29.Pregătiri/Surprize

4.3K 231 25
                                    

Ne trezim de dimineață pentru a merge în oraș după mobila din camera copiilor. Lusy vrea ca mobila din camera ei sa fie un roz pal iar Ianis vrea ca mobila lui sa fie negru mat. In dormitorul nostru mobila va fi alb cu negru. Ne ducem după mobila și prima camera de care ne apucam este cea a lu Lusy. Pereți îi vopsim turcoaz cu un roz pal după așezăm mobila care este exact Cum sunt și pereții apoi îi aranjam noul pat sub forma de baldachin. Terminam cu camera ei și mergem în cea a lui Ianis la el ca fi mai simplu vrea ca totul sa fie negru. Pereții negri mobila neagra iar parul negru. Terminam cu camera lui Ianis și mergem în dormitorul nostru. Revopsim pereții cu alb și negru dar pictura de pe peretele din dreptul patului rămâne la fel. Doi lupi unul alb și unul negru stand pe un deal la lumina lunii. Așezăm noua mobila care este tot alb cu negru. Noul pat este unul mare cat sa ne asiguram ca încap patru persoane. După toate pregătirile mă așez în sfârșit în pat iar somnul ma ia.

NICK POV :
Vreau sa o cer pe Tya în căsătorie....noi nu suntem căsătoriți dar ne comportam ca și Cum am fi. Căsătoria nu e obligatorie dar Tya își dorea mereu o nunta perfecta.
N:-Zack tu mă vei ajuta cu pregătirile pentru nunta iar tu Kyra de rog sa te ocupi de Tya sa o ajuți sa se pregătească.
Z:-Am înțeles și succes.
K:-Ok am sa fac tot posibilul.
Merg spre dormitor și o văd pe Tya în fața oglinzii pieptănandusi parul roșcat.
N:-Tya vreau sa vorbim ceva.
T:-Ce este dragul meu?
Tya se ridica și vine în fața mea iar eu mă pun în genunchi în fata ei și îi pun marea întrebare:
N:-Scumpa mea luna vrei sa fii soția mea?
Tya rămâne un pic blocată dar își revine repede și spune emoționată:
T:-Da da daaa!!!

TYA POV :
Sunt așa fericita....Nick ma cerut in căsătorie iar săptămână viitoare va fi nunta. Sunt așa emoționată astăzi merg împreună cu Kyra, Sonia și Lusy sa îmi aleg rochia de mireasa iar ele sa își aleagă niște rochii. Kyra și Sonia vor fi domnișoarele mele de onoare. Micuța Lusy va fi cea care împreună cu fratele ei Ianis ne vor aduce inelele.
Intram intrun magazin de rochii pentru ca fetele sa își aleagă niște rochii.
Kyra ia în mana o rochie vișinie spre roșu fără bretele și lunga pana în pământ cu o crăpătura pe partea dreapta și cu spatele gol.
Sonia sia ales și ea o rochie tot asemănătoare ca și a Kyrei la culoare dar e cu bretele și lunga pana în pământ cu crăpătura pe partea stângă. Micuța Lusy si-a ales o rochiță precum a unei prințese de culoare turcoaz. Acum era rândul meu sa îmi aleg rochia. Ne îndreptăm spre un magazin cu rochii de mireasa iar când intram în el parcă as fi în paradis. O gramada de rochii superbe de la albe pana la un crem deschis.
Am ales o rochie stil prințesa alba iar la brâu e cu un model de fire aurii (rochia este cea din imaginea de mai sus) mă duc sa o probez iar când mă uit în oglinda îmi vine perfect este rochia perfecta. După cumpărături mă trântesc obosita în pat și deja cad în lumea viselor.
DUPĂ O SAPTAMANA
Astăzi este ziua cea mare iar eu nu mai pot de emoții. Sunt în dormitor împreună cu Lusy Kyra și Sonia. Micuța mea prințesa sta pe pat și așteaptă ca Sonia sa se ocupe de parul ei apoi o va ajuta sa se îmbrace. Kyra se ocupa de parul și machiajul meu. Machiajul este unul simplu iar parul mi la prins intrun coc lejer dar foarte elegant iar o șuviță mia lăsato sa cada pe față mea. Toate suntem gata iar acum îl așteptam pe Zack care mă va duce la altar. După zece minute aud I bătaie in ușa apoi Zack își face apariția.
Z:-Haide prințesa....prințul te aștepta.
T:-Ce vesel ești
Z:-Normal doar în sfârșit Nick se căsătorește.
Deja suntem pe covorul roșu în drum spre altar. La noi nu se face cu preoți ci doar stăm fața în fața și ne depunem jurămintele.
Acum stau în fata lui Nick care se vede clar ca este emoționat la fel ca și mine.
N:-Jur sa te apar cu propria mea viața iar iubirea pe care sa tio port sa fie eterna.
T:-Jur sa am grija de familia noastră și sa o apar cu prețul vieții și îți jur iubire eterna.
După ce ne rostim aceste cuvinte ne sărit iar toată sala începe sa ne aplaude. Petrecerea se tine intrun cort mare instalat în curtea conacului. Este totul perfect invitații ne felicita iar apoi toți se distreaza și se simt bine. Toți Alpha au fost invitați la fel și perechile lor și era clar ca și Ajax era aici. Încep un dans lent cu Nick iar la finalul dansului el mă săruta.
T:- Dragule eu am sa ies pana afară ai grija de copi.
N:-Ok ai grija.
Ies afară și mă duc pana în casa sa văd unde miam lăsat telefonul. Când sa intru prin ușă din spate simt cu cineva mă prinde în brațe pe la spate și îmi pune o batista la gura și la nas. Încerc sa mă zbat pentru a scăpa dar simt Cum amețeala mă ia........ iar ochii mi se închid încet devenit totul negru.
AUTOR POV :
Nick este pe ringul de dans cu copii dar el habar nu avea de ce a pățit Tya. Va afla în curând sau va fi prea târziu când își va da seama?
Ce se va întâmpla cu Tya? Cine a luat-o?
Toate aceste întrebări fără răspuns.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum