36.Nu poate fi adevărat

2.9K 211 3
                                    

Cu o ultima imbratisare mă pregătesc sa pun micuțul trup în pătuț dar ceva mă oprește. Simțurile mi se activează și aud bătăile unei inimi o inima mica dar puternica. Iar atunci îmi îndrept privirea către micuța din brațele mele și observ cu ochii o se deschid. Rămân surprinsa când îi văd ochii de un albastru ca și cerul. Începe sa mă privească și va și Cum ar înțelege ce se întâmplă întinde micuțele ei mânuțe spre mine pentru o imbratisare. Lacrimi de bucurie îmi apar pe chip și strâng ușor mica făptură la pieptul meu.
Micuța mea supraviețuitoare tu ești o speranță vie pentru mine o speranță în care încetăm sa mai cred. Urc sus in casa îndreptându-ma spre living unde toți stăteau în afară de Nick care stătea în fata geamului privind un gol. Îmi dreg vocea încercând sa le atrag tuturor atenția iar când reușesc sa o fac toți se uita uimiți la mine dar mai ales la micuța din brațele mele.

KYRA POV :
Aud un dreg de voce și când mă întorc o observ pe Tya ținând în brațe un bebeluș. Când mă uit mai bine observ ca nu este nimeni alta decât fetița pe care toți o credeau moarta.
K:- Dar Cum?
Z:-Imposibil..
T:-Este posibil și totul datorita faptului ca iam dat din puterea mea ceea ce înseamnă ca și ea moștenește acum puterea cu care mam născut și eu.
Mă uit spre Nick care pur și simplu nu spun nimic rămâne nemișcat câteva secunde apoi se apropie de Tya și se uita șocat la fetița din bretele ei.

NICK POV :
Mă uit la micuța făptură din brațele Tyei și nu îmi vine sa cred ca trăiește. Are niște ochi albaștrii ca și cerul și seamănă perfect cu Tya. Lacrimi îmi apar atunci când o iau ușor in brațele mele mari. O țin cu grija fiindu-mi frica sa nu cumva sa o strâng prea tare. E atât de micuța și neajutorata. Lângă mine apar Ianis și Lusy foarte emoționați sa își întâlnească sora.
L:-E așa frumoasa. Și are niște ochi superbi.
I:-Ai dreptate e foarte frumoasa. Știu Cum o va chema "Hope"
T:-E perfect!
Acum pot spune ca avem toate culorile de ochi în familie... eu îi am negri Tya îi are albaștri Ianis îi are verzi Lusy îi are albaștri ca și mama ei iar micuța Hope îi are un albastru atât de deschiși încât ai senzația ca privești un ocean. Ianis seamănă pe mine la par având-ul saten...Lusy îl are saten spre blond Tya deja știți ca are parul roșcat iar micuța Hope are parul blond spre saten. Acum pot spune ca sunt pe deplin mulțumit am o familie frumoasa datorita Tyei. Fără ea nu eram fericit și nici micuța Hope nu trăia.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum