Bölüm 72

40.1K 1.6K 172
                                    

Kitap ın yeni  kapağı için KUBRAMUSAB123 adlı güzel arkadaşıma çooook TEŞEKKÜR EDİYORUM 😍😍😍😘😘😘😘😚😚😚

Canlarım 😊😊😊
İlk olarak şunu söyleyeyim Hüküm kitabı için bir yayın evinden teklif aldım .
Ama basılsin istemediğim için reddettim 😊😊

Ayrıca Hüküm u artık final yapmaya karar verdim 😕😕
Birkaç bölüm sonra artık beklenen o MÜKEMMEL FİNAL gelecek .
Açıkçası sonu nasıl bitirecegim konusunda bir fikrim yok. .
O yüzden size soruyorum

Siz nasıl bir final istersiniz 😊😊

Lütfen  bana düşüncelerinizi yorum veya mesaj ile bildirin .

Şimdiden teşekkür ediyorum 😊😊😇😍😍😘😘😘

Benim gözümden hala yaşlar sel gibi akarken Azad yatağa yanıma oturdu ve elimi , elinin arasına alarak "Bak güzelim ben ..yani şey " diye kekeleyerek bir şeyler anlatmaya çalışırken birden ben Azad'a sıkıca sarıldım .Azad ilk şok olmuş olacak ki bana sarılmazken saniyeler sonra kollarını belime doladı ve bana sıkıca sarıldı .

Saçlarımın arasına sayısız öpücük kondurdurken "Özür dilerim hayatım çok  Özür dilerim " derken Azad'a saha sıkı sarılarak " Dileme. Özür dileme , suçun yok ki senin "diyerek Azad'ın kokusunu daha da içime çektim .
Azad benden hafif ayrılarak " Seni çok seviyorum ben " dediğinde ben tam Azad'ın gözlerinin içine bakarak
" Ben  ben. ." dedim ama bir türlü seviyorum diyememiştim daha erkendi , daha çok erkendi. Tamam Azad'ı deli gibi kıskanırken   her gördüğüm de kalbim  de hızla atıyordu

Ama arada unutulan yıllar vardı .

Hatırlanması gereken yıllar ..

Azad beni "Şşşşştttt güzelim zorlama kendini ,  Sen ,söylemesen de ben hissediyorum her şeyi " derken utanarak başımı yere eğdim ..

Artık ağlamam, iç çekişlerine dönerken Azad tekrardan başımın üzerine bir öpücük kondurarak "Uyu artık çok yoruldun. Ayrıca bir kaç güne Ahmet ile Dicle'nin düğünü var" dediğinde hızla başımı Azad'ın göğsünden kaldırarak "Eyvah ! Ben ne giyeceğim " derken Azad bana inanamıyormuşçasına baktı ve "Yuhh lan, kadın milleti değil misiniz hepinizi aynısınız. Başımızda bir sürü olay var sen 'Ne giyecegim!' derdindesin" derken yine gözlerim doldu .
Doğru ya resmen üzerime kuma gelmişti ben neyi dert ediyordum.

Cidden iyi değildim .

Azad beni çekip yine göğsüne yasladığında  ben gözlerimi huzurla kapatırken Azad'a aklımı kurcalayan ama bir türlü sormaya cesaret edemediğim soruyu sordum "Azad " dediğimde Azad "Hadi bakalım yine geliyor bir ahiret sorusu daha " dedi benim bilmiş kocam .
Bense gözlerimi devirerek "Şeyyy" dediğimde Azad "Neyy " dedi . Bende derin bir nefes alarak "Sen , şeyle hiç şey oldun mu "? dediğimde Azad " Ne diyorsun Esra .Ne şeyle şeyi, düzgün sorsana ne soracaksan " dediğinde aniden gelen cesaretle "Beritan la gerçekten karı - koca  oldun mu ?" Diye pat diye sordum ve Azad'ın cevabını bekledim .

HÜKÜMحيث تعيش القصص. اكتشف الآن