4.O noua familie

2.7K 193 11
                                    

In imaginea de mai sus este Dylan
MELODY POV :
Am decis sa îi dau o sansa lui Dylan deoarece este sufletul meu pereche și nu am de gând sa îi dau drumul.
D:-E timpul pentru antrenament...
M:-Acuma vin
Mă duc la marginea pădurii unde Dylan mă va antrena deoarece am nevoie sa știu sa mă apar cât de cât.
DUPĂ UN AN...
MELODY POV :
A trecut un an de când eu lam întâlnit de sufletul meu pereche Dylan. După ce ne-am dat unui altuia o sansa totul a decurs minunat. Ne-am întemeiat propia haita Dylan fiind Alpha-ul. Haita noastră a fost formata din omega și spre norocul nostru unii sau adeverit fiind suflete pereche pentru alții. Așa intrun an de zile am ajuns cea mai mare haita întrecând-ui chiar și pe cei din haita Wolf-suprem care a fost și fosta mea familie. Louis (nu cel trupa one direction) este beta-ul haitei iar frumoasa lui pereche Adelina este prietena mea care mereu îmi este alături. Al treilea în comanda este Andrei împreună cu perechea sa Aliss care și ea este cea dea doua mea prietena. Aliss și Adelina sunt însărcinate....Aliss în doua luni iar Adelina în trei....amândouă vor acea fetițe și sunt așa bucuroasa pentru ele. Haita noastră se va mari cu încă doi membrii plus restul femelelor însărcinate care fac parte din haita noastră.
După șase luni..
DYLAN POV :
Sunt în biroul meu împreună cu Louis și Andrei care sunt atât de agitați deoarece sufletele lor pereche îi așteaptă acasă împreună cu copii lor. Louis are o fetiță de o luna iar Andrei are tot o fetiță care acum câteva zile numai ce sa născut. Din câte am înțeles de la Melody pe fetița Adelinei o cheamă Briana iar pe cea a Alissei o cheamă Nicoleta.
Intro seara Melody ma surprins plăcut când mia sus ca și ea își dorește un copil. Acum o săptămână am avut prima noastră noapte de dragoste în care am și însemnat-o legătură noastră devenind și mai puternice. Ea este luna mea pe care o iubesc atât de mult și sunt sigur ca știe și ea deoarece io spun de fiecare data când am ocazia.
MELODY POV :
De aproape o săptămână am grețuri iar Adelina și Aliss mă tot tampesc sa fac un test de sarcina. Acum sunt în camera mea împreună cu fetele și așteptăm rezultatul testului de sarcina. Mă ridic în picioare și mă uit la test când observ ca are doua liniuțe simt Cum genunchii mi se lasă în jos ajungând în fund și plângând de bucuri ca voi deveni mămică. Fetele vin speriate spre mine și cât se uita și ele la test încep sa țipe atât de tare încât băieții intra speriați pe ușă.
D:Ce sa întâmplat?
An:-Ați pățit ceva?
L:????
Ad,Al:- O sa devenim mătușe!!!
D:-Ce?
Ad:-Melody e însărcinată uite aici dovada.
Adelina îi întinde testul lui Dylan iar acesta când îl vede vine lângă mine mă ia în brațe și îmi spune:
D:-Îți mulțumesc ca mă faci atât de fericit te iubesc atât de mult.
M:- Și eu te iubesc.

Oare va reuși Melody sa duca sarcina cu bine până la capăt sau va păți ca bunica ei Tya sau mama ei Hope????? Răspunsul la aceste întrebări îl veți afla doar dacă veți citi în continuare cartea mea :*

A special wolfUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum