21.Fara cuvinte

1K 73 6
                                    

Ascultați melodia de mai sus ❤️
ANISIA POV:
Sunt sunată de o persoana straina care imi spune ca ne vom intâlni in centrul haitelor unde voi fi obligată sa particip la ședinta mare a tuturor haitelor si am încercat sa ii explic ca Toni nu este acasa dar a spus ca nu il interesează si ca eu trebuie sa imi fac apariția neaparat la ora 21:00 sa fiu acolo altfel trimit oameni dupa mine.
Ma îmbrac cu o rochie albă simpla si strâmtă la piept apoi lejera de la brâu in jos o pereche de pantofi tot albi imi las parul liber si imi aplic un machiaj simplu.
Dupa un drum de o ora ajung in fata unui castel care era înconjurat de o grămada de persoane necunoscute mie. Pășesc usor pe podul care ducea către giganta usa pentru a intra in curte dar cand porțile se deschid o grămada de lume prieteni si necunoscuți erau așezati in stânga si dreapta mea iar in capăt de tot era Toni înbrcat la costum așteptându-ma la un fel de altar. Emoțiile m-au cuprins si nu mi-a venit sa cred ce se întâmpla apoi simt cum cineva imi pune un buchet de trandafiri albi in mâna iar in stânga mea apare un bărbat invarsta care ma conduce la altar. Ajung langa Toni care ma privea cu atâta dragoste si bucurie încât imi simțeam lacrimile gata sa apara.
T:-Dragostea mea ma bucur sa te revăd
A:-Si eu dar dupa asta ai de dat niște explicații.
TONI POV:
O privesc pe frumoasa mea Anisia si nu imi vine sa cred car poate fi de frumoasa stiu ca ma va întreba de ce nu am mai dat nici un semn dar sper sa înțeleagă deoarece am fost ocupat cu toata oganizarea fara ca ea sa isi dea seama si sper ca ii place surprinza mea deoarece o iubesc enorm si mereu vreau sa fie fericita mai ales atunci cand eu ii ofer acea fericire de care ea are nevoie.
T:-Anisia vreau sa iti spun acum in fata tuturor ca tu esti iubirea mea mereu Reușești sa ma faci fericit chiar si in cele mai negre momente ale mele esti lumina din viata mea si mi-aș dori ca de acum înainte tu sa fi mereu alături de mine asa ca iti spun întrebarea : VREI SA FI SOȚIA MEA?
A:-Da...DA VREAU!
O iau in brațe apoi o sărut arat de usor ca si cum Mi-ar fi frica sa nu cumva sa o rănesc deoarece pentru mine e ca o păpușa din porțelan daca o strângi prea tare Riști sa o spargi.
ANISIA POV:
Nu imi vine sa cred ca el a facut toate astea pentru mine pentru a ma cere in căsătorie pentru a ma face soția lui. Il iubesc si sunt sigura ca si el ma iubește mi-a explicat de ce nu ma sunat si il înțeleg si eu as fi facut la fel daca eram in locul lui si sincer ma bucur ca a reușit asta e cea mai frumoasa surpriza pe care am avut-o vreodată.
Acum toți suntem in sala balului unde fiecare dansează cu perechea sa si tot mai multă lume începe sa se alfle la nunta noastră. Eu mam schimbat intr-o rochie lunga albă parul prins intru coc lejer acompaniat de o mica coronița si un machiaj adecvat momentului. Toți eram pe ringul de dans cand la intrare isi face apariția o persoana Care chiar nu ma așteptam sa vina ramân blocată Toni neștiind de ce pana nu isi muta si el privirea spre intrare arunci simt cum brațului se strânge in jurul meu. Ramân cu privirea pe acea persoana care isi ridica fata la nivelul ma si asa si se întâlnesc privirile eu înghețând pe loc nu imi vine sa cred ca......Lucas e aici.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum