Bölüm 53

48.2K 1.7K 109
                                    


Arkadaşlar öncelikle ben sizlerden Özür dilemek istiyorum .
Hemen bölüm yayimalayamadigim için .Ama biliyorsunuz ki bayram .ve ben cidden çok meşgul oluyorum hani bazen telefonun nerede oldugunu bile bilmiyorum ....

Daha sonra tabikide BAYRAMINIZI KUTLARIM umarım şeker tadında bir bayram geçiriyorsunuzdur.

Bu bölümde benden size bayram hediyesi olsun ...

Eğer sizde bana hediye vermek istiyorsanız oy ve yorum atabilirsiniz ...😊😀😁😁😁😙😙😙

Esra Miray dan devamı. ..

Ben Azad'a boşanacağımı ve İstanbul'a gideceğimi söyledikten sonra Azad'ın ortalığı dağıtması ve benim yine ve yine hıçkırıklar la ağlamam dan sonra bünyem bu kadar olayı kaldıramadığı için bayılmam sadece bir kaç saat içinde olmuştu.

Şimdi ise odamda annemin dizin de ben ağlarken, annemde yaşlı gözleri ile saçımı okşuyordu.
Gözlerimin önüne ben Azada 'senden boşanacağım 'dedikten sonra ki Azad'ın yüz ifadesi gelince dudaklarımın arasından bir hıçkırık daha kaçtı.
Azad' ı ilk defa bu kadar pişman ve ne yapacağını bilememezlilik içinde görmüştüm.
Ve bu benim yüreğimi paramparça etmişti .Sanki çok iyiymişim gibi ....

Annem saçlarımdan öperek "Güzel kızım ,yapma böyle kendini de beni de kahretme"dediginde annemin kucağından kalkarak yatakta bağdaş kurdum ve " Anneeee "dedim acı çeken bir ses tonuyla ...
Daha başka kelime kulanmaya gerek yoktu .
O, anneydi kızının derdini anlardı. Aynı acıyı o da çekerdi...
Ve tam da tahmin ettiğim gibi olmuştu annem bana sıkıca sarılarak " Tamam kızım geçecek ama lütfen artık ağlama "dediğinde gözlerimi sıkıca yumarak ağlamamı durdurmaya çalıştım .Annemi bu kadar üzmeye hakkım yoktu ...

Dakikalar saatler geçerken kendimi biraz daha iyi hissetmeye başlamıştım .
Odanın kapısı birden açılınca annemin göğsünden başımı kaldırarak gelene baktım .
Kapıda ilk önce kimseyi göremezken bakışlarımı biraz daha aşağıya indirdiğimde görüş alanıma yakışıklı yiğenim Yazgı girmişti .
Daha Yazgı'yı gördüğüm ilk saniyeler içerisinde yüzümde bir gülümseme olurken ayaklarımı yataktan sarkıtarak iki kolumu da iki yanıma açarak" Gel"dedim benim bu hareketime Yazgı kocaman gülümsedi ve koşarak kollarımın arasına girdiğinde bende içten bir şekilde gülüseyerek Yazgı 'nın saçlarından öperken onu yukarı yatağa kaldırdım.
Odanın kapısı kapanınca o tarafa baktım .Abim ve babam da bize gülerek baktıklarında bende onlara sıcak bir gülümseme yolladım .Abim yanımıza doğru yaklaşırken ben "Yengem nerede "dedim . Abim "Çok yorgunmuş., uyuyor şimdi "dediğinde başımı 'Anladım ' dercesine salladım.
Abim le babam da yatağıma oturdularında Yazgı birden boynuma sarılarak " Ha-haya
Bu gece seninle uyuyabiliymiyim" dediğinde sıkıca Yazgı'ya sarılarak
" Tabi halacığım uyuyabilirsin"dedim Yazgı iki elini havaya kaldırarak
" Yaşasın " dediğinde Yazgı ya gülerken abime döndüm ve " Abi ben en kısa zamanda İstanbul 'a gideceğim .Bana bir bilet ayarlar mısın?"dedigimde Annem "Esra kızım emin misin? .Sonra pişman olmayasın"dediğinde ben kararlılık ile  " Evet anne eminim .İstanbula gidip mesleğimi yapmaya başlayacağım ."dedim ve ardından da ekledim ."Ta-tabi ilk önce Azad dan boşanacağım "dediğimde tam annem konuşacakti ki , bu sefer babam annemi susturarak "Sultan sen karışma .Esra kocaman kız .Kendi kararlarını kendisi verebilir .Bize düşen görev onun kararlarını hiçe saymak değil , verdiği kararlar doğrultusunda ona destek olarak her zaman yanında durmak düşer"dediğinde odadaki herkes gibi annemde susmuştu .Taki abimin
" Tamam güzelim .bir kac gün içerisinde ben de İstanbul'a gidecektim beraber gideriz"dediğinde hızla başımı iki yana salayarak " Artık bu şehirde yalnızca bir gün kalabilirim abi fazlası bana da sizlere de zarar verecek "dediğimde abim bir kaç saniye suratıma baktıktan sonra başını sallayarak " Tamam , en erken bilet ne zamansa alırım "dediğinde başımı sallayarak kucağımda oyun oynayan yiğenime bakmaya başladım .
Yazgı birden bire beni gıdıklamaya başladığında ben kahkahalara boğulmustum .
Yazgı dan zor zoruna kurtulduğumda , onu sırt üstü yatağa yatırdım ve iki elini başının üstüne sabitleyerek "Demek canınız oyun istiyor ha Yazgı bey .Tamam o zaman oynayalım ."diyerek bu sefer ben Yazgı yı gıdıklamaya başladım .

HÜKÜMWhere stories live. Discover now