49.Te-am pierdut..

2.3K 207 14
                                    

Daca vreti ascultati melodia de mai sus
DARCK POV :
O las pe micuta în brațele mamei ei și ies un pic pana pe coridor durerea e prea mare și nu pot sta sa privesc.

HOPE POV :
Este atât de întuneric dar dintr-o data mă trezesc intrun luminiș eram îmbrăcată în alb și dintr-o lumina apare o fetiță micuta. Vine mai aproape mă ia în brațe și îmi spune :
Nu ne părăsi mami....eu și tati avem nevoie de tine.
Mă uit mai bine la fetiță și seamănă foarte bine cu Darck are parul blond ca și al meu iar ochii ei sunt unici. Are ochii la fel de albastri ca și ai mei dar înconjurați de o linie roșie. Îmi dau lacrimile când îmi dau seama ca eu sunt moarta iar ea a reușit sa ia legătura cu mine. Fetița mea frumoasa as vrea sa pot fi lângă voi dar e prea târziu.
Nu e adevărat mami spiritul luni ma trimis la tine pentru a te aduce înapoi tot ce trebuie sa faci e sa prinzi de mana și sa fii cu gândul la casa și la tata.
Fac ce îmi spune fetița mea iar apoi revine din nou totul negru. Dar ceva e diferit simt ceva micuț și cald la pieptul meu iar eu încerc sa deschid ochii pentru a vedea ce îmi tine de cald. Intrun final reușesc sa deschid ochii iar când mă uit cine este la pieptul meu lacrimi îmi apar. Micuta mea fetiță este în brațele mele dându-mi din căldura ei. Pe ușa camerei intra Darck iar când mă vede rămâne mut de uimire. Se apropie ușor de noi și lacrimi îi apar.
După patru ani...
HOPE POV :
Ai trecut patru ani în care fetiță noastră a crescut tot mai mult. Acum are șapte ani și este foarte inteligenta și puternica la vârsta ei. Nu este deloc un monstru Cum au crezut cu toții. Este o minunăție reușește sa calmeze și sa îmblânzească și cel mai sălbatic vârcolac. Îți intra repede pe sub piele și este adorabila. În ultimul timp obosesc foarte repede iar eu mă sunt tot mai slăbită. Nu vreau sa îngrijorez pe nimeni așa ca nu am sa spun nimic. Melody mă tot întreabă dacă sunt bine...cred ca simte. Legătură dintre mine și fetița mea Melody este foarte puternica. Când ea nu este bine simt asta la fel și ea.
M:-Mami te simți bine?
H:- Da draga mea nu îți fa griji doar o simpla răceală.
Sincera pe zi ce trece tot mai rău mă simt și nu vreau sa spun cuiva deoarece nu vreau sa mai întristez pe nimeni.
După două săptămâni...
HOPE POV :
Simt ca sfârșitul îmi este aproape....Melody sia dat seama ca ceva nu este în regula cu mine și la anunțat pe tatăl ei. Darck a chemat cei mai buni medici dar degeaba. Toți spun ca este o boala nemaivăzuta de ei. Tot ce îmi doresc este sa știu ca fetița mea va fi în siguranță. Mama și cu tata împreună cu restul familiei mele au aflat și ei iar mâine seara vor fi și ei aici la palat. O chem pe fetița mea pana la mine în camera deoarece eu nu mă mai pot ridica din pat.
M:- Da mami mai chemat?
H:-Scumpa mea vreau sa Îți spun ceva. Eu am trecut prin multe dar tatăl tău a fost mereu lângă mine și ma ajutat sa trec peste. Atunci când am aflat ca sunt însărcinată toți miau spus sa fac avort pentru ca viața mea este în pericol și sar putea sa nu duc sarcina pana la sfârșit deoarece tu mă secai de energie. Dar eu nu am vrut asta și am acceptat sa duc sarcina pana la sfârșit și așa am și făcut. În timpul sarcinii mi sau dat perfuzii cu sânge pentru a mai avea cât de cât șanse. Cu ultimele foarte am împins pentru ultima oară iar apoi un plânset de copil mic am auzit în ecou ca apoi totul a devenit negru. În întunericul ăla ai apărut tu la vârsta la care ești acum și miai spus sa nu va părăsesc și sa te prind de mână. Team prins de mana iar tu mai readus la viață când am deschis ochii simțeam ceva cald la pieptul meu iar când mă uit am văzut un copil micuț care tânjea după îmbrățișarea mamei. Am înțeles de la tatăl tău ca atunci când el tea luat de lângă mine ai început sa plângi și mai tare dar când tea pus în brațele mele teai liniștit. Tu mai salvat tu ai fost a doua mea șansă la viață. Iar acum cred ca finalul pentru mine cred ca ești destul de mare încât tu și tatăl tău sa va descurcați și fără mine.
M:-Nu mami ....nu vreau sa ne părăsești vreau ca tu sa fii la prezenta la nunta mea sa ai grija de nepoțeii tai sa fi lângă mine.
O privesc pe Melody Cum plânge și îmi spune ca nu vrea sa o părăsesc. Cu ultima fărâmă de putere îi spun :
H:-Ia acest lănțișor pe care eu lam primit cu mult timp în urma de la tatăl tău și poartal mereu cu tine așa vei ști mereu ca eu sunt lângă tine. Și promitemi ca vei fi puternica și vei avea grijă de tine și de tatăl tău. Promiți?
M:- Dar mami nu vreau sa ne părăsești.....
H:-Te rog promitemi Melody....
M:-Îți promit....
După ce aud acele cuvinte de la ea simt ca mam eliberat de ceva și ca pot sa plec. Ochii mi se închid iar apoi totul devine din nou negru. În acel întuneric apare o lumina atât de frumoasă și parcă ceva mă îndeamnă sa mă duc înspre ea. Pășesc ușor spre lumina iar apoi totul se sfârșește.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum