23.Greșeală

3.6K 280 4
                                    

TYA POV:
De ore tot mă plimb și nu știu unde sunt. Mai merg un pic și ajung intru la marginea unui teritoriu.....la granița lui apare un lup pare a fi un paznic dar se pare ca nu este. Este un omega și aleargă exact spre mine. Încep sa alerg dar sarcina mă cam încetinește decid sa mă transform ca norocul ca nu sunt în patru luni altfel nu mai puteam dar așa ca sunt în doua luni mai pot cât de cât. Alerg cât pot eu de repede și ajung la marginea unei prăpastie încep sa alerg dea lungul ei poate așa voi reuși sa scap.

NICK POV :
Acum am ieșit pe ușă și decid sa mă transform așa am șanse mai mari sa I găsesc îi pot simți mirosul. Alerg deja de ore și tot nu dau de ea oare o fi pățit ceva?? Nu...nu trebuie sa gândesc negativ este bine sper sa fie. Îi simt mirosul tot mai aproape și mai aproape iar în fata mea apare ea la marginea unei prăpăstii iar în fata ei un alt lup.
Acel lup se apropie amenințător de ea și sare deasupra ei. O doboară la pământ iar ea se ghemuieste pentru ași proteja burta. Alerg cât pot eu de repede dar când văd ceea ce va urma sa se întâmple parcă timpul se oprește în loc. Acel lup o împinge ea ajungând la marginea prăpastiei încep sa urlu acel lup mă vede dar nu renunță o mai împinge o data de data asta împingând-o în prăpastie. Ajung la marginea ei și văd cu Tya pica un gol. Ea urla după mine dar degeaba după doua secunde nu se mai aude nimic. Încep sa lăcrimez iar când mă întorc spre acel lup furia mă cuprinde sar asupra lui și îi rup gatul. Apoi cad jos începând sa plâng și sa urlu de durere eu și lupul meu suferim din nou iar de data asta nu numai ca am pierdut-o pe ea ci și pe copii noștri.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum