12.Rouge

5.1K 326 9
                                    

TYA POV :
Mă plimbam cu Peet prin pădure când simțul meu mă anunță că cineva ne urmărește. Și așa și este pentru ca dintrun tufiș iese un Rouge (un lup fără haita) care se îndreaptă direct spre noi.
T:- Peet ai grija!!
Prea târziu Peet este deja trântit la pământ iar lupul rouge îl muscase pe Peet de gat lăsându-l inconștient. Alerg spre el dar sunt trântita la pământ mă ridic și mă transform în lupul meu alb eram cu mult mai mare ca si omega dar asta nu conta. Rouge sunt mai puternici învățând singuri sa își poarte de grija. Sar la atac dar rouge-ul se ferește....vine cu viteza spre mine și mă arunca intrun copac pe care îl rup în doua din cauza impactului. Mă ridic cu greu și înaintez spre el, încerc sa îl atac dar mă mușcă de gat și mă pune la pământ încerc sa mă eliberez dar nu pot .....începe sa facă mușcătura cât mai adâncă asta provocându-mi multa durere. După ce vede ca nu mai mișc se da de pe mine cu ultimul strop de putere mă ridic în picioare.
"Eliberează-ma lasăma sa preiau eu controlul ai încredere în mine!" Îmi spuse lupoaica mea și asta am făcut am lăsato pe ea sa preia controlul.
Simt Cum toată puterea mea creste ochii încep sa îmi strălucească simt Cum prind putere și mă las purtata de val. Sar la atac punându-l cu ușurință pe acel rouge la pământ frica îi se citea în ochi în momentul când mia privit ochii dar nu mia păsat la rănit pe Peet la fel și pe mine mie de ce sa îmi fie mila de el?! Îl apuc de blana și îl arunc atât de tare în cât trece prin un copac apoi se oprește în altul și nu sa mai ridicat. Am alergat spre Peet sa văd dacă e bine era slăbit abea mai respira mam transformat înapoi în om (ca norocul ca tot timpul am haine ascunse peste tot cândva am fost și eu rouge așa ca pe ori unde mergeam miam ascuns câteva haine în caz de ceva) și mam pus lângă Peet.....respirația lui era tot mai lenta așa ca miam pus mâinile peste pieptul lui și am început sa spun "Vindeca trupul rănit, readul la viață și fa-l din nou puternic" mâinile și ochii au început sa mi se lumineze odată ce aceste cuvinte au fost rostite. Dintro data Peet deschide ochii și se uita panicat la mine.
P:-Ce sa întâmplat? Ești bine?
T:- Da eu sunt bine iar acum și tu ești. Ai fost atacat de un omega iar eu sa spunem ca team readus printre noi.
P:-Cum ai făcut asta?
T:-De aia sunt speciala sunt singurul vârcolac cu puteri....Am puteri vindecătoare și plus altele. De aia ma vânează vânătorii le e frica sa nu cumva sa ajut vârcolacii sa devină mai puternici sau sa îi vindec dacă ei iar răni.
P:-Și după Cum am spus și prima data am știut eu ca ești speciala.
Mam ridicat de lângă Peet și am mers sa văd acel rouge. Când mă uit rămân socata, era un băiat cam de 20 ani brunet întins pe jos. Mam dus repede la el și lam acoperit cu un tricou apoi Peet ma ajutat sa îl luam și sa îl ducem acasă pentru ca era inconștient.
Ajunși acasă Peet mia dat câteva haine de ale lui pentru ale da băiatului acum era treaz dar puțin speriat (puțin mai mult) după ce sa îmbrăcat mam dus lângă el dar în momentul în care mam pus lângă el sa dat un pic mai încolo
-Nu mă răni din nou.
T:-Hei e în regula nimeni nu te va răni.
T:- Cum te cheamă și dc ai ajuns sa fi singur?
D:-Ma cheamă Daniell și am ajuns singur din cauza ca părinții mei au murit iar haita ma respins după ce mau prins de mai multe ori furând.
T:-De ce neai atacat?
D:-Am vrut doar sa va iau cam tot ce aveați de valoare nu am vrut sa va rănesc dar prietenul tău a vrut sa mă muște așa ca am ripostat apoi mai atacat tu și team atacat și eu dar după tu teai schimbat ochii tai au început sa lucească iar când mam uitat în ei am văzut cata putere emani iar asta ma făcut sa mă simt minuscul pe lângă tine provocându-mi teama.Imi cer scuze...
T:-E în regula și eu ar trebui sa îmi cer scuze ma cam luat valul.
D:-E în regula meritam.
P:- Poți rămâne la noi dacă vrei pana te vei hotărâ unde vrei sa mergi
D:-Oh pai nu prea am unde sa merg ori Cum nu am o haita.
T:- Poți rămâne cu mine eu am o haita și sunt sigura ca o sa te accepte...oh mda mai bine spus am avut o haita dar lasă că suntem toți trei tu eu și Peet.
D:-Îți mulțumesc gândești ca o adevărată luna....
T:-Mda in fosta haita am fost o luna acum nu știu nici eu ce mai sunt....
P:-Știu eu EȘTI SPECIALA!

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum