38.Nebunie

3.1K 208 13
                                    

În imaginea de mai sus sunt Lusy și Marck
LUSY POV :
Am ajuns acasă și alerg în camera mea simt ca ceva nu e în regula. Este târziu iar eu nu vreau sa dau ochii cu tata. Încerc da adorm dar nu pot....ceva nu mă lasă să dorm. Alerg afară simțind nevoia de aer dacă mai stăteam în casa avea senzația ca mă sufocam. Alerg pe scări și mă grăbesc spre ușă de la intrare pentru a ieși afară. Deschid ușă cu putere și când ajung cad în genunchi începând sa inspir adânc aerul. Simt Cum lupul meu vrea sa iasă la suprafață dar încerc sa îl stăpânesc. O văd pe mama Cum aleargă spre mine speriată.
T:-Lusy ce se întâmplă???
Încerc sa îi răspund mamei dar nu pot din cauza ca atunci când încerc sa deschid gura am senzația ca mă sufoc. Alerg spre pădure panicata ne-stiind ce se întâmplă cu mine. O aud pe mama Cum striga după mine dar degeaba ceva mă îndruma sa alerg în direcția opusa ei. De data asta nu mai îmi pot stăpânii lupul și îl las sa iasă la iveala. Blana roșcată ca și a unei vulpi își face apariția. Alerg cât mă țin picioarele nestind unde voi ajunge.

TYA POV :
O văd pe Lusy Cum se îndepărtează și îngrijorarea creste în mine. Strig după Nick care apare repede lângă mine.
T:-Ceva se întâmplă cu Lusy parcă lupul ei a inebunit!! O chinui. Ea încerca să se opună dar se pare ca a cedat.
N:-Nu putem face nimic cu asta va trebui sa o lăsăm să învețe Cum sa se împace cu el...sa învețe sa îl controleze.
T:-D-d-dar. .....
N:-Îmi pare rău Tya dar asta e cel mai bine
T:-Oh....ok.

MARCK POV :
Ceva mă neliniștește și nu știu ce. Lupul meu este neliniștit și nu știu de ce. Ceva mă îndeamnă sa ies afară sa alerg înspre pădure. Am încredere în lupul meu așa ca îl las sa preia el conducerea. Mă transform intrun lup negru cu burta alba și alerg spre pădure.

LUSY POV :
Deja alerg de ceva timp dar se pare ca lupoaica mea nu are de gând sa se oprească. Opreștete!!! Nu mai rezist!!
Dar degeaba încerc sa comunic cu ea pentru ca nu mă asculta iar eu deja mam saturat. Am spus STOP!!!!! Iar în momentul următor mam oprit. Duceam o lupta de dominație intre mine și ea iar deodată lângă mine apare un lup negru și cu burta alba. Deodată lupoaica mea se liniștește ca și Cum nu ar fi iar ei rămân tăcută. Îmi țin privirea în pământ ne vrând sa îl privesc. Dar lupoaica mea preia conducerea din nou și mă forțează sa mă uit în ochii lui. Iar atunci totul pentru mine sa terminat.

MARCK POV :
In fața mea stătea un lup roșcat precum o vulpe dar ținea capul în jos. Parcă ducea o lupta cu ea încercând sa își tina capul jos dar deodată își ridica capul și mă privește direct în ochi atunci fiorii mă lovesc iar culoarea ochilor ni se schimba la amândoi. Rămân șocat de ceea ce se întâmplă asta înseamnă ca ea este sufletul meu pereche dar cine este "ea? Nu apuc sa o întreb ca deja o văd Cum alerga în direcția din care a venit. Am vrut sa o urmăresc dar ceva nu mă lasă aveam sentimentul ca avea nevoie sa fie singura în momentul ăsta așa ca mam întors înapoi acasă încercând sa îmi dau seama ce tocmai sa întâmplat.

LUSY POV :
Am alergat mâncând pământul am reușit sa îmi controlez lupul iar acum nu se mai împotrivește cu nimic. De ce ai făcut asta?? De ce mai obligat sa uit în ochii lui?
Pentru ca vezi tu domnișoară el este sufletul tău pereche iar lupul lui este sufletul meu pereche. Noi doi neam simțit și de aia am luat-o razna...Pentru ca tu evitai asta dar eu nu pot evita așa ceva. Nu am mai vorbit cu lupul meu pana am ajuns acasă. Când ajung alerg repede în camera mea și mă închid acolo. Parcă mama spunea ca poate dura luni sau ani pana sa Îți găsești sufletul pereche. Eu nu vreau sa fiu legata de o anumita persoană eu vreau sa fiu libera. Dar nuuu ca lupoaica mea murea dacă mai aștepta câțiva ani. Ce mă fac eu acum ? Cum îi voi spune mamei dar mai ales Cum va primi tata vestea? Dar cel mai important cine era acel lup? Atâtea întrebări iar eu sunt prea obosita ca sa mă mai gândesc la ceva. Mă pun în pat iar somnul ma fura repede.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum