22.Blocaj

965 75 5
                                    

Ascultati melodia de mai sus ❤️
ANISIA POV:
Il vad cum coboară scările dar dupa observ ca nu este singur ci însoțit de o femeie înaltă si bruneta îmbrăcată intr-o rochie roșie lunga pana in pământ. Ii vad cum vin direct spre noi si atunci simt cum pământul mi-a fugit de sub picioare.
L:-Felicitări si casa de piatra
T:-Iti mulțumim dar ce apariție surpriza
L:-Mam gândit ca ar fi frumos sa va felicit personal. Anisia tu cum mai esti?
Ramân blocată nereușind sa scot nici un cuvânt sau măcar vreun sunet.
N:-Las-o Draga sigur e emoționată doar e seara nunții. Unde imi sunt manierele am uitat sa ma prezint eu sunt Nikol prietena lui Lucas
T:-Ne pare bine sper sa va simțiți bine in seara asta.
Plec împreuna cu Toni la masa noastră neștiind inca cum sa scot vreun cuvânt deoarece am senzația ca cineva mi-a lipit-o.
T:-Esti bine?
A:-....Da sunt bine doar ca nu stiu ce sa întâmplat cu mine pur si simplu nu am reușit sa scot vreun cuvânt.
T:-E ok Draga mea nu iti fa griji in privința lui nu de va întâmpla nimic nu permit acum e seara nunții noastre si o sa ne bucurăm de ea din plin.
A:-Asa vom face dragul meu....eu ies pana afara sa iau o gura de aer deoarece sa facut cam cald aici si simt ca ma sufoc daca mai stau vreun pic.
T:-Ok du-te Draga mea
Ies afara si simt cum aerul rece ma lovește din plin umplândumi plămânii cu aerul de care aveam mare nevoie. Privesc cerul înstelat apoi aud o Voce venită din drapata mea.
L:-Se vad foarte bine in seara asta.
A:-D...Da asa este...
L:-Sa STI ca imi lipsești se simte lipsa ta prin casă
A:-Lucas eu---
L:-Stiu acum te-ai căsătorit el e bărbatul pe care tu il iubești dar asta tot nu ma oprește sa spun ce gândesc.
A:-Imi pare rau ca team lăsat asa...
L:-E ok mam învățat cu Singurătatea pana a apărut Nikol si imi mai umple ea zilele.
A:-O iubești ?
L:-Asa cum team iubit pe tine nu si niciodată nu cred ca voi ajunge sa o iubesc asa dar de plăcut o plac e destul de buna la pat si măcar imi mai umple timpul cu prezenta ei pe acolo desi nu ma prea interesează.
A:-....te-ai schimbat
L:-Si tu te-ai schimbat esti arat de frumoasa uitate la tine ti sa împlinit visul de a deveni mireasa bucură-te de moment Anisia e doar unul singur in viata.
A:-Mulțumesc Lucas...
El vine si ma ia in brațe iar eu ii răspund la îmbrățișare simțind acea caldura care recunosc ca mi-a lipsit o caldura parca venită de la un frate,părinte sau prieten nici de cum iubit.
L:-Hai sa intram se răcește tot mai tare si nu vreau sa aud ca a doua zi te-ai trezit răcita.
A:-OK haide.
Il observ pe Toni prin mulțime si ma îndrept spre el văzând si cum Lucas se îndreaptă spre Nikol care zâmbește cand il vede eu chiar cred ca ea il iubește sper sa ajungă Fericiți împreuna ar merita Lucas o persoana care sa il iubească la fel de mult cum ma iubit si el pe mine.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum