Cap 7.

1.3K 114 7
                                    

ANISIA POV:
Ma trezesc cu o ușoară amețeala dar imi revin cand simt mirosul vampirilor. Stau întinsa pe un pat moale si abea acum observ ca sunt intr-o camera frumos amenajată perfecta pe gustul unei fete. Aud usa cum se deschide pe ea intrând o fata frumoasa îmbrăcată elegant.
R:-Nu te speria nu iti fac nimic tot ce vreau e sa iti urez bun venit in regatul vampirilor. Numele meu este Rouse.
A:-Atunci de ce mați răpit?
R:-Ca altfel fratele nostru nu ar fi venit daca lam fi invitat așa ca team răpit făcându-l sa vina după tine.
A:-Fratele vostru ? A da numele meu este Anisia.
R:-Frumos nume.Fratele meu si al regelui vampirilor...e o poveste lunga dar am sa ți-o spun pe scurt eu sunt sora lui eu cu fratele meu Tim fiind vampiri iar Toni vârcolac deoarece părinții lui ne-au adoptat într-un fel iar el nu a vrut sa rămână aici plecând sa își faca propria haita si se pare ca a reușit. Sunt sigura ca ai auzit de regina Melody care a murit...
A:-Am auzit de ea este o legenda peste tot.
R:-Ea e mama naturală a lui Toni si mama adoptiva a noastră.
Aud gălăgie de jos si imediat aud si vocea nervoasa la lui Toni.
R:-Se pare ca a ajuns....Vino cu mine
Cobor scările împreuna cu Rouse iar intr-o sala mare vad un bărbat îmbrăcat la patru ace iar lângă el Toni care turba de nervi. Dar se calmează cand imi simte mirosul si se întoarce spre mine.
T:-Esti bine?
Ma întreba in timp ce se apropie usor de mine..
A:-Da sunt bine.
Din spatele lui Toni apare acel bărbat care întinde mâna spre mine si se prezintă.
T:-Numele meu este Tim.
A:-Anisia incantata...tu trebuie sa fii regele?
T:-Da iar tu perechea fratelui meu?
Imi retrag usor mâna iar apoi Tim imi zâmbește iar eu ii reîntorc gestul ca mai apoi sa il aud pe Toni cum mârâie usor.
R:-Acum ca prezentările au fost făcute haideți la masa.
După o masa gustoasa ne-am pus sa povestim si așa am aflat in mare povestea lor de viata si cum au ajuns fiecare sa fie adoptați de către Melody. Ies pana in curtea din spate pentru o gura de aer. Stau liniștita in grădina castelului cand deodată sunt doborâtă la pământ si muscata simțind cum ceva imi intra in sânge. Ca mai apoi sa urlu de durere simțind cum Lupul meu se zbate in mine fiind afectată de acea mușcătura. Cad pe jos urlând de durere iar lângă mine apar toți uitându-se cu groaza. Toni vrea sa vina spre mine dar Tim il oprește.
T:-Nu te apropia de ea..a fost muscata de o umbra a nopții care acum ii chinuie Lupul astfel chinuind-o si pe ea.
Las Lupul meu sa iasă la suprafața si alerg spre pădure in speranța de a mai scapă de durere. Simt cum totul ia foc in interiorul meu provocându-mi multă durere.

Cad jos într-un luminiș unde simt cum corpul imi este învăluit in flăcări iar lacrimi imi apar pe fata cand imi dau seama ca mai am un pic si părăsesc aceasta lume

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Cad jos într-un luminiș unde simt cum corpul imi este învăluit in flăcări iar lacrimi imi apar pe fata cand imi dau seama ca mai am un pic si părăsesc aceasta lume.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum