47.Surpriza

2.4K 202 32
                                    

Ascultati melodia cand cititi asta doar daca vreti❤
NICK POV :
Nu poate fi adevărat adică nu poate fi posibil. Ultima oară când a fost ca un vârcolac sa aibă suflet pereche un vampir a fost acum 1000 de ani. Se spune ca nu vor putea avea copii dar o legenda spune ca un cuplu format dintrun vârcolac și vampir au avut un copil acela fiind numit hibrid dar după naștere acesta nu a supraviețuit. Dar eu mă bucur ca fiica mea sia găsit sufletul pereche chiar dacă sufletul ei pereche nu este un vârcolac cu un vampir și nu orice vampir. Îl cunosc pe Darck foarte bine și sunt sigur ca va avea grija de Hope.
DUPĂ UN AN....
HOPE POV :
A trecut un iar eu mâine voi face 18 ani....relația mea cu Darck este minunată. El este atât de grijuliu cu mine și îmi ca e toate poftele. Toți mau felicitat spunându-mi ca lam îmblânzit pe marele rege al vampirilor dar Darck neaga asta în fața celorlalți dar noi doi știm ca lam schimbat și schimbarea asta consta ca a devenit mai bun. Lui Darck îi place mult atunci când mă transform și sunt lup. Se joaca cu mine ca și Cum as fi un cățel....iar când revin la forma umana mereu îi atrag atenția ca nu sunt în cățel iar eu atunci sa întristează și îmi spune ca îi place sa se joace cu mine iar apoi eu mereu îi sar în brațe sărutându-l și spunândui ca doar îl tachinam.
Mă trezesc de dimineață pentru ai pregăti micul dejun lui Darck. El mereu mă răsfață as vrea sa îl răsfăț și eu un pic. Cobor jos în bucătărie unde îi pregătesc micul dejun. Urc înapoi în camera noastra și când deschid ușa văd un Darck foarte somnoros și sexy.
H:-Buna dimineața somnorosul meu.
D:-Ce-i cu tine de ești așa matinala de obicei trebuia sa trag de tine ca sa te trezești.
H:-Am vrut sa îi fac o surpriza facandui micul dejun regelui meu.
D:-Nu mă lua tu pe mine cu rege...
Apoi Darck mă trage în pat și se urca peste mine plasând mici sărituri pe gatul meu.
D:-Eu ar trebui sa fiu cel care te răsfață deoarece tu ești sărbătorita nu eu.
H:-Tu mă răsfați tot timpul ca e sau nu ziua mea.
Îl dau un sărut apoi îl sfătuiesc sa mănânce pana nu se răcește. Știu ca el se hrănește și cu sânge dar are nevoie și de mâncare plus ca în fața mea niciodată nu sa hrănit cu sânge.

DARCK POV :
Deja este seara iar familia lui Hope trebuie sa ajungă. Sunt așa emoționat sper sa îi placa cadoul meu. Am sa îi fac cadou un colier jumate luna jumate soare. Tot ce îmi doresc este ca ea sa fie fericita. Seara a venit iar Hope este împreună cu familia eu în sala de evenimente. Eu mă duc dupa cutiuța unde se afla colierul.
D:-Hope vrei sa vi puțin pana pe terasă?
H:- Desigur.
D:-De când tu ai apărut în viața mea totul sa schimbat în bine iar când mă trezesc mă bucur ca vine a doua zi în care mio pot petrece din nou alături de tine. Vreau sa Îți fac cadou acest colier și sa îl porti mereu iar când îți voi lipsi uitate la el și îți vei aminti de mine. Acest colier ne reprezintă pe noi doi...tu ești luna iar eu soarele împreună mereu unul lângă altul.
H:-Este minunat Mulțumesc Darck este cel mai frumos cadou dar cel mai frumos dar pe care îl pot avea ești tu.
Mă apropii de Hope și o sărut cu atâta pasiune ca am și uitat ca familia ei sunt înăuntru. O ajut sa își pună colierul apoi intram înăuntru pentru a mai sta cu familia ei.

HOPE POV :
Seara se sfârși iar eu împreună cu Darck mergem în dormitorul nostru. Vreau și eu sa îi ofer un cadou. Mă duc ușor spre el și îl iau în brațe pe la spate. El mă întoarce cu fața și mă săruta cu multa pasiune. Hainele zboară de pe noi rămânând doar un lenjeria intima.
D:-Ești sigura de asta?
H:-Da. Vreau sa fiu a ta cu adevărat.
Darck începe sa mă sărute iar apoi pot sa va spun ca a fost o noapte magica.
Peste doua săptămâni...
HOPE POV :
Au trecut doua săptămâni în care eu și Darck suntem tot mai fericiți. In dimineață asta am avut niște migrene dar nu bag de seama ignorând asta.
La prânz înainte de a mă pune la masa simt Cum stomacul mi se întoarce pe dos începând sa alerg spre cea mai apropiata baie.
D:-Hei ești bine...
H:-Mda nu te îngrijora cred ca am răcit sau ceva nu mia picat bine...
Sper sa fie asta nu vreau sa fac o vizita doctorului deoarece îmi este cam frica de ei.
Deja a trecut o săptămână iar eu tot așa mă simt. Parcă ceva mă macină pe dinăuntru și de fiecare data când mănânc ceva îmi vine sa vărs. Partea buna îi ca nu la orice mâncare vomit ci doar la unele. Cred ca stomacul meu a devenit mai sensibil și de asta reacționez așa.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum