Bölüm 34

69.6K 2.4K 51
                                    

Söz vedigim gibi ikinci bölüm geldi . keyifli okumalar.

Azad'la el ele odadan çıktığımızda yavaş yavaş medivenleri indik .
Azad birden durup " Sana bu kıyafetleri giymene izin vermem her zaman vereceğim anlamına gelmez .Buna alışma ve sakın bugün yanımdan bir saniye bile ayrılma ."dediğinde seslice nefesimi dışarı verdim ve Azad'ı  arkada bırakarak merdivenleri hızla indim .
Kahvaltı masasına yerime oturduğumda herkes bana bakıyordu .Onlara açıklama yaparken Azad yanıma gelip oturdu. Ben son olarak Haşim abiye "Yani artık şirketin avukatı benim" dediğimde Haşim abi gülerek " Harika ama bugün önemli bir toplantı var sirkete gittiğimizde   Azad'ın sekreteri sana yardımcı olur .Tüm dosyalar ondaydı." dediğinde kısık gözlerle  Azad'a baktım acaba sekreteri kız mı ? Yok  canım Azad daha canına susamış olamaz değil mi ? Eğer kızsa  ve de güzelse vay senin haline Azad Yılmaz ......

Kahvaltıdan sonra hepberaber şirkete geldiğimizde erkekler hızla yürürken ben etrafı inceliyordum. Ve açıkçası bu kadar modern bir sirket beklemiyordum.
Azad'ın elini belimde hissedince tebessümle yakışıklı kocama baktım ama o bana değil çatık kaşlarla etrafa bakıp 'Bu kadın benim .'hissini veriyordu. Azad'ın yönlendirmesiyle asönsere binip dördüncü kata yani en üsteki kata çıktık şöyle etrafa bir göz gezdirdiğimde üç tane oda iki tane de sekreter masası gördüm.
Azad benim meraklı bakışlarımı anlamış olacak ki " Bak güzelim şu en dipdeki oda benim . Sonra yanımızda ki odayı gösterip burası da Haşim abinin en büyük kapılı oda ise toplantı odası.
Gerek yok ama belki ihtiyacın olur diye söylüyorum üçüncü katta babam ve her ne kadar sirkete uğramasa da Ahmet'in odası var .Diğer iki katta ise çalışanlar var."dediğinde kafamı aşağı  yukarı sallayarak " Peki anladım ama ben nerede çalışacağım" dedigimde Azad bir elini omzuma atarak kendi odasına doğru yöneldi bende mecburen yanında yürüdüm tam Azad'ın  odasının  kapısının önüne  geldiğimizde Azad
" Sana ,seni yanımdan ayırmayacağımı söylediğimi hatırlıyorum .Yani sende benim odamda çalışacaksın. Masanı hazırlarlar birazdan "dediğinde gözlerimi devirerek odaya girdim . Azad da arkamdan girince "Bazen beni kendine kelepçeleyeceğini düşünüyorum "dediğimde Azad yüzüme baktı ama yüz ifadesi çok ciddiydi .Bana yaklaşıp "Aslında güzel fikir .Ben bunu bir düşüneyim" dediğinde oflayarak Azad'ın masasının önündeki koltuklara attım kendimi ve
" Çağır şu sekreterini de dosyalara bakayım "
Azad " Sen patronuna emir mi veriyorsun " diye masasına oturdu ve eline telefonu aldı .Kısa bir konuşmadan sonra telefonu kapatıp bana baktı ve " Eeee sorumun  cevabını alamadım " dediğinde ben tam ağzımı açacağım sırada kapı tıklandı Azad gür sesiyle "Gel" dediğine bende beklentiyle kapıya baktım inşaallah kız değildir daha doğrusu güzel bir kız değildir .

Kapı yavaşça açıldığında içeri girene ayaklarından başlayarak bakmaya başladım .
Karşımda duran kızın son anda koyu mavi gözlerine baktığımda kıskançlık tüm vücudumu esir aldı .Çünkü şuan karşımda tabiri yerindeyse sarışın bir bomba vardı . Kız çok güzeldi . Sinirle Azad'a baktığımda Azad'ın kıza değil de önünde ki dosyalara baktığını görünce yine de rahatlamadım .

Kız yavaş adımlarla tam Azad'ın karşısına gelip "Azad bey istediğiniz dosyaları getirdim .Bu arada toplantı iki saat sonraya alındı "dediğinde Azad kafasını dosyadan  kaldırıp kıza baktı ve beni gösterip ."Sude Hanım . Esra Miray Yılmaz hem benim eşim hemde şirketin yeni avukatı dosyaları Esra'ya verip işi kısaca anlatın lütfen ." Azad beni eşi olarak tanıttığı zaman ister istemez oturuşumu   diklestirip Sude hanıma baktım .Sude hanımın bana sıcak bir gülümseme gönderince afallamıştım acaba kadının hakkında yanlış mı düşünüyordum .
Azad " Siz işinizi halledin ben iki dakika abimin odasına gidiyorum ."deyip çıktı odadan .Sude Hanım tam karşıma oturunca öylece ona baktım.Gözlerim istem dışı kızın bacaklarına gidince kafamı başka yere çevirdim   .
Sude Hanım gülerek işi bana anlatıp dosyaları verdi ve " iyi günler efendim ."diyerek odadan çıktı .Bende hemen sinirle ayağa kalkıp odanın içinde volta atamaya başladım.
Kız her ne kadar sıcak kanlı davransada bu kız da beni rahatsız eden bir şeyler vardı .
Odanın kapısı açılınca o tarafa döndüm .Azad gülerek " Eee hazırmısın toplantıya.  bir buçuk saat var "dediğinde sinirle gidip tam Azad'ın karşısında durdum ve işaret parmağımı havaya kaldırarak sallamaya başladım. Aynı zamanda da konuşuyordum ."Neden bana söylemedin Azad ha neden "

HÜKÜMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin