BÖLÜM 58

50.1K 1.8K 109
                                    

MULTİDE ESRA MİRAY VE AZAD AGA VAR

Arkadaşlar öncelikle size şunu söylemek isterim ki : yaptığınız oylamalar ve yorumlar ile beni çok Mutlu ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim 😊😊😊

Diğer kitablarim BİR MASAL GİBİ  ve
MUTLULUĞUM SANA EMANET 'E bakarsanız beni çok mutlu edersiniz 😊😊

Yazardan devamı

Genç kadın yaşadıklarının ağırlığını hala kaldıramazken birde üstüne en yakın arkadaşının eşinin, hamile olduğu görünce daha fazla dayanamayıp her zaman ki gibi yine bayılmıştı .

Azad ağa ise hemen karısını kucağına alıp koltuklara yatırdıgında diğerleri de Elif' in derdine düşmüştü .Sanırım yeni bir bebek dünyaya geliyordu.

Azad ağa , eşi  ile uğraşırken diğerleride Elif 'i hastaneye çoktan yetistirmişlerdi.
Azad ağa,  bir yandan karısını bu durumuna üzülürken diğer yandan da korkuyordu.
Çünkü biliyordu ki karısı uyanınca yine başa saracaklardı.
Yine karısı ile tartışarak birbirlerinin kalplerini kıracaklardı ki Azad ağa yı bu durumu düşüncesi bile üzüyordu. ..

Esra Miray yattığı yerde hafif kıpırdanınca Azad da hemen karısına biraz daha yaklaşarak güzel karısının uyanmasını bekledi .
Esra Miray, yavaş yavaş gözlerini açmaya başladığında ilk olarak gözlerine yakışıklı kocası Azad ağa takıldı .
Esra Miray bir kaç saniye olup biteni hatırlamazken daha sonra yavaş yavaş olanlar aklına geldi ve gözlerinden bir damla yaş düştü .
Bunu gören Azad aga "Böyle yapma güzelim kendini de beni de kahretme"diyerek karısının göz yaşını silmeye kalktığında Esra Miray kendini kocasından geri çekerek ayağa kalktı ve odasına doğru seri adımlarla yürümeye başladı .

Azad ağa ise karısının bu hareketine hak veriyordu ama böyle yaparak da bir sonuca varılamayacağının farkındaydı.
Esra Miray ın aksine .

Azad ağa aklına gelen fikirler bir hışımla ayağa kalkarak karısının peşinden gitmeye başladı.
Odanın kapısını çalmadan içeri girdiğinde karısının yatağın içinde cenin pozisyonunda ağladığını gördü .
Karısının bu görüntüsüne daha da sinirlenen Azad ağa verdiği kararın doğruluğundan emin olarak eline küçük bir bavul aldı ve içine kendi ve Esra Miray 'ın eşyalarından bir kaç parça koydu ve koluna taktı .
Esra Miray'ın sırtı kocasına dönük olduğu için kocasının ne yaptığını göremiyordu ama aşırı derece de merak ediyordu.

Esra Miray ,birden havalanınca ağzından küçük bir çığlık kaçırdı .
Azad ağa ise yüzünü burusturarak
" Aman be kızım,  kulak zarımı patlattın" dediginde Esra Miray çatık kaşları ve buğulu gözleri ile kocasına bakarak " Azad ne yapıyorsun " dediğinde Azad yandan bir sırıtma ile bir sağa bir sola bakıp kimsenin olmadığına emin olduktan sonra karısının dudaklarından küçük ve masum bir öpücük aldı ve Esra Miray'ın şaşkın bakışlarını umursamayarak "Seni kaçırıyorum" dediğinde Esra Miray 'ın gözleri daha bir açıldığında cevap vermekten de geri kalmıyordu. Esra Miray "Azad saçmalama lütfen ."dediğinde Azad ağa karısına cevap verme gereksinimi duymadan çoktan önüne geldiği arabasının kapısını açarak ön koltuğa karısını oturttu ve bavulu da arka koltuğa koyduktan sonra kendide sürücü koltuğuna oturdu ve karısına göz kırparak " Maceraya hazır mısınız Esra miray Yılmaz" dediğinde Esra Miray gözlerini devirerek " Azad ben eve  gidiyorum sen saçmalama ya devam et "diyerek arabanın kapısını açmaya çalıştığında ,kapının kilitli olduğunu gördü ve sinirle kocasına bakarak
" Azaad " diye dişlerinin arasından tısaldığında Azad ağa karısını duymamazlıktan gelerek ıslık çalarak arabayı çalıştırdı ve arabayı sürmeye başladı .Karısının ona olan kötü bakışları altında ..

HÜKÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin