45.Cina surpriza

2.9K 211 8
                                    

În imaginea de sus este scumpul Darck
HOPE POV :
După seara trecuta în care Darck mia fost alături și ma liniștit pana am adormit acum stau în camera cu gândul la ce mia spus Darck legat de faptul ca îi va suna pe mama și tata. Îmi este atât de frica....mie și rușine sa îl privesc pe tata în ochi sigur toți mă urăsc și mă considera un monstru.

DARCK POV :
Iam spus unui servitor sa îmi facă rost de numărul lui Nick. Am sa îl invit împreună cu familia lui la palat dar nu îi voi spune nimic la telefon. Am sa îi spun de Hope când vom fi fata în fata.
Convorbire telefonica :
N:-Alo cine este la telefon?
D:-Nu îți mai aduci aminte de prietenul tău Darck?
N:-Sincer de când nu team mai auzit țiam uitat și vocea.
D:-Vreau sa te invit la palat împreună cu familia ta în seara asta.
N:-Ok accept invitația deseară vom fi la tine...abea aștept sa ne revedem
D:-Și eu prietene.
După ce am vorbit cu Nick ma duc sa îi spun la Hope ca deseară o sa avem musafiri la cină nu am sa îi spun cine anume vine pentru a nu se panica.

HOPE POV :
Pe ușa camerei mele intra Darck cu un zâmbet mare pe față.
D:- Draga Hope vreau ca deseară sa fi pregătită vom avea niște invitați foarte importanți și vreau sa fi și tu prezenta.
H:-Ok dacă ție îți face plăcere sa fiu și eu prezenta am sa vin.
D:-Îți mulțumesc pentru înțelegere.
H:-Nu ai pentru ce tu faci de doua ori mai mult pentru mine.
Mă duc spre Darck și îl iau în brațe mulțumindui pentru tot ce a făcut pentru mine. În momentul când lam luat în brațe parcă timpul sa oprit în loc și numai noi doi mai existam pe aceasta lume.

DARCK POV :
Când ma luat în brațe am simțit din nou acel fior...asta e a doua oară poate pentru ca încep sa am sentimente pentru ea dar dacă și a treia oară mă voi simți la fel un singur lucru am sa știu...ca suntem suflete pereche. Dar nu am sa mă grăbesc am sa las sa treacă puțin timp pentru a fi sigur ca și ea simte la fel.
Seara a venit iar eu acum sunt în fața ușii întâmpinând-ui pe Nick și familia lui. Lângă Nick văd o fata cu parul roșcat și ochii albaștri dar nu așa albaștri ca și ai lui Hope....lângă ea un băiat și o fata care par de aceias vârsta cred ca sunt gemeni pentru ca seamănă cât de cât iar fiecare dintre ei a venit cu partenerul/partenera.
D:-Ma bucur ca ați putut ajunge.
N:-Iar eu mă bucur sa te revăd. Dami voie sa tio prezint pe soția mea Tya copii noștri Lusy și Ianis și sufletele lor pereche Marck și Bonnie.
T,L,I,M,B:- ne pare bine de cunostinta.
D:-Și mie la fel va rog poftiți.
Cat timp ei se îndreaptă spre camera oaspeților eu o trimit pe Rose pana la Hope și sa îi spună ca în zece minute sa coboare.
Când ajung în living toți stăm jos și începem sa povestim dar după eu îi adresez lui Tya o întrebare.
D:-Am auzit ca ați mai avut o fata....
In momentul ăla toți sau întristat uitându-se parcă cu regret către ea.
T:-Mda....doar ca nu mai știm nimic de ea. Tare as vrea sa știu dacă măcar mai trăiește dar sincera nu știu ce sa mai cred.
D:-Datimi voie sa fac putina lumina la aceasta idee
Mă duc pana în hol pentru a o însoți pe Hope pana aici în camera.

HOPE POV :
Când cobor scările aud o voce familiara dar părea atât de trista. Când ajung în hol în văd pe Darck cum vine spre mine și îmi sune :
D:-Te rog sa fi relaxata și sa nu intri în panica. Familia ta se afla aici chiar în camera alăturată.
Când lam auzit pe Darck ce mia spus parcă mia picat cerul în cap. Cum voi putea eu sa dau ochii cu ei după tot ce leam făcut? Darck mă ea ușor de talie și mă îndruma spre încăperea unde se afla familia mea. Când ușă se deschide toți se uita spre ușă.
T:-Hope???

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum