Bölüm 37

67.3K 2.1K 34
                                    

Korkarak etrafa baktığımda sonunda ormanlık gibi bir yerde durmuştuk.
Şoför "Geldik efendim " dediğinde korkarak arabadan indim .Arabadan iner inmez şoför bey bana bir anahtar verip "Efendim buradan ileriye araba gitmiyor .Bir on dakika bu yolu devam edin karşınıza bir bağ evi çıkacak ."dediğinde sadece kafa sallamakla yetindim çünkü soru sormaya dâhi  korkuyordum Şoförde bunu anlamış olacak ki " Efendim korkmanızı gerektirecek bir durum yok . Buralar Azad bey'in sayılır "diye beni biraz  sakinleştirdikten sonra arabaya binerek yanımdan uzaklaştı. Bende korkak adımlarla şoförün dediği yöne doğru adım atmaya başladım.

Yaklaşık on dakika sonra görüş alanıma bahçeli bir ev girdi .Korkarak evin kapısına yaklaştığımda şoförün verdiği anahtarla kapıyı açıp içeri girdim .Her yer karanlık olduğu için hiçbir şey  göremiyordum .Telefon ışığı ile prizleri bulup lambaları yaktığımda, gördüğüm manzara ile   gözlerim kocaman açıldı.
Evin her yeri kırmızı güller ve mumlarla çevriliydi. Şaşkınca güllerle yapılmış yoldan ilerlediğimde yerde kırmızı bir zarf gördüm
Zarfı elime alıp açtım .İçinden küçük, beyaz bir kağıt vardı .Yüzümde anlamdıramadığım  tebessümle kağıdı açıp okudum.
Kağıtta "Üst kattaki yatak odasına çık."  yazıyordu . Notu okuduktan sonra yavaş adımlarla merdivenleri çıkmaya başladım .Yukarı çıktığımda zaten tek bir tane oda olduğunu gördüm .
Odaya girdiğimizde yine şaşırmadan edememistim.  
Çünkü oda da aynı alt kat gibi kırmızı güller ve mumlarla süslüydü ve ortada kocaman bir yatak vardı .
Yatağın üstünde de büyük  bir kutu vardı .
Yatağa yaklaşıp kutunun üstünde duran notu okudum "Şimdi kutuyu aç ve içindekini üstüne giy "yazıyordu .
Artık vücudumu korku yerine merak duygusu almıştı. Hızla kutuyu açtığımda karşımda tabikide gelinliğimi beklemiyordum. Gelinliği omuzlarımdan tutup havaya kaldırarak kutudan çıkardım .
Kutuyu bir kenara koyarak gelinliği giymeye başladım .Çünkü artık emin olmuştum ki bu işin içinden Azad çıkacaktı .
Gelinliği zor bela giyindikten sonra tel tokalarla duvağımı saçlarıma tutturdum.Ve odanın içinde bulunan   boy aynasının karşısına geçtim. Kendimi süzerken  arkadan beri bir kol belime dolandı ve beni kendine doğru çekti .Ben ilk korksamda sonradan burnuma gelen tanıdık kokuyla kendimi kolun sahibine yani Azad'a bıraktım ..     

Azad  kulağıma eğilip " Çok güzelsin " dediğinde huylanmıştım.  Ve yine vücudumu adını bilmediğim bir duygu kapladı .
Azad boynuma minik  öpücükler kondurup beni kendine çevirdi ve tam gözlerimin içine bakmaya başladı ve birden "Delalamın   .Bugün sana kötü davrandığım için beni affet ama sende beni anlamaya çalış .Ben seni kimseye göstermek istemezken dallamanın teki eli tutmuş .Benim ..."Azad'ın lafını bitirmesine izin vermeden ben Azad'ın dudaklarına öpücük kondurdum . Azad bundan memnun olmuş bir şekilde beni belimden tutarak kendine doğru çekti .Bir zaman sonra Azad dan ayrılıp gülerek ve nefes nefese konuştum " Eeeee benim odunumun kafasına ne düştü de böyle bir şey yapma gereksinimi duydu"dediğimde  anında Azad'ın kaşları çatıld ve
" Odun mu ? kızım, ben senin için neler le uğraşayım . Sen bana odun de .."dedi ve yüzüme bakmaya devam etti. Tam ben gülerek konuşacağım sırada Azad yine lafa atlayıp " Hem diyelim ki odunum dışarıda bu odunu yakmak için kaç kız can atıyor biliyormusun sen .?"dediğinde benim gülen yüzüm anında değişerek sinirli bir hal aldı .İki elimi belime koyarak ve tabikide kaşlarımı catarak "Kim kimi yakıyor be! Bak Azad yeminle seni evden dışarı çıkartmam beni deli etme." dediğimde Azad gülerek boynuma sarıldı ve " Ah Be Güzelim ben bir kere sana  yanmışım. Başkası umurumda mı sanıyorsun " dediğinde Azad'ı kendimden uzaklaştırıp yüzüne ciddimi değil mi diye baktım ama gayette ciddi duruyordu .
Azad'ın bu hali tekrardan yüzümü güldürken sorumu yineledim "Peki o zaman artık bu odun .Ah pardon yakışıklı kocam  bana bir açıklama yapabilir mi  acaba "dediğimde  Azad gülerek elini cebine attı ve cebinden kırmızı br kurdele çıkarıp belime bağlamaya başladı
Ben şaşkınlık ve merak içinde Azad'a bakarken Azad konuştu
" Senin bu yakışıklı kocan çok düşünceli olduğu için hem senin gönlünü almak hemde yaşanan bazı kötülükleri geride bırakmak için böyle bir şey düşündü." dediğinde hale merakla Azad'a baktım .Ne yapmaya çalıştığını kavrayamamıştım.

HÜKÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin