea petru a mă apara. Îi dau la o parte și merg în fața lui Ajax
T:-EU NU MERG NICI UNDE!!!!
Mam transformat în lup și am început sa mârâi la toți lupii care au fost acolo.
Toți au fost uimiți de mărimea mea în afară Ajax Peet și Daniell.
A:-Tya nu ne fa sa te luam cu forța.
Mai mârâi o data în semn ca nu au decât sa încerce.
Ajax se transforma și el apoi încearcă sa mă pună la pământ dar nu reușește. Daniell se transforma și el și vine lângă mine. Lupul lui era un maro deschis spre roșcat iar lângă el apare și Peet care își arata colții.
Toți se năpustesc asupra noastră....Peet doboară un lup aruncându-l în cel de lângă el. Daniell sare pe doi deodată doborând-ui. Dar patru lupi îi încercuiesc pe Peet și Daniell și îi doboară mișcându-i în așa fel încât sa nu se mai ridice. Încerc sa ajung lângă ei dar sunt trântita la pământ de patru lupi. Din pădure apare un lup negru iar acela unul sigur poate fi NICK.
Toți își pleacă capetele iar cei patru lupi care mau pus la pământ sau dat la o parte iar eu am avut ocazia sa mă duc lângă Peet și Daniell.
Încep sa îi adulmeca scoțând niște sunete și maraituri încercând sa văd dacă sunt bine. Mă duc la Peet și încep sa îl ating ușor cu botul pe față apoi îl ling ușor petru a vedea dacă se trezește. În spatele meu se aud niște maraituri iar acele maraituri pot veni de la un singur lup Nick.
N:- Pleacă de lângă el !!!
T:- Și dacă nu vreau ? Nu îmi spui tu ce sa fac.
N:- Tya nu vreau sa te rănesc.
T:- Ai făcuto deja atunci când mai alungat.
N:- Îmi pare rău....nu am vrut.
T:- Prea târziu.
În următoarea secunda mam năpustit asupra lui și lam aruncat intrun copac . Se ridica și se uita uimit la mine dar nu mă ataca pur și simplu sta. Mârâi atât de tare încât toți sau uitat uimiți la mine. Mă duc lângă Daniell și îl împing ușor cu botul petru a se trezi. Își deschide ochii și se ridica ajungând în dreapta mea la fel fac și cu Peet și el se trezește ajungând în stânga mea.
T:- Vezi??!!! Aceste doua persoane sunt acum familia mea. Tu mai alungat iar acum ai impresia ca am sa întorc ? Te înșeli....eu acum am o familie una adevărată nu una care rănește.
Se vedea pe fața lui uimire tristețe furie dar ceea ce mia atras atenția se mai vedea și părere de rău....el mă privea ș..și c..cu iub...iubire??!!

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum