40. Cina

2.5K 198 13
                                    

Ascultati melodia de mai sus in timp ce cititi (doar daca vreti :* )
LUSY POV :
In seara asta mama ia invitat pe Vladimir și Bianca împreună cu fiul lor la cină. Și mă obliga și pe mine sa particip la aceasta cina. Tata este și el de acord cu asta așa ca nu pot sa mă împotrivesc. Fratele meu Ianis este bucuros sa îl revadă pe Marck iar Bianca cu Vladimir abea aștepta să o cunoască pe micuta Hope. Și cina se apropie iar eu trebuie sa mă pregătesc și sa o ajut și pe Hope sa se pregătească. Îmi iau o rochie roșie pe mine și lunga pana la genunchi iar micuța Hope poarta o rochiță roz stil prințesa. Arata ca o prințesa...par blond ochi albaștri ca și cerul și rochiță roz. Aud gălăgie de jos ceea ce înseamnă ca au ajuns. Hope alerga pe scări abea așteptând sa îi cunoască iar eu abea dacă vroiam sa cobor acele scări. Îl aud pe tata Cum mă striga așa ca trebuie sa cobor.

MARCK POV :
Mama o îmbrățișa pe micuta Hope iar tatăl meu stătea de vorba cu Nick și Tya. Micuța Hope vine spre mine și spune:
H:-Știu ca tu ești sufletul pereche al surorii mele pot simți asta.
Rămân uimit Cum o fetiță de cinci ani știe asta apoi mă uit în ochii ei și parcă mă pierd. Sunt așa de albaștri și de frumoși iar strălucirea din ei te inebuneste. Iar ea este așa frumoasa sunt sigur ca o sa aibă mulți pretendenți pana va apărea sufletul ei pereche. Îl aud pe Nick cum o striga pe Lusy sa coboare iar în momentul când iam auzit numele inima a început sa îmi bata mai puternic. Când coboară parcă văd un înger este atât de frumoasă în rochia aia roșie. Când trece pe lângă mine nici măcar nu se uita la mine. Ajunge lângă mama ei și mă ignora.

LUSY POV :
Am hotărât sa îl ignor așa îi voi arata ca eu nu simt ce simte și el.
T:-Lusy draga de ce nu vrei sa mergi cu Marck în gradina și sa vorbiți intre patru ochi?
L:- Pai nu prea aș...
T:-Ba vei merge!!!
Nu mă pot împotrivi și pornesc împreună cu Marck spre gradina din spatele casei.
M:- Ce frumoasa ești
L:-Mda Mulțumesc.
M:-Ști eu nu înțeleg un lucru cu ce țiam greșit de te comporți așa cu mine?? Eu sunt sufletul tău pereche ș-
L:-Și ce? Hmmm??!! Și ce dacă ești dacă vreau nu o sa mai fi!!! Eu nu te vreau ca suflet pereche nu vreau nici un afurisit de suflet pereche!!! Sunt încă tânără vreau sa îmi trăiesc viața nu sa fiu legata de o anumita persoană!!!
Încep sa mârâi la el și sa urlu iar după asta încerc sa alerg spre pădure dar el mă oprește.
L:-Lasă - mă în pace!!!
Îl împing dar el nu se clinteste. Apoi toți se aduna afară și privesc. Mamă imprima cu tata și cu Bianca de apropie de noi.
T:-Scumpo calmeazate.
L:-Mamă lasă!!! Lăsați- mă în pace! Eu Lusy din haita Wolf-suprem te....
B:-Nu te rog!!! O sa îl distrugi pe băiatul meu te rog...
N:-Lusy asculta....nici eu cu mama ta la început nu neam acceptat. Ea ma urat pentru ca era sa îi omor așa zisul ei frate. Dar mia dat o șansă și ma lăsat sa o cunosc iar eu la rândul meu am făcut același lucru și cu timpul am ajuns sa ne iubim. Iar uitate acum la noi avem trei copi frumoși și o familie frumoasa. Dai măcar o șansă lasă - l sa te cunoască iar așa vei ști dacă va potriviți sau nu.
Toți se uitau la mine iar eu am rămas uimita dar în același timp și derutata.
Mă uitam la Marck care pur și simplu mă privea cu lacrimi în ochi așteptând răspunsul meu. Nu credeam ca băieții plâng el e singurul care a plâns în fata mea pana acum.
L:- Eu Lusy din haita Wolf-suprem te (mă uitam în jur și îi vedeam pe toți Cum rămân tăcuți iar mama împreună cu Bianca plângeau) te...

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum