Bölüm 29

80.3K 2.8K 33
                                    

Vaybe günde iki bölüm yayımlamak ta varmış .

Sürpriz Bölüm

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.
Sizi bekletmemek için hemen yazdım

Azad 'a onu sevdiğimi söyledikten sonra Azad bir zaman yüzüme boş boş bakmaya devam etti .
Ama sonra bana yaklaştı . Ben bir şey diyecek sanırken Azad birden dudağımın kenarına bir buse kondurdu . Daha sonra hafif kendini geri çekerek   elini saçlarıma götürdü  ve saçlarımı okşamaya başladı .Ben ise gözlerimi kapatarak anın tadını çıkartıyordum  ki Azad'ın eli birden yarama geldi.   Dudaklarımdan acı bir  inleme koparken Azad anında ellerini benden çekerek   telaşla "Güzelim .Çok özür dilerim. Bekle hemen doktoru çağırıyorum" deyip kapıya yöneldi. Ben hemen "Azad hayatım . İyiyim . Yok bir şeyim " dediğimde Azad şaşkınlıkla ,çocuk gibi gözlerini kırpıştırdı .Ve bir iki adımla yanıma gelip "Sen bana ne dedin"dedi .Neyi kastettğini çok iyi biliyordum ama bilmemezlikte gelecektim .Şuan ne kadar dışarıdan liseli aşıklar gibi dursakta bu umrumda bile değildi.
"Doktoru çağırmana gerek yok" dedim anlamamış gibi ..

Azad  da " Hayır ondan önce" dediğinde "iyi..."lafımı bitirmeme izin vermeyen sey Azad'ın aniden beni öpmesiydi . Bu sefer ben Azad'a şaşkınca bakarken Azad  "Bana oyun oynama Esra . Neyden bahsettiğimi çok iyi biliyor..."Bu sefer lafını kesen bendim "Hayatım.  dedim"dediğimde Azad gülerek tekrardan beni öptü .
Bende ona karşılık verdikten sonra benden ayrıldı . Azad'a baktığımda gözlerinin içine kadar güldüğüne yemin edebilirdim yani mutluluğu o kadar belli oluyordu .
Azad" Dudaklarınının tadı insanda bağımlılık yapıyor . Bir kere öpmeye başladığımda dünyayla olan bağlantım kesiliyor "dediğinde yüzümün kırmızının her tonunda oduğuna emindim . O kadar utanmıştım .
Azad kahkaha atarak konuştu "Ah delala min ( güzelim ) benden utanmana gerek yok .Ben senin kocanım"dediğinde daha çok utanmıştım.
Azad" Neyse seni daha fazla utandırmadan iyi bir haber vereyim .Mizgin yengemi doğum için ameliyathaneye aldılar .Belkide şimdiye doğurmuştur" dediğinde kocaman açılmış gözlerimle  "Sen ciddi misin "dedim .Azad evet dercesine kafasını salladıktan sonra ben yataktan kalkmaya çalıştım. Ama bakın altını çizerek söylüyorum sadece çalıştım çünkü Azad ağa beni durdurup geri yatırdı ve "Nereye"dedi ben ise "Birde soruyor musun tabikide Mizgin'in yanına gideceğim"dedim .

Azad ise direk "Hayır "dedi . Ben ise küçük çocuklar gibi "Yaaa"dediğimde Azad gülerek "Tamam ama birazdan doktorlar kontrole gelecek .Eğer durumun iyiyse gidebilirsin"dedi .Ben ise iki elimi birbirine çarparak "Peki"
dedim .

Zaman ilerledikçe canım çok sıkılmıştı. Koltukta oturmuş telefonla oynayan Azad'a dönüp "Canım sıkıldı"dedim . Azad kafasını telefondan kaldırarak bana baktı ."Şuanda hastanede olmasaydık can sıkıntını giderirdik ama ortam musait değil "deyip göz kırptı .Ben ise yüzümü buruşturup "Sapık mısın?" dedim Azad yine o yüzündeki gıcık gülümsemeyle "Sapıksam karıma sapığım kimene" deyip bana cevap yetiştirdikten  sonra gülmeyi de eksik etmemişti.
Tam bende bir şey diyeceğim sırada odanın kapısı tıklandı ve içeri bayan bir doktor girdi.
Bana gülümseyerek "Esra hanım nasıl hissediyorsunuz" dediginde "Başım ağrıyor sadece birde halsiz hissediyorum "dedim .Doktor hanım tekrar gülerek elindeki dosyaları incelemeye başladı ve "Başınızın ağrıması çok normal . Çünkü kafanızı çok sert carpmışsıniz  . iki tane dikiş attık .Halsiz hissetmenize gelirsek yaptığımız kan testlerine göre kaç gündür gıda almadığınız ortaya çıktı . Lütfen bu konuda daha dikkatli olun" deyip odadan dışarı çıktığında ben  korkarak Azad'a baktığımda onun da  bana çatık kaşlarla baktığını gördüm.

HÜKÜMWhere stories live. Discover now