Bölüm 51

50.2K 1.8K 143
                                    

Arkadaşlar geçen bölümde yaptığınız yorumlar beni çok mutlu etti .
Aslında dün bölüm atacak tim ama yetişmedi.
Bu gün hızlı hızlı yazdım .
Umarım beğenirsiniz .
😘😘😘😘

Azad dan devamı

Doktorun söylediği son sözler kulaklarımda tekrar tekrar yankı yaparken aynı zamanda da doktorun dediklerini algılamaya çalışıyordum.
"Be-bebeğim mi "dediğimde doktor hızla "Evet efendim
malesef kaybet. .."doktor lafını bitirmeden ben konuşmaya başladım .
" Sen ne diyorsun doktor .Biz kaç haftalardır doktora gidiyoruz .Ama her seferinde karımın hamile olmadığını söylüyorlardı. Hatta bazıları karıma kısır olabileceğini bile söyledi "dediğimde Doktor dikkatle bana bakarak " Hayır Azad bey bir yanlışınız var karınız tam üç haftalık hamile imiş "dediginde sinirle ellerimi saçlarımdan geçirerek ileri geri gitmeye başladım.
Bu işte bir terslik vardı . Ama ne !Yakında çıkar kokusu .

Doktor konuştuğunda düşünmeyi bırakarak onu dinlemeye başladım "Azad bey . Şimdi bunları düşünme sırası değil . Şimdi ilk olarak eşinizi düsünmelisiniz. Esra hanım bu süreç içerisinde psikolojik olarak bir rahatsızlık görebilir .Destek alsa iyi olur . Tabi en büyük destekçisi siz olmalısınız ..."dediğinde doktor bir seyler daha söyledi ama ben onu dinlemek yerine sedye ile amaliyathaneden çıkan karımın yanına gittim.
Sedye ilerlerken bende yavaş adımlarla sedyenin yanında yürüyerek karımı izliyordum.
Ama Esra nın bitkin ve solgun yüzünü görünce nefesim kesilmişti .
Resmen güzel karımın güzel yüzü ruh gibiydi ....

Sultan anne "Kızım" diye ağlamaya başladığında Esra yı çoktan yoğun bakıma sokmuslardı .
Kenan baba zar zor karısını sakinleştirdikten sonra onu zorla eve götürmüştü.
Ahmet ,Anne ve babamı da eve yolladıktan sonra hastane kolidorunda sadece ben ,Miraç abi ve Melis yengem kalmıştık .
Miraç abi "Hayatım birilerini arayayım da seni almaya gelsinler. Çok bitkin görünüyorsun "dediğinde Melis yenge hızla başını iki yana salayarak "Eğer gidersem seninle beraber giderim .Yoksa şuradan şuraya adım atmam "dediğinde Miraç abi kaşlarını catarak " Melis saçmalama lütfen. Ben kardeşimin yanında duracağım sende eve, Yazgı'nın yanına gideceksin"dediğinde Melis yenge de aynı Miraç abi gibi kaşlarını çatarak konuşmaya başladı
" Esra ,yalnız senin kardeşin değil Miraç. Benimde kardeşim, bende onu en az senin kadar merak ediyorum " dediğinde Miraç abi sesli bir şekilde nefesini dışarı verdi ve bana bakarak sinirli sesi ile konuşmaya başladı
" Azad, kardeşim sana emanet .Dikkatli ol .Anladığım kadarıyla sizinle uğraşan birileri var"dediğinde ben, Miraç abiyi tam olarak algılayamadığım  için "Nasıl yani " dedim .Miraç abi "Lan oğlum anla işte, birileri sizinle uğraşıyor .Yoksa kaç haftadan beri siz doktorlarda neden bebek haberi bekliyorsunuz .Üstelik bebeğiniz olduğu halde .Anlaşılan Esra nın hamile olduğu bilmenizi, birileri istememiş "dediğinde anca kafama dank etmişti  .Evet Miraç abi haklıydı .Birileri Esra nın hamile olduğunu bilmemizi engellemişti .
Ama kim ???

Omzumda hissettiğim Miraç abinin eline baktım sonra ise bakışlarını Miraç abiye yönelttim .Miraç abi "Kim size bu kötülüğü yapmışsa onu bulup cezasını kendim vereceğim "dedikten sonra Melis yenge yi koluna alarak yanımdan uzaklaştı bende Miraç abinin lafına karşılık arkasından fısıldadım "Hayır .Ben kendi ellerimle cezasını vereceğim "

******

Esra günlerdir yoğun bakımdan çıkmamıştı.
Sultan annemi, Kenan baba zor zorzuruna eve götürürken annem ve babam hastaneden ayrılmıyorlardı .Sanırım bu olanlardan kendilerini suçluyorlardı.
Peki gerçekten suçlu kimdi , ortada bir suçlu var mıydı?

HÜKÜMWhere stories live. Discover now