19.Luminisul

2K 166 12
                                    

ASCULTĂ MELODIA DE MAI SUS
Ma ridic de jos îmi pun lănțișorul la gat apoi mă duc în camera care odată a fost dormitorul meu și a lui Dylan. Deschid ușa de culoare alba și privesc dormitorul în care noi doi de fiecare data ne făceam declarații de dragoste unui altuia.
D:- Frumoasa mea Melody.....nu mias putea imagina viata fără tine și micuțul nostru Lucas.
M:-Nici eu nu mias putea imagina viata mea fără voi doi.
Dar acum știu Cum e viața mea fără ei doi....e un dezastru plin de durere și suferința. Pe noptiera din camera noastră găsesc o poza prăfuită dar așezată intro rama frumoasa. Șterg praful de pe poza și acolo îl văd pe Dylan cu Lucas și cu mine în curtea din spate jucându-ne. Iau poza și o ating ușor o lacrima căzând pe ea.
Îmi lipsiți atât de mult.....
Cobor jos cu paturica ursulețul și poza în brațe. Ies pe ușa din față a conacului unde Felix se uita la mine ca mai apoi sa mă urmeze. Mă duc în locul unde știu ca micuțul meu visa sa își duca sufletul pereche. Pașii mă poarta lent spre luminisul în care Lucas obișnuia sa stea toată ziua numind acest loc al lui. Micul lac mă întâmpină împreună cu frumusețea din jurul lui. Ca de fiecare data nuferii plutesc deasupra apei iar razele soarelui luminează pe alocuri acest luminiș. Pașii mă poarta spre lac înaintând în el și lăsându-ma sa mă duc pe fundul lacului. Tot ce îmi doresc acum este sa fiu alături de familia mea e tot ce îmi doresc. Simt Cum apa îmi intra în plămâni începând sa mă înec. Nu mă zbat sa ajung la suprafață deoarece eu îmi doresc asta îmi doresc sa mor. Ochii mi se închid iar senzația de plutire parcă îmi da aripi. Întunericul mă cuprinde asta însemnând ca poate am murit deja. Privesc în jurul meu de unde o mica lumina răsare. Mă îndrept spre lumina ca mai apoi sa intru parcă intro alta lume. Parcă as fi intrun sat unde toată lumea este fericita și îmbrăcată în alb. La o mica căsuța observ un barbat care seamănă pe Dylan lângă el un băiețel precum Lucas ca mai apoi sa fie lângă ei o femeie blonda. Îmi dau seama ca cele trei persoane de acolo sunt Lucas Dylan și mama.....mămica mea.
M:-Mamă!!!!
Cei trei se uita spre mine parcă mirați ca mă văd.
H:-Melody?
Mă apropii de ei iar în următoarea secunda o iau pe mama în brațe începând sa plâng de bucurie ca în sfârșit o pot strânge în brațe.
M:- oh mama ce dor mia fost de tine.
H:-Și mie de tine puiul meu.
Mă desprind de mama ca sa îl pot lua pe Lucas în brațe.
M:-Micuțul meu.....mia fost atât de dor de tine.
L:-Și mie de tine mami.
Mă uit spre Dylan care se uita cu lacrimi în ochi la mine. Mă duc spre el și îl sărit cu atâta dor încât parcă toată ființă mea sta în acest sărut.
M:-Scumpul meu Dylan.
D:-Frumoasa mea Melody....
După ce ne luam toți în brațe și ne pupam și ne spunem cât de mult ne iubim mama îmi atrage atenția.
H:-Melody sfârșitul tău nu e aici....mai ai încă o sansa sa revii la viață.
M:-Nu vreau mama vreau sa fiu aici cu voi.
H:-Melody nu înțelegi dacă tu vei muri nu vei fi cu noi în rai deoarece tu practic teai sinucis așa ca singura ta sansa e sa revii la viață cât mai ai timp iar când îți va veni timpul vei veni aici lângă noi. Te vom aștepta răbdători și mereu te vom veghea. Și nu mai suferi draga mea noi Îți suntem alături atât doar ca nu ne posti vedea sau simți dar noi mereu suntem lângă tine.
M:- Dar. ....
D:-Și dai o sansa lui Vlad draga mea....oferăi dragostea ta așa Cum miai oferito și mie.
M:-Niciodată nu îl voi putea iubi așa cu te iubesc pe tine.
D:-Nu contează doar dai o sansa pentru ca el e singura ta sansa la o noua viata la fel și micuta Rouse și micuțul Tim. Toți trei te iubesc și mereu trăiesc cu frica sa nu te piardă. Nu îi fa sa sufere și întoarcete la ei sunt sigur ca te vor înapoi lângă ei.
M:-B..Bine...Am sa mă întorc dar sa știți ca mereu am sa va iubesc și niciodată nu ca voi uita.
L:-Și noi te iubim mami și mereu o vom face. Și mă bucur sa te văd ca porti lănțișorul făcut de mine și tata.
M:-Normal ca îl port doar e făcut de băieții mei scumpi.
L:-Mami vreau sa te rog ceva.
M:- Orice scumpul meu.
L:-Adu-i pe Rouse și Tim în luminisul care odată era locul meu fal sa fie locul lor de acum.
M:- Promit ca am sa fac asta și sa ști ca mami te iubește.
L:-Și eu te iubesc mami.
Îl iau în brate și îl strâng tare la pieptul meu apoi îl sărit ușor pe frunte. Cu lacrimi în ochi îi privesc pe toți ca mai apoi sa îmi iau rămas bun de la mama iar ultimul este Dylan.
D:-Ai grija de tine draga mea și fii puternica așa Cum te știu eu.
M:-Am sa încerc.
Îl sărut apoi mă uit încă o data la toți ca mai apoi sa închid ochii iar întunericul sa mă cuprindă din nou. Încerc sa deschid ochii iar când reușesc observ ca sunt în camera mea unde Tim Rouse și Vlad stau lângă patul meu plângând.

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum