6.Teroare

2.1K 193 16
                                    

Capitolul a fost scris pe melodia de la Adele - Hello ascultati-o ce e mai sus este o alta interpretare.
MELODY POV :
Mă lipesc de gratiile încăperii începând sa plâng.
M:- Deschide!!!!
Nick îmi deschide ușa iar eu mă duc spre Dylan care nu da nici un semn de viață. Îi pun mana ușor pe față și văd ca nu reacționează în nici un fel.
M:-Iubirea mea trezeștete am venit sa te ducem acasă eu împreună cu băiețelul nostru Lucas. Te rog trezeștete.
M:-Eliberează-l imediat!!!!
Nick cheamă doi gardieni pentru al scoate pe Dylan din lanțuri. După ce îl eliberează îl strig dar nu îmi răspunde. Mă pun în genunchi și îi pun capul în poala mea îl mângâi ușor pe cap și încep sa plâng. Cei doi gardieni îl iau pe sus și îl duc în camera de zi unde cheamă doctorul pentru al consulta. Micuțul Lucas simțise ca el este tatăl lui și fugise la el. Începu sa plângă dar îl iau de lângă el și îl las pe doctor sa își facă treaba. Do:-Se pare ca nu mai are mult de trăit deoarece starea lui este critica din cauza ca nu a fost îngrijit Cum trebuie și din cauza rănilor care lau secat de sânge.
La auzul acestor cuvinte sângele îmi fierbe în vene și îmi eliberez lupul. Îl atac pe Nick aruncându-l prin ușa el aterizând afara în fața conacului. Ies afara după el și observ ca încă e la pământ. Alerg spre el pentru al ataca dar sunt oprita de un alt lup alb aceea fiind Tya. Sia eliberat lupul deoarece ochii îi strălucesc. Se arunca pentru a mă ataca dar o mușc de după cap și o trântesc la pământ. Sunt aruncata de pe ea de către Nick care și el sa transformat. Tya se ridica de jos și se duce lângă Nick încep amândoi sa marie la mine asta însemnând o lupta doi contra unu. Nu îmi va fi greu deoarece cred ca le pot face fata. Nick aleargă spre mine pentru a mă ataca iar în același timp Tya încearcă sa mă doboare. Sunt ținută la pământ de către Tya iar Nick încearcă sa mă muște dar ceva îl doboară și pe el și pe Tya. Când mă ridic observ un mic lup negru cu o pata alba la ochiul drept acesta fiind scumpul meu Lucas.
Stai deoparte micuțul meu e periculos...
L:-Nu îi las sa te rănească nu vreau sa îmi pierd și celălalt părinte.
La auzul acestor cuvinte lacrimi îmi apar iar durerea creste în mine știind în ce stare e Dylan. O văd pe Tya Cum încearcă sa îl doboare pe Lucas dar nu reușește ajungând ea cea pusă la pământ de către un lup mai mic. Nick aleargă către Lucas și îl arunca intrun copac acesta rupându-l în doua și rămânând căzut la sol. Alerg spre el dar sunt și eu aruncata apoi Tya mă musca de gat eu scoțând un urlet plin de durere.

DYLAN POV :
Mă trezesc din întunericul în care eram auzind urletul lui Melody. Atunci mă trezesc ca și prin minune și ies afara transformându-ma în lup. Alerg către ea și observ alt lup alb peste ea doar ca acest lup avea ochii albaștri exact ca și ai lunei Tya cea care este perechea lupului suprem. Alerg spre ele și o mișc pe Tya de spate aruncând-o departe de Melody. Melody se ridica și aleargă către un lup micuț negru și cu o pata alba la ochiul drept. O urmez și atunci când ajung lângă micuțul lup un fior puternic mă trece.
M:-El este micuțul nostru Lucas. Este un hibrid dar nu bea sânge ci doar a moștenit viteza și forța vampirilor. Asta făcându-l foarte puternic.
După ce Melody mia spus asta mam dus lângă el și lam lins ușor pe față iar el sia deschis ușor ochi.
L:-Tati???.....
D:-Curajosul lui tata.
MELODY POV :
Lacrimile își fac apariția când îi văd pe cei doi pupanduse unul pe altul cu botul. Când mă uit în spate îi văd pe Tya și Nick alergând spre noi atunci îi cer ajutorul lupului meu care este luna iar puterea din mine se eliberează ochii luminându-mi. Când sa mă atace îi izbesc pe amândoi aceștia aterizând pe solul dur. Tya încearcă sa se ridice dar nu poate iar Nick se ridica și se duce lângă ea.
N:-Am sa te omor pentru asta.
M:-Sa te văd!!
Nick aleargă spre mine încercând sa mă atace dar printro singura mișcare îl apuc de gat aruncându-l lângă Tya. După asta amândoi rămân la pământ nemaiputand sa se ridice. Adelina și cu restul familiei mele ies afara și vin lângă noi și se transforma toți în lupi. Înainte de a pleca le transmit un mesaj lui Nick și Tya.
M:-Sa nu va mai puneți niciodată cu familia mea altfel data viitoare va voi ucide fără pic de mila!!!

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum