12.Plimbare

2.1K 177 7
                                    

MELODY POV :
Viata mea acum are un sens. A trecut un an de când eu am devenit regina vampirilor iar micuta Rouse a devenit singura bucurie din viața mea. Toată ziua mă joc cu ea dar am grija ca și poporul meu sa fie bine. Abea aștept ca micuta Rouse sa crească sa își găsească perechea și sa speram ca va avea o viață mai bună decât cea pe care am avuto eu. Ea este un vampir dar asta nu mă împiedică să o cred propriul meu copil. Ea e singura care ma face sa zâmbesc ea e motivul pentru care trebuie sa lupt și sa fiu puternica vreau ca ea sa simtă Cum e sa ai o mama care sa te iubească și care sa Îți fie alături.
Acum sunt în curtea palatului unde micuta mea Rouse vrea o plimbare calare prin pădure.
R:-Mami mergem sa ne plimbam calare?
M:-Desigur scumpa mea. Alegeți care cal Îți place.
Mă duc cu Rouse în grajdurile regale unde sunt o gramada de cai. Plimbându-ne printre ei ea se oprește în dreptul unui cal maro cu stea in frunte și în josul picioarelor era tot cu alb ca și Cum ar și încaltata. Cu noi era și îngrijitorul cailor care nea spus Cum se numea calul ales de Rouse.
G:-Ea este Stela un cal puternic rapid dar foarte cuminte. Are șase ani și iubește la nebunie copii.
R:-Ea e perfecta! Pe ea o vreau.
M:-Așa va fi. De acum Stela va fi calul tău. Acum e și rândul meu sa îmi aleg un cal.
Pana îngrijitorul cu Rouse se ocupa de echiparea Stelei eu mă plimb prin grajd în căutarea unui cal pentru mine. Mă tot uit dar nici unul nu îmi atrage atenția în mod special pana când ajung la ultima boxa din grajd acolo fiind un cal alb cu coama lunga botul negru iar picioarele le avea încălțate. Mă apropii de el iar lângă mine vine îngrijitorul și îmi spune :
G:-Aveți grija acest cal este toate sălbatic. Fostul rege la vanat pana la prins dar nimeni nu a reușit vreodată sa îl încalece sau sa îl scoată din acea boxa.
Nu iau în seama spusele îngrijitorului și mă apropii de boxa calului. Calul se agita dar când mana mea face contact cu botul lui se calmează. Eu deschid ușor ușa boxei vrând sa intru la el. Cum deschid ușa calul aleargă afara. Eu alerg după el iar când îl văd ca se îndepărtează încep sa fluier iar el se oprește și se ridica în doua picioare apoi vine înapoi spre mine. În bătaia vântului coama lui superba și alba îi bătea atât de frumos ca nu îți puteai lua privirea de la frumusețea lui. Vine la mine și când ajunge îngenunchează în fața mea.
M:-Bun baiat.....numele tău va fi Felix.
În spatele meu apare Rouse calare pe Stela iar lângă ea îngrijitorul care rămâne cu gura căscată.
G:-Nimeni nu a reușit vreodată sa stăpânească acest cal dar dumneavoastră regina ați reușit.
M:- De acum acest cal va fi al meu și nimeni nu are dreptul sa îl încalece sau sa îl supere și este valabil și pentru Stela ea fiind calul fetiței mele.
G:-Am înțeles.
După ce îl echipez și pe Felix pornim intro plimbare prin pădure ziua fiind una minunata numai buna de o plimbare calare.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum