5.Pierduta.Singura

2.1K 184 1
                                    

Ascultati melodia
MELODY POV :
Au trecut patru luni în care sunt tot singura deoarece toți sau dus în vizita la o haita și de atunci nu sau mai întors. Eu am rămas cu fetițele lui Adelina și Aliss având grija de ele. Pe mine mau lăsat acasă pe motiv ca sunt însărcinată și numai bine voi sta cu fetele acasă. Am încercat sa îi contactez dar nimeni nimic iar eu încep deja sa îmi fac griji.
După doi ani.....
MELODY POV :
Sunt în curtea din spate jucându-ma cu cele doua fetițe Briana și Nicoleta care au cinci ani și micuțul meu Lucas care are patru ani. De doi ani sunt tot singura doar eu și copii atât. Toată haita mea a plecat la o alta haita în vizita și nu sau mai întors. Totul a devenit părăsit în afară de conacul în care stau eu cu copii. Pentru ei mă duc la vânătoare și tot pentru ei încerc sa fiu vesela. Fetele știu ca nu sunt mama lor dar mă considera una deoarece am avut grija de ele în tot acest timp. Micuțul Lucas e un hibrid moștenind jumate din genele bunicului sau și jumate din genele mele. Ceea ce înseamnă ca are viteza unui vampir la fel și forța combinata cu forța de vârcolac asta făcându-l invincibil. Nu se hrănește cu sânge așa Cum mă așteptam și nici nu are colți de vampir. Se poate transforma deoarece acum câteva zile sa transformat intrun lup micuț și negru cu o pata alba în jurul ochiului drept. Și fetele sau transformat tot acum câteva zile lupii lor fiind maro exact ca și a mamelor lor.
Seara a venit iar eu mam hotărât ca mâine dimineață în zori sa pornesc împreună cu copii în căutarea familiei noastre. Dimineața vine iar eu mă duc în biroul lui Dylan sa văd la ce haita au plecat de nu sau mai întors. Răsfoiesc printre hârtii iar când văd la ce haita au plecat rămân uimita "Wolf-suprem". Mă duc sa iau copii apoi ieșim afară iar înainte de a pleca de pe teritoriul nostru îi întreb pe copii :
M:-Sunteți gata sa ne căutăm familia.
B:- Da
N:- Da
L:- Da. Iar dacă cineva va încerca să vă rănească se va pune cu puterea mea.
M:- Ok curajosul meu....tu sa le aperi pe fete nu îți fa griji de mine.
Lucas este foarte puternic chiar dacă are doar patru ani forța pe care o poseda genele lui reunite e foarte mare iar asta îl face puternic.
Ceea ce doare este faptul ca nimeni nu a fost lângă mine cât timp am fost însărcinată și nici la naștere. Micuțul Lucas nici nu știe Cum arată tatăl lui și nici Dylan nu știe Cum arată micuțul nostru. Din păcate nu mia putut fi alături în timpul nașterii. Plina de adrenalina transform în lupul meu alb și copii se transforma și împreună pornim spre vechea mea familie. Nimic nu îmi va sta în cale sa îmi recuperez familia mea nici măcar Nick sau Tya. Nimeni!!!!!
După o zi și o noapte ajungem pe teritoriul haitei Wolf-suprem. Cum am intrat pe teritoriu prezenta nea fost simțită deoarece suntem înconjurați de gărzi. Ne lăsăm conduși de către aceștia către conacul lui Alpha Suprem unde spre sa aflu unde este familia mea. Ajunsa în fața conacului împreună cu copii sunt întâmpinată de Tya și Nick.
T:-Melody cu ce ocazie pe la noi? Și cine sunt acești copii drăguți?
M:- oh te rog nu te mai preface ca tiar pasa și nu cred ca te intereseaza pe tine cine sunt acești copii. Dar ca sa nu fiu nepoliticoasa așa Cum ai fost tu mereu cu mine aceste doua fetițe sunt fetele unor doua prietene din haita mea iar acest băiețel este al meu.
T:-Al tău?
M:- Da al meu...
T:-Și cu ce ocazie pe la noi?
M:-Am venit după familia mea. Acum doi ani un Alpha pe nume Dylan împreună cu haita lui au venit la voi în vizita și de atunci nu sau mai întors.
T:-Nu știu despre ce vorbești la noi nu a fost nici o haita condusă de către acest Alpha.
Încep sa mârâi știind ca minte iar atunci Nick intervine.
N:- Da au fost....iar când leam refuzat propunerea haita ta nea atac iar atunci am intervenit pe câtva dintre ei omorându-i. Restul sunt în temnițele conacului.
M:-Vreau sa îi văd am acest drept deoarece sunt haita mea eu fiind luna lor.
T:-Sa înțeleg ca acel Alpha e sufletul tău pereche.
M:-Chiar nu te interesează treaba asta.
Pe copii îi las în camera de zi împreună cu Lusy aceea fiind cândva mătușa mea. Iar eu îl urmez pe Nick la subsol unde se afla temnițele. Când intru în acele tunele intro celula se alfa doua fete. Mă apropii mai mult de ele și observ ca sunt chiar Adelina și Aliss.
M:-Aliss??!Adelina??!!!
Cele doua fete se întorc cu fata spre mine iar când îmi întâlnesc privirea se repezesc la ușă.
Ad:- O doamne Melody?
M:-Uitațiva la voi în ce hal vau adus ăștia.
Al:-Unde sunt fetele?
M:-Sunt cu mine împreună cu băiețelul meu Lucas.
Ad:- E băiețel? Îmi pare rău că nu țiam putut fi alături așa Cum neai fost tu noua.
M:-Dale drumul....au dreptul sa își revadă fetele. Îți garantez ca nu vor răni pe nimeni.
N:-Sper sa fie așa Cum spui tu. Eliberează-le!!!
Cum lea eliberat au alergat sus pentru ași vedea fetele. De aici le auzeam suspinele de bucurie al lor și al fetițelor atunci când sau văzut. Lacrimi îmi apăreau atunci când le auzeam pe fete plângând.
Trec la următoarea celula și îi văd pe Louise și Andrei. Și lor li sa dat drumul la cererea mea și din nou auzeam totul auzindu-le pe fetițe Cum plâng de bucurie la revederea părinților lângă ele.
Îl urmez în continuare pe Nick pana la ultima ușa de la subsol și acolo legat în lanțuri și închis intro celula mica îl observ pe Dylan plin de răni pe tot corpul.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum