Cap 14.

1.3K 109 13
                                    

ANISIA POV:
Ai trecut patru luni de cand eu si Lucass suntem suflete pereche si ne iubim foarte mult el având atat grija de mine si oferindu-mi atâta afecțiune. Ma duc jos in bucatarie unde il vad pe Luacss gătind ceva ce miroase extrem de bine.
A:-Ce faci bun de mâncare?
L:-M-am gândit sa pregătesc ceva de mâncare sa stam la masa împreuna si sa mâncam.
A:-Suna foarte bine.
Dupa ce terminam de mâncat ne ducem la o mica plimbare prin pădure deoarece seara mai un pic si isi face apariția. Apusul este minunat ma bucur ca am pe cineva ca si Lucass langa mine care știe sa ma prețuiască nu așa cum a facut Toni. Ma opresc din gândit cand aud niște maraituri venind din spatele nostru. De dupa un copac apare Toni Care arata atat de distrus.
T:-Măi măi măi ce avem noi aici? Prințesa care se simte bine in brațele altuia?
A:-Pleacă Toni nu mai suntem suflete pereche si tu STI asta deoarece legătura noastră sa rupt acum Luacass e cel predestinat mie.
T:-Stiu de asta sunt in starea asta din cauza ta!!!
A:-Din cauza mea???!!! Eu am fost cea care Tea respins apoi Tea lăsat sa suferi?!!! Mama ta mi-a dat o a doua șansa si așa am ajuns sa il am suflet pereche pe Lucass măcar el ma prețuiește cu adevărat ma iubește si are grija de mine nu doar ma rănește așa cum am facut tu cu mine!!!! Iti place cum se simte acea durere??!!!! Cand simți ca vrei sa mori dar nu poți ca iti vine sa distrugi totul in calea ta ca esti un monstru??!!! Măcar acum STI si tu cum m-am simțit eu.
T:-O sa plătești pentru asta.
Spune apoi pleca in direcția din care a venit....Lucass ma ținut in permanenta in brațele lui vrând sa fie sigur ca nu imi va face nimic rau Toni.
L:-Nu o sa iti faca niciodată vreun rau
A:-Stai liniștit nici nu va putea sa o faca nu imi este frica de el acum va vedea cum e sa suferi așa cum am suferit eu.
TONI POV:
Am sa i-o plătesc pentru asta...stiu ca totul a început de la mine dar se va termina pentru ea. De patru luni eu sunt praf durerea care am avut-o in momentul cand ea și-a găsit alt suflet pereche a fost cumplita e ca si cum as fi respins si ea groaznic. Dar o voi face sa plătească pentru ceea ce mi-a facut mai întâi il voi distruge pe acel Lucass in fata ei apoi ma voi ocupa si de ea nu va scapă prea usor de mine.
LUCASS POV:
Imi este atat de frica pentru viata Prințesei mele încât in fiecare noapte voi veghea asupra ei si niciodată nu o voi lasa singura deoarece Toni acum e in stare de orice pentru ai face rau. E iubirea mea si nicodata nu voi lasa ca nimic rau sa ii se întâmple nu risc sa o pierd si pe ea nu mai vreau sa sufăr ea e totul pentru mine e viata mea e dragostea si fericirea mea si o iubesc enorm de mult.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum