Bölüm 20

87.5K 2.8K 107
                                    

Multide Azad aga

Kararsızlık .

Şuan içinde bulunduğum durum tam olarakta bu .
Bir yanım Azad'ı ittirmem gerektiğini söylerken diğer yanım ' Zaten seviyorsun boşver gururu falan anın tadını çıkart 'diyordu. Ve sanırım ben ikinci düşünceyi yok sayacaktım .

Hızla Azad'ı ittirdiğimde  Azad böyle bir sey beklemiyor olacak ki  bir iki adım geriledi. Bense bağırmaya başladım "Napıyorsun ya.  Sen kimsin ne hakla beni öpersin manya. .. "
Sesimi kesen şey Azad ağa'nın tekrardan dudaklarıma kapanmasıydı . Ama bu sefer öpmüyordu sadece duruyordu .Ben kendimi çekmeye çalıştıkça o beni daha çok kendine yakınlaştırıyordu.
Azad dudaklarımdan ayrılıp alnını alnıma yasladı ve boğuk sesiyle konuştu .

"Şimdi kim olduğumu anladın mı ?Haa eğer diyorsan yine anlamadım o zaman farklı bir yöntem deneriz ."

Yaptığı iğrenç imâ midemi bulandırmıştı.
Hızla yanından geçip giderken beni kolumdan tutup arabaya bindirdi. Bir iki saniye sonra oda sürücü koltuğuna oturdu. Hiç bana bakmadan arabayı çalıştırdı. Ben sinirle önüme dönüp yolu izlemeye başladım .
Hava alanına geldiğimizde arabadan inip bavulları da alıp güvenlikten geçtim . Birden elimdeki bavul alınınca ürpermistim . Azad'a baktığımda hiç istifini bozmadan bavulla ilerliyordu. Uçakla ilgili son anons yapılınca Azad'ın ın elinden bavulu alıp uçağa doğru gidiyordum ki bir kol beni tutup durdurdu.
Kim olabilir tabikide Azad ağaydi . Tam gözlerimin içine bakarak konuştu. "Sakın sana olan güvenimi boşa çıkartma Esra . Eğer yanlış bir davranışta bulunursan okul falan dinlemem anında nikahı kıyarım"
dediğinde şaşırmıştım sanki evlenmeye çok istiyormuş gibi konuşuyordu.

Kolumu hızlıca ondan çekip bende konuştum . "Bana ne yapmam gerektiğini söyleme Azad ağa .Hem benimle evlenmeye bu kadar meraklı olduğunu bilmiyordum. " deyip uçağa bindim ..

Azad ağa dan devamı

Esra'nın Aksoy lardan olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Tamam daha önce soyadı dikkatimi çekmişti ama benzerlik olabilir diye düşünmüştüm .
Aşiret kan dökülmemesini istediği için tekrardan toplanacaktı.  Tekrardan birileri hakkında HÜKÜM verilecekti.
Akşam aşiret kararını verirken dayanamayıp Kenan ağanın kafasına silahı dayadım. O anda gözüm hiç bir şey görmüyordu. Esra birden silahın önüne atlayınca tetiğe istemsizce bastım . Silah boşluğa patlarken hızla Esra'nın çenesine yapıştım . 'Napiyorsun lan sen 'dediğimde abisi Miraç bana yumruk attı. Haklıydı da aynı şeyi benim kız kardeşime yapsalardı ben yumruk la bile bırakmazdım ..

Hızla ayağa kalkıp bende yumruk atacaktım ki aşiretin başındaki Mustafa ağa ve İsmail ağa nın bağırmasıyla durdum ." Yeter ,durun biz İsmail ağa yla kararı verdik Yılmaz'ların oğlu Azad la Aksoy ların kızı Esra Miray berdel olacaktır . Ve bu düşmanlık bitecektir .Şimdi herkes dağılsın" dediğinde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim . Aslında mutlu olmuştum sevdiğim kızla berdelle de olsa evlenecektim.
Esra ya baktığımda sakinca duruyordu .Bu sakinlik hiç iyi degildi. Yani Esra için istemiyormuydu yoksa .
Ne kadar saçma bir soru kim berdelle evlenmeyi isterdiki.
Sonra durup tekrar düşündüm berdelle de olsa Esra beni sevecekti . Yani abimle Mizgin basardıysa bizde başarabilirdik..
Ve ben şuna inaniyordum "Esra benim karım olacak ve Tüm Mardin bizim aşkımızı konusacaktı. 

Esra miray dan devamı

Uçaktan iner inmez direk eve geçtim . Bizim çocuklar bugün geleceğimi biliyorlardı .Bizde buluşacaktık.
Üzerimi değistirdikten sonra kapı çaldı . Kapıyı açtığımda bizim ekip full buradaydı. Uğur ,Murat ve Defne içeri girdiğinde Defne hızla boynuma sarıldı. 'Esra neler oluyor anlat artık"dedi bende kafa sallayıp tam karşılarına oturdum .
Baştan sona her seyi anlattığım da hepsi birden tepki verdi .

HÜKÜMWhere stories live. Discover now