14.Amintiri

1.9K 173 14
                                    

Ascultati melodia de mai sus
MELODY POV :
Alerg prin pădurea deasa durerea care îmi apasă sufletul fiind una mare. Amintirile nu îmi dau pace asta provocândumi și mai multa suferința.
AMINTIRE. ....
L:-Mami crezi ca tati se va întoarce?
M:-Normal scumpul meu. El nu nea părăsit doar sa dus în vizita la o alta haita. El nu near părăsi deoarece noi suntem singura lui comoara pe care o iubește și o prețuiește nespus de mult.
L:-Mami promiți ca mereu vei fi lângă mine?
M:- Promit micuțul meu promit ca am sa te apar de tot răul și ca mereu voi avea grija de tine și niciodată nimeni nu va putea vreodată sa ne despartă.
L:-Și eu promit mami ca nu voi lăsa niciodată sa ți se întâmple ceva rău deoarece ești cea mai buna minunata și iubitoare mama și te iubesc.
PREZENT...
Îmi pare rău micuțul meu ca nu mam putut tine de promisiune îmi pare rău scumpul meu Lucas!.....
Lacrimile și durerea din sufletul meu erau atât de puternice încât mam oprit căzând în genunchi și începând sa plâng ca și un copil mic. Nu miam putut apară copilul și nici sufletul pereche asta făcându-ma o persoana slaba care nu e în stare sa se tina de o promisiune.
ROUSE POV :
Grijile își fac simțită prezenta deoarece mă învârt în cerc de oare întregi încercând sa îmi dau seama unde ar fi putut fugi mama și de ce dintro data lacrimi apărându-i pe chipul ei. Îngrijorare se citea și pe fața lui Vlad dar degeaba el nu a făcut legătura cu mama asta însemnând ca nu poate comunica cu ea dar nici eu nu pot face asta pentru ca eu sunt vampir și nici măcar nu sunt fiica ei adevărată ca sa am acea legătură speciala.
MELODY POV :
AMINTIRE.....
L:-Mamiii vino pana în curte!!!!
M:-Acum vin scumpul meu!!!
Când ajung afara îl văd pe Lucas cocoțat intrun copac iar Dylan încercând sa îl convingă sa coboare.
D:-Lucas treci în momentul ăsta jos altfel vin după tine și va ieși urat!
L:-Nu! Mami vezi ce pot sa fac ?
Iar în momentul următor el începe sa sară din copac în copac cu o viteza umitoare. Panica se face simțită în momentul în care Lucas cade jos de la o înălțime destul de mare pentru el. Alerg spre el împreună cu Dylan iar când ajungem lângă el observam ca nu are absolut nimic.
L:-Vam spus sa nu va faceți griji deoarece sunt băiat mare.
M:-Ai dreptate curajosul meu Lucas.
D:-Se pare ca am un băiat foarte curajos și puternic.
Apoi Dylan îl ia pe Lucas în brațe aruncându-l în sus și prinzându-l acesta începând sa râdă. Rasul lui răsuna atât de plăcut și de frumos încât semana cu o melodie care îți măgar urechile. Dylan începe sa rada împreună cu Lucas apoi zâmbetul apare și pe fața mea. În mintea mea gândul cu familia perfecta sa adeverit.
PREZENT....
Dar acum acest gând a dispărut odată pentru totdeauna. Acel zâmbet de bucurie adevărată nu va mai apărea niciodată. Iubirea care a fost cândva în inima mea a dispărut odată cu Dylan și Lucas nush Cum voi reuși sa iubesc din nou așa Cum iam iubit pe ei. Nush Cum voi reuși sa îi ofer iubirea mea noului meu suflet pereche sau nush Cum voi putea ca eu sa am din nou un copil al meu fără sa existe frica de ai pierde din nou. Acest gând mă dărâmă și mă face sa renunț la orice speranța care mai exista în aceasta lume cruda care mia răpit tot ce aveam mai de preț pentru mine.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum