Bölüm 35

66.6K 2.2K 18
                                    

Sabah zorlukla uyanıp hemen duşa girdim ve üzerimi değiştirdim. Bugün etek yerine pantolon giymeyi tercih etmiştim .multide var
Saçlarımı da at kuyruğu yapınca hafif bir makyajla kombinimi tamamladım .
Azad'a baktığımda onunda duş alıp siyah takımını giydiği ni gördüm .Kravatınıda taktıktan sonra ikimizde hazırdık.
Azad kafasını kaldırıp bana baktığında " Aferin hep pantolon giy ."dediğin de gözlerimi devirerek odadan çıktım .Tam merdivenlere geldiğimde aklıma gelen şeyle durup Azad'ı bekledim .

Azad yanıma gelip yanağımı öptü ve
"Güzel karım bensiz gidemiyor mu?" dediğinde yine ve yine gözlerimi devirerek Azad'ı merdivenlere doğru itekleyerek konuştum " Yürü Azad çok konuşma "dediğimde Azad kahkaha atarak indi . Bende gülerek peşinden gittim.

Masaya oturduğumuzda Mizgin hariç herkesin yüzünün güldüğünü gördüm .
Kahvaltıdan sonra erkekler dışarı çıktığında hemen Mizgin'i kenara çekip " Ne oldu " dedim .Mizgin saf saf yüzüme bakmaya devam etti ben tekrardan ' Ne oldu' dediğimde Mizgin birden ağlamaya başlayınca korkmaya başlamıştım .Azad " Esra hadi gidiyoruz "dediğinde
" Tamam . Geliyorum" diye bağırdım ve Mizgin'e döndüm. Mizgin gözlerini silip "Hadi sen git . Akşam gelince konuşuruz. Ben iyiyim "dediğinde derin bir nefes alıp " Tamam ama akşam konuşacağız ağlama sen" dedim ve yanağını öperek konaktan ayrıldım .
Şirkete geldiğimizde direk Azad'ın odasına geçtim odaya bir masa daha koyulduğunu görünce gülerek masanın yanına gidip koltuğuma oturdum .
Azad da odaya gelince ilk bana baktı sonra oda gülerek kendi masasına gitti .

Odanın kapısı vurulunca Azad
" Gel"dedi ve içeri uzun eteği ile Sude Hanım girdi ben gülerek Sude ye baktığımda onunda bana aynı şekilde baktığını gördüm.
Sude hanım yanıma gelip bugünkü toplantı hakkında bilgi verip gittikten sonra bende işime koyuldum .

Saatler boyunca süren çalışmadan sonra sonunda beklenen misafirler gelmişti. Bizde toplantı salonuna geçmistik .
Oda da Azad , Haşim abi, ben, Yunus bey ve Yardımcısı Gökhan bey'in olduğunu gördüm .Kısa bir selamlaşma dan sonra hep beraber toplantı masasındaki yerimizi aldık .
Azad ,gayet kaba bir şekilde "Evet Yunus bey. Bu ziyaretinizi neye borçluyuz. Dün size sizinle bir daha görüşmek istemediğimizi çok açık bir şekilde söylediğimi hatırlıyorum." dediğinde Azad'a gözlerimi devirerek Yunus bey'e baktım fakat onunda bana baktığını görünce hemen gözlerimi kaçırdım ve elimdeki dosyalara bakmaya başladım .Yunus bey " Ah Azad bey. Çok sakacısınız ama biz buraya tartışmaya değil iş konuşmaya geldik." Azad kaşlarını catarak konuştu " Ne işiymiş bu "dediğinde Yunus bey'in yanındaki adam yani Gökhan bey bana dosyaları uzatınca elime aldım .Tam inceleyecektim ki mideme birden giren krampla "Ayyhh"diye inleyerek iki büklüm oldum . Azad birden ayağa kalkıp bir eliyle kolumdan tutup bir eliyle de belimden tutarak endişeli sesiyle
" Güzelim ne oldu " dediğinde Azad'a bakarak gülmeye çalıştım ve " İyiyim hayatım . Sadece mideme kramp girdi . Ben bir lavoboya gideyim" diyerek ayağa kalkıyordum ki gözlerime bana çatık kaşlarla bakan Yunus bey takıldı. Onu umursamamaya çalışarak ayağa kalktım. Azad da benle beraber kalkınca "Azad lütfen sen otur. İyiyim ben " diyerek onu geri oturtup bir sey demesine izin vermeden odadan dışarı çıktım.
Hızlıca Azad'ın odasındaki lavaboya gittiğimde kapıda' Arızalı ' yazısını görünce lanet ede ede çıktım odadan ve alt kattaki lavoboya gitmek için hızlıca aşağıya indim .
Lavoboya girdiğimde hemen elimi yüzümü yıkayıp bir ilaç aldım .Bir zaman sonra kendimi daha rahat hissedince lavobodan çıkıp asonsörlere ilerledim .
Asönsere binip dördüncü kata bastığımda birden birisi asönsöru durdurup içeri girdi ben kim olduğuna baktığımda Yunus bey olduğunu gördüm .
Ben çatık kaşlarla ona baktığımda o yüzünde hiçte memnun olmadığım gülümsemesiyle konuştu " Ah Esra hanım . Beni çok korkuttunuz iyimisiniz ? " dediğinde kabalık olmasın diye sadece "Evet " dedim .
Yunus bey birden elimi tutunca çatık kaşlarla ona bakıp hızla elimi çektim ve " Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz" dediğimde Yunus bey "Neden Azad'la bu kadar erken evlendin. Yaşın çok genç hemde çok güzelsin "dediğinde sinir kat sayım daha da artmıştı .
Tam ben cevap vereceğim sırada asonsörlere geldiğimizi belli eden sesden sonra kapı açıldı ve ben karşıya baktığımda karşımda Haşim abi ve Azad duruyordu .
Azad bir bana bir Yunus bey'e baktıktan sonra hızla Yunus bey'e yumruk attı ben kısa bir çığlık attıktan sonra Azad beni tek hamlede arkasına alıp bağırmaya başladı " Lan ben seni daha az önce kovmadım mı . Ne işin var lan karımın yanında" dediğinde Yunus bey dudağındaki kanı silerek ayağa kalktı ve "Bende size meraklı değilim Azad bey .Bazı dosyalar kalmış burada" dediğinde Azad sekreterine dönüp "Verin şu adamın dosyalarını . Sonra defolup gitsin "deyip kimseye söz hakkı tanımadan beni kolumdan tutarak odasına doğru sürüklemeye başladı.
Odaya girdiğimizde Azad beni hızla koltuklara fırlattığında dengesiz düştüğüm için sırtım koltuklara çok sert bir şekilde vurulmuştu. Ben canım çok yandığı için gözlerimi sımsıkı kapatıp acının geçmesini bekledim .Bir zaman sonra gözlerimi açtığımda tam karşımda sinirden kıpkırmızı olmuş Azad duruyordu .Ben ağzımı açıklama yapmak için açamadan Azad bağırmaya başladı "Ne işin vardı lan o adamla aynı asansörde "dediğinde
" Azad saçmalama lütfen. Ben bindiğimde oda bindi ne yapabilirdim ki "deyip ayağa kalktım ve bende tam Azad'ın karşısına geçtim. Azad benim laflarımdan sonra ellerini hırsla saçlarına geçirip oda da bir kaç volta attıktan sonra tam karşımda durup
" Sana bir şey dedi mi ?"dediğinde Yunus salağın in dedikleri aklıma geldi başımı kaldırıp Azad'ın yüzüne baktım ama bana çatık kaşlarla baktığını görünce tatsızlık çıkmasın diye Yunus'un bana dediklerini söylemekten vazgeçtim .
Hiç bir şey demeden kafamı sağa sola salladım çünkü biliyorum ki Azad ben ağzımı açtığım anda benim yalan söylediğimi anlayacaktı.

Azad çenemi tutup ona bakmamı sağladı ve " Esra sana kaç kere söyleyeceğim . Sen bana yalan söylediğinde anlayabiliyorum .Şimdi hemen bana söyle. O Yunus dallaması sana ne dedi "dediğinde oflayarak bir kaç kez derin derin nefes aldım ve Yunus'un elimi tutmasından bana söylediği her seyi eksiksiz bir şekilde anlattım .
Azad benim lafım bittikten sonra odadaki koltuklara tekme attı ve benim daha ilk kez duyduğum küfürleri söyledi .

Ben "Azad bak canım . Benim hiç bir suçum yok .O adam zorla elimi tut..." Azad beni susturup hiç yüzüme bakmadan " Sen eve git. Seni şoför götürecek . Benim biraz daha işim var" duygusuz ve sinirle söylediği şeylere bende kaşlarımı çattım çünkü benim hiç bir suçum yoktu .Bana böyle davranması saçmaydı .Bende Azad'a hiç bakmadan çantamı elime alarak sinirle odadan çıktım .O sırada gözüme beni görünce ayağa kalkan Sude Hanım takıldı bana "İyi günler efendim "dediğimde ben baş sallamakla yetindim.
Ama Sude hanım bir kaç adımla yanıma gelip " Esra hanım iyi misiniz?" dediğinde kısaca " Evet " dedim Sude Hanım" Gelin biraz şöyle oturun renginiz sararmış "dediğinde kafa salayarak dediği yere oturdum . Sude hanım bana su içirdikten sonra kısık sesim le
" Teşekkür ederim" dedim Sude hanım sıcak bir gülümseme ile bana "İsterseniz Azad bey'e haber vereyim . iyi gözükmüyorsunuz" dediğinde "Hayır"diye bağırdım Sude hanım bir iki adım gerileyip"pe-peki efendim" dediğinde hırsla çantamı alarak ayağa kalktım o sırada Sude hanım birden kolumdan tutup "Esra hanım. Belki haddime değil ama Azad bey sizi cok seviyor bunu uzaktan bakan herkes anlayabilir . Sırf siz istediniz diye benim kıyafetlerimi bile değiştirdi. Saçma sapan şeyler yüzünden bu aşkı mahvetmeyin" dediğinde utanmıştım .Birde kızın hakkında neler düşünmüştüm .

Sude Hanım 'a hiç bakmadan çantamı alarak sirketten çıktım .
Tam taksi çağıracağım sırada arkadan bir ses "Efendim beni Azad bey gönderdi. Sizi ben götürücekmişim" dediğinde bana seslenen adama bakıp gözlerimi devirerek gösterdiği siyah arabaya bindim .
Şoförde sürücü koltuğuna geçince yola koyulmuştuk .Bir on dakika sonra kafamı camdan dışarı çevirerek etrafı izlemeye başladım. Ama gördüğüm şeyle vücudumu birden korku kapladı .
Şoföre"Beyefendi yanlış yoldan gidiyorsunuz .Konağın yolu bu taraftan değil "dedigimde şoför "Biliyorum efendim . Zaten konağa gitmiyoruz .Azad bey'in verdiği adrese gidiyoruz ."dediğinde rahatlamış olmam gerekiyordu ama yinede içim rahat değildi çünkü Azadla daha yeni tartısmıştık .
Hemen elime telefonu alıp Azad'ın numarasını tuşladım. Fakat karşı taraftan duyduğum "Aradığınız numaraya şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" bilgisayar sesiyle korku tüm bedenimi sarmaya yetmişti .

Sürpriz bölüm . eeee Nasil olmuş oy ve yorumlarınızı 😙😙😙😙😙

HÜKÜMWhere stories live. Discover now