Bölüm 63 gelecekten kesit

40.1K 1.1K 62
                                    

Günler haftaları, haftalar ayları kovalamıştı ..
Azad ve Esra mutluydu lar hatta çok çok mutluydu lar hala sorunları vardı elbette ki .....mesela Azad hala Yunus şerefsizi ni bulamamışti ve bu durumu gururuna yediremiyordu.

Çünkü bu adam çok zarar vermişti bu iki aşığa belkide en mutsuz günlerini bu adam yüzünden geçirmişlerdi. .Ve hala da geçiriyor lardı. .Farkındaydı Azad ağa çoğu şeyin farkındaydı .

Mesela Esra  Miray ın ,hala kendisine ilk günkü gibi aşkla bakmadığını biliyordu. Belki Azad ve Esra nın  tekrardan bebekleri olmuştu ama Esra hala kırgın ve de üzgündü ilk bebeğini kayıp ettiği için ...
Ve hala da kocasına kırgın di genç kadın. ...

" Baba biz hazırız hadi artık gidelim " Azad evlatlık edindiği kızları Dilan a baktıktan sonra gözleri kızının elinden tutmuş karısına kaydı .
Esra Miray 7 aylık olan ikiz bebeklerinin üzerine tek elini koymuş bir şekilde kocasına bakarken Azad ağa  ayağa kalktı ve kızının yanağına ve karısının alnına bir öpücük kondurdu...Esra "Hayatım ,Esad ile Azra bugün hiç rahat durmuyorlar sürekli hareket halindeler " dediğinde Azad ağa gülerek sağ elini karısının karnının üzerin koydu ve  " Şşşşştttt oğlum kardeşini rahatsız etme .sende kızım rahat dur " dediğinde Esra gülerek
" Al işte yine durdular sen ne zaman böyle onlarla konuşsan sakin oluyorlar " dediğinde Dilan oflayarak  " Anne baba hadi ama geç kalıyoruz daha kardeşlerime odaları için alışverişe gideceğiz " dediğinde Esra Miray da  daha dört yaşındaki bilmiş  kızını onayladı. ..

Azad ,Esra ve Dilan hep beraber alışverişe çıktıklarında  Esra ve Dilan mağazaları alt üst ederken Azad ağa artık sıkılmıştı. .
Esra "Ayy Azad, şu dükkana da bakalım mı " dediğinde genç ağa kaşlarını çatarak " Hayır Esra ,yeter bu kadar tüm Mardini dolaştık sayenizde" dediğinde her zaman olduğu gibi Esra kocasını ikna etmek için tatlı tatlı ona bakarken minik kızı da annesinin yardımına yetişmişti "Babacığım ,lütfen oraya da gidelim .."dediğinde Azad her zaman ki gibi yine bu iki meleğinin tuzağına düşmüştü ...
" Tamam gidelim ama orası son bakın başka bir yere hayatta gitmem ."dediğinde Esra ve Dilan aynı anda "Yaşasın "diyerek el çırpttılar.

Azad da bu iki güzel meleğine gülerek mağazaya girmişti .....

" Ay çok yorulmuşum ayol " Esra Miray dinlenmek için girdikleri çay bahçesinde masaya otururken söylenmeyi de ihmal etmiyordu .Azad da sahte sinirli bir ses tonu ile "Eğer yarım dünya olmuş bu halin ile bu kadar ayakta durmasaydin hiç bir şey olmazdı"dediğinde   Esra miray hormonlarının  ve kadınlığının vermiş olduğu duygularıyla "Ya Azad aşk olsun ya ..Ne yani ben şişmanmıyın " dediğinde genç kadının çoktan gözleri de dolmuştu ...
Azad ise ufak bir kahkaha atarak
" Sen her halinle güzelsin Esra ..." dedi ve hınzırca gülerek güzel karısını sinir etmeye devam etti "Bu şişman halinle bile " dediğinde Esra Miray o biçimli kaşlarını çatarak tam kocasına cevap verecekti ki Dilan heyecan ile  "Aaa pamuk şeker"diyerek karşıyı gösterdiğinde Azad gülerek ayağa kalktı ve " kaç tane istersiniz hanım efendi " dediğinde Esra Miray gülerek "Beş tane " dedi Dilan ise "Hayır baba on tane " dediğinde Azad kocaman açılmış gözleri ile "Yuuuhh " dedi ama karısı ve minik kızının yalvaran bakışlarını da hiçe sayamayarak pamuk şeker almaya gitti ...

Azad şekerciden on tane pamuk şeker alırken  birden arka tarafından bağırtı sesleri duyuldu. .
Genç ağa korku ile arkasını döndüğünde Yunus şerefsizi ni karısına ve kızına silah  doğrultuğunu gördü ..

Genç adam elimdeki şekerleri yere attı  ve koşarak karsının ve kızının yanına gitti Yunus "Oo Azad aga " dediğinde Azad ani bir hareketle karısının önüne geçerek " Yürek mi yedin lan sen .benim karşıma çıkacak cesareti Nereden buldun " dediğinde Yunus itici bir şekilde gülerek " Senin  değil Esra mın karşısına çıktım lan ben " dedi ...Azad bu cümlenin üzerine  sıktığı yumrukları ile tam Yunus un üzerine yürüyor du ki arkadan onu tutan karısı ve kızı yüzünden olduğu yerde kalakaldı.
Azad "düzgün konuş lan alma karımın adını ağzına " dediğinde Yunus yine gülerek "Evet artık sadece adını değil Esra mı da yanıma alacağım " dediğinde işte bu  Azad aga için   bardağı taşıran son damlaydı. ..

HÜKÜMWhere stories live. Discover now