Bölüm 57

49.7K 1.7K 43
                                    


Herkese Hayırlı geceler .yep yeni bir bölümle karşınızdayım 😊😊😊
Kitabın yeni kapağını begenmişsinizdir umarım 😊😊Neyse ben sizi daha fazla tutmayayım İnşaalh bölümü beğenirsiniz. Biraz aceleye geldi de😊😊😊😊

Azad aga dan devamı

Esra ya yaptığım sürprizden sonra Esra , hale etrafa şok ile bakarken onu alıp resimlere biraz daha yaklaştırdım ve bir resminizi göstererek " Seni hala ilk gördüğüm anki gibi seviyorum .Hatta bu sevgi gün geçtikçe anbean artıyor"dediğimde Esra bana o özlediğim gülümsemesi ile bakarak kocaman sarıldığında bende ona sarıldım ve beraber huzurla uykuya dalmıştık..

Şimdi ise on saattir konağın bahçesinde Esra Miray ın hazırlanıp yanıma gelmesini bekliyorum .
Çünkü bu gün Esra, annesinin yanına gitmek istedi .
Bende biricik karımı kıramadığım için sargılı vücudum la onu götürmek için hazırlandım.
Esra her ne kadar kendi başına gidebileceğini, çocuk olmadığı söylese de tabi ki onu dinlemedim. Bundan sonra karımı yanımdan bir saniye bile ayırmayacağım, gerekirse benimle şirkete gelip çalışırdı  . Hem bu sayede kafası da dağalmış olur . Hala annem ve babam ile arasının bozuk olduğunu anlayacak kadar zekiyim.

" Azad bey " arkamdan gelen sesle arkamı döndüm ve

"Efendim Botan " Botan benim en iyi adamımdı. Bize Esra nın hamile olduğunu ögrenmemizi engelleyen şerefsizi bulacaktı.

" Efendim .Size oyun yapan .Yunus Bey miş. Esra hanım ve siz doktora gittiğiniz gün sizi adım adım takip ettirip raporları değiştirmiş .Doğal olarak ta siz bebeğiniz olduğunu öğrenememişsiniz"dediginde kan beynime çıkmıştı. Sinirle "Nerede O şerefsiz "diye kükrediğimde tüm Mardin'in benim sesimi duyduğuna emindim .
Botan benden bir adım uzaklaşarak
" Efendim arıyoruz .bulmamız an meselesi ."dediğinde " En kısa zamanda o adamı bulup bana getiriyorsun Botan "dedim ve arka cebimden silahı çıkararak Bota'nın alnına dayadım ve "Yoksa cezasını çekersin " dediğimde Botan ilk korkar gibi olsa da kafa sallayarak yanımdan uzaklaştı.
Bende sinirle silahı belime koyarken karşıda gördüğüm gözü yaşlı karımı görünce öylece kalakaldım.

Esra ne zamandır orada o şekildeydi. ...

" Az-Azad " Esra korku içinde adımı söylediğinde hemen ona yaklaşarak sıkıca sarıldım ve " Şşşşştttt. Her şey eskisi gibi olacak "dediğimde Esra ağzını açacağı sırada onu susturup arabaya yönlendirdim.
Esra beni şaşırtarak hiçbir şey söylemeden yola baktığında bende "Bedirhan da evde midir acaba? "diye konuyu dağıtmak için soru  sorduğumda Esra birden kafasını bana çevirerek "Azad artık bu konu can sıkıcı olmaya başladı .Ne istiyorsun Bedirhan dan .Üstelik sen hastane de yatarken beni hastaneye ilk o getirdi ."dediğinde hızla frene  basarak arabanın durmasını sağladım .
Esra öne savrulmaktan son anda kurtularak korku içinde bana baktığında bende artık gerçekleri anlatmaya karar verdim .Karımın beni suçlamasına dayanamıyordum.

Ben "Senin o bana karşı koruduğun Bedirhan dallaması, sen ile ben sözlü iken birgün bana gelip 'Esra hiçbir zaman seni sevmeyecek ,elinde sonunda gönlünü alıp onunla beraber buradan gideceğiz 'diye yüzüme karşı bunları açık açık söyledikten sonra bu adama güvenmemi bekleyemezsin Esra Miray . Sen benimsin . Adını bile başkalarının ağzında duyunca çıldıran ben , Bedirhan bana bunları söylediğinde ona ne yapmışımdır. Sen düşün artık "dediğimde Esra bana bir kaç saniye boş boş baktıktan sonra elini yanağıma koyup "Özür dilerim"diyerek dudağıma kısa ve masum bir öpücük kondurarak geri çekildi.
Bende gülümseyerek karımın yanağından öperek arabayı tekrar çalıştırdığımda Esra da düşünceli bir şekilde önünde döndü .

HÜKÜMWhere stories live. Discover now