Cap 8

1.3K 112 6
                                    

AUTOR POV:
Anisia era chinuita de durerile cauzate de mușcătura acelei umbre iar Tim nu il lasa pe Toni sa se apropie deoarece la orice mișcare Lupul ei il poate ataca si sa il muste si pe el astfel provocându-i si lui durere. Anisia îndura toata durerea încerca sa reziste dar Lupul ei urla de durere deoarece veninul e tot mai puternic provocându-i tot mai multă durere.
ANISIA POV:
Durerea pe Care o simt e groaznica iar Lupul meu nu va mai rezista mult. Lumina lunii bage usor peste trupul meu care e in suferința alinadumi putin din durere ca si cum cineva ma mângâie si imi da senzația ca imi este alături. In lumina lunii apare o femeie foarte frumoasa iar de lângă mine vocea lui Toni se face auzita ca o șoaptă...
T:-Mama?....
Aceasta ii zâmbi apoi își întoarse atenția spre mine si imi spune.
M:-Nu am sa te las sa pleci de lângă fiul meu are nevoie de tine tu ii faci bine il vindeci după pierderea mea. Te rog ai grija de el.
Dau afirmativ din cap apoi acea frumoasa femeie imi zâmbește cald si imi mângâie usor fata apoi toata durerea se risipește. Se uita spre Toni apoi ii șoptește un te iubesc băiatul meu dupa mutându-și privirea spre Rouse si Tim care lăcrimau la fel ca si Toni. Si lor le spune ca ii iubește apoi dispare in lumina lunii care a si adus-o.
Ma ridic de jos iar Toni aleargă spre mine luându-mă si stranganduma tare in brațe.
T:-Ma bucur ca esti bine. Nu imi vine sa cred ca am revăzuto pe mama datorită tie.
A:-Darorita ei inca trăiesc.
Ma transform in Lupul meu iar Toni face la fel alergând liberi iar eu încercând sa tin pasul deoarece inca sunt un pic slăbită.

 Ma transform in Lupul meu iar Toni face la fel alergând liberi iar eu încercând sa tin pasul deoarece inca sunt un pic slăbită

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

MELODY POV:
Voi avea grija de ei deoarece ei sunt viitorul ea fiind următoarea luna si persoana pe Care fiul meu o iubește. Imi lipsesc toți atat de mult dar voi avea grija de ei.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum