Bölüm 49

46.3K 1.7K 55
                                    

Ve  ikinci bölüm ...
aranızdan bazı arkadaşlarım bölüm istediği için kıramadim yazdım .Ama biraz aceleye geldi .Nasil olduğu konusunda bir fikrim yok .Umarım beğenirsiniz .... .

Korku ve endişe içinde hastane kolidorunda yaptığımız testlerin sonucunu beklerken bakışlarımı Azad'a çevirdim .Azad, Doktor hanıma durumumuzu anlattığımızdan beri umursamaz gibi duruyordu ve bu gerçekten çok sinir bozucuydu.

Azad'ı  yine gayet sakin bir şekilde telefonu ile ilgilendiğini görünce sinirle yanına gittim ve elinden telefonu çekerek bağırmaya başladım
" Ya sen şakamısın ya. Ben burada dokuz doğuruyorum. Sen burada sakin sakin oturuyorsun be "diye çirkefleştiğimde Azad yavaşça oturduğu yerden kalkarak önce elimden telefonunu aldı .
Telefonu cebine atarken  ne yapmaya çalıştığını algılayamıyordum.
Azad telefonu bıraktıktan sonra hızla bana sarılarak alnıma öpücük kondurarak geri çekildi ve o aşık olduğum sesi ile konuşmaya başladı
" Ne olursa olsun , çocuğumuz dahi olmasa asla seni bırakmam Esra .Sakın bunu aklından çıkartma" dediğinde gözümden düşen yaşları silerek Azad dan ayrıldım .
Azad bana anlamayarak bakarken tam ona bu sabah annesi ile
konuştularını duyduğumu söyleyecektim ki hemşire hanımın anons sesi ile dikkatimi ona verdim "Esra miray Yılmaz .Doktor hanım sizi bekliyor "dediğinde Azad'ın elini tutarak ayağım sakat olduğu için yavaş adımlarla doktor hanımın odasına girdik.  

Doktor Gizem Hanım "Buyurun Esra hanım .Sonuçlarınız çıkmış"dediğinde Gizem hanımın gösterdiği koltuklara oturarak söyledilerini pür dikkat dinlemeye başladım.

Gizem hanım yavaş hareketler ile elindeki zarfı açtığında resmen nefesimi tutmuştum.
Doktor hanım dikkatle kağıdı okuduktan sonra bize bakarak " Evet Esra hanım merak etmeyin kısır değilsiniz .Hamile kalamamanızın sebebi stres ...kendinizi hamile kalmak zorunluluğunda hissettiğiniz için malesef hamile kalamıyorsunuz" dediğinde  Azad benden önce davranarak " Ne yapmamız gerekiyor" dediğinde ben yine bakışlarımı doktor hanıma çevirdim .
Doktor hanım gülümseyerek
" Eşinizin stresten uzak tutmanız yeterli "dediğinde anında başımı Azad'a çevirdim onun da bana baktığını görünce sessizce yutkundum.

Doktor hanım dan gerekli bilgileri aldıktan sonra yavaş adımlarla arabanın yanına gittik.
Arabaya geçtiğimizde Azad birden "Yapmak istediğin bir şey var mı ?" dediğinde "Hayır "dercesine başımı iki yana salladım. Azad bana kısa süreliğine çatık kaşlarla baktığında ben hızla kafamı diğer tarafa çevirdim ve derin derin nefesler almaya başladım .

Dört Hafta sonra

"Azad dur lütfen gitme " diye Azad'ın arkasından bağırıyordum .Ama Azad yanında tanımadığım bir kadınla ve kucağında minik bir bebekle bana arkasını dönerek benden uzaklaşmaya başlamıştı .
Azad'a yetişmek için peşinden koştum .Ama ben ne zaman Azad'a yaklaşsam Azad benden daha çok uzaklaşıyordu.
Azad birden durunca "Sonunda sevgilim "diyerek gülerek Azad'a yaklaştım .Tam Azad'ın sırtına dokunacağım sırada kolumu birisi tuttu .Ben kim olduğuna baktığımda beyaz gelinlik içinde esmer genç bir kız vardı .
Kız elimi geri iterek "Sen Azad'a bir çocuk veremedin .Ama ben verdim .Hemde erkek bir çocuk verdim .Şimdi , kocamdan uzak dur " dediğinde tam boğazıma bir yumru oturdu ben nefes almakta zorlanırken bağırmaya başladım. "

HÜKÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin