Bölüm 30

79.8K 2.7K 78
                                    

Azad "İşte benim karım " dedikten sonra beni kolunun altına alarak merdivenlere yöneldi. Ben ise hala o sözcüklerin etkisindeydim.

Odaya geldiğimizde üstümü değiştirmek için dolabın kapağını açtım ve pijama takımımı alarak geri kapattım .Azad'ın yanında utançtan giyemeyeceğime göre banyonun yolunu tuttum.
Azad " Nereye" dediğinde elimdekileri göstererek "Üzerimi değiştireceğim" dedim. Azad kısa süreliğine bana bakıp oda dolabın kapağını açtı ve "Burada değiştir . Artık gözümün önünden ayırmayacağım seni " dedi.
Biliyordu utandığımı o yüzden böyle davranıyordu .

Sahte bir kızgınlıkla "Çocuk muyum be ben" dedim .Azad kafasını bana doğru uzatıp "Çocuk değilsen bile sakarsın . Yine bir yerine bir şey falan yaparsın ." dediğinde gözlerimi devirerek  "Abartıyorsun"dedim çünkü gerçekten abartıyordu. Azad'ın sesi ile yine onu dinlemeye başladım ."Karıcığım iki dakika içinde giyinmezsen . Seni ben giydiririm ve inan bunu zevkle yaparım "deyip göz kırptı.
Ben Azad'a sinirle bakarken Azad ,çoktan  altına gri bir eşofman giyip üstüne hiç bir şey giymeden yatağa yöneldi .
Ben "Saçmalama "deyip tekrardan banyoya yöneldiğimde Azad bir hışımla yanıma gelip "Seni benim giydirmemi istiyorsan böyle şeyler yapmana gerek yok . Sen iste ben seni her zaman giydiririm ."deyip elini tişörtümün uçlarına götürdü .Ben eline vurarak "Ne yapıyorsun "diye konuştum .Azad ise "Karımı giydiriyorum bunda abes olan ne var" dediğinde düşünmeye başladım. Evet haklıydı ben onun karısıydım. Ha bugün ha yarın  illaki bir gün beni görecekti. Düşüncesi bile beni utandırmaya yetmisti
Azad gülerek " Ah karıcım o aklından neler geçiyor senin " dediğinde durup yüzüne baktım .O düşündüklerimi sesli söylemiş olamam demi .

"Aynen de öyle yaptın" dedi Azad .
Utançla kafamı yine yere eyerek durdum . Azad başımı kaldırıp gözlerimin içine bakarak konuştu
" Sana ben ne dedim Esra .Hiç bir zaman bu kafan yere eğilmeyecek" dedi .
Ben ise omzuna vurarak "O zaman sen de beni  utandırma "dedim .Azad arkasını dönüp yatağa giderken fırsattan istifade hemen geceliğimi giydim .
Üzerimden çıkardıklarımı kirli sepetine attıktan sonra yavaş adımlarla yatağa doğru adım attım.
Azada baktığımda sol kolu alnında bir şekilde sırt üstü uyuyordu . Onu uyandırmamak için yavaşça yorganı kaldırıp içine girdim yüzümü Azad'a döndüğümde onunda bana dönük olduğunu farkettim ama gözleri kapalıydı.
Elimi yavaşça kaldırıp Azad'ın yanağına koydum ve okşamaya başladım .Biraz yanağında oyalanınca hafif kalkarak yanağına ufak bir öpücük kondurdum .
Ama Azad birden üzerimden dönerek beni yatakla arasına aldı .
Gözlerine baktığımda orada çok farklı duygular vardı .

"Na-Napıyorsun?" dediğimde Azad boynuma yaklaşıp derin bir nefes aldı ve boynumdan öptü .
Ve sessiz bir sekilde konuştu " Sen kaşındın. Ben, sen yaralısın diye senden uzak durmaya çalışırken sen beni tahrik ettin " dedi .
Ben sessizce yutkununca Azad bu sefer dudaklarıma yaklaştı tam öpeceği sırada aklıma gelen şeyle sinsice gülüp kafamı tutarak "Ayyhh"dedim . Azad  anında üzerimden kalkıp "Ne oldu güzelim canını mı yaktım " dediğinde onu daha fazla korkutmamak için "Fazla değil şimdi.  iyiyim "dedim .
Azad yatağa yatıp yüzünü bana döndü ve beni belimden tutup kendine çekti. Sırtım Azad'ın göğsüyle buluşunca içimi değişik br duygu kapladı .
Azad "Bu gecelik sadece uyu ama yarın akşam benden kurtulamazsın" dedi . Ben şoktan açılmış ağzımı geri kapatarak yutkundum ama bu sefer ses boş odada yankı yapmıştı. Azad'ın güldüğünü sırtıma değen göğsünün inip kalkmasından anladım.
Biraz daha böyle durunca aklıma gelen şeyi Azad a sordum.
"Azad "dediğimde Azad sanki bunu bekliyormusçasına "Efendim güzelim" dedi .Bu haline gülmeden edemedim doğrusu .
"Hani bugün bana arabada SUS demiştin ya "dediğimde Azad hiç zorlanmadan beni kendine döndürdü ve "Bak Esra biliyorsun çok kızgındım ve ...." Lafını bitirmesine izin vermeden ben konuştum.
" Bir daha sakın deme "dediğimde Azad şaşkınlıkla. " Neden "dedi .Ben derin bir nefes alarak konuştum .
İnsaAllah bu söylediklerim Azad ın kulağına küpe olur .
"Sakın bir daha sus deme Azad . Eger bir kadın konuşuyorsa bu bir şeylerden vazgeçmediği anlamına gelir ama bir kadın susuyorsa artık her seyden vazgeçmiş demektir." dediğimde Azad alnımı öperek "Tamam . demem"dedi . Bense cevap olarak sadece yanağını öptüm .Bir zaman sonra Azad'ın nefes alışverişi düzene girmişti

Uyumustu .

Elimi yavaşça yanağına koyup "İnşaallah bir gün beni susturmazsın sevgilim " dedim ve biraz daha Azad'ı izledim . Sonra ise
bende gözlerimi bir zaman sonra yavaşça uykuya bıraktım.

.
♡♡♡♡♡♡♡♡

"Karıcığım iki dakika içinde uyanmazsan başka yöntemler uygulayacağım"
Azad'ın sesiyle mızmızlanarak diğer yanıma döndüm ve uyumaya devam ettim .
Azad "Demek kocaya sırtını dönersin ha " deyip sustu .Ben 'oh be sonunda beni rahat bıraktı ' diye sevinirken havalanmamla çığlık attım ama sesimi kesen şey Azad'ın  dudaklarıydı. Beni öptük ten sonra alnını alnıma dayayarak konuştu "Eğer böyle bağırmaya devam edersen . Sesin dışarı gider ve bizi yanlış anlayabilirler "dediğinde yaptığı şeyi anlıyabiliyordum .Beni utandırmaya çalışıyordu .Ama bu sefer ona istediğini vermeyecektim .
"O zaman doğru anlasınlar "deyip Bu sefer Azad'ı ben öptüm  .Azad sanırım ilk afalladı ama sonra o da beni öptü ..

Azad elini saçlarıma götürdüğünde kapı çalındı ve Azad küfür ede ede benden uzaklaştı
Azad kapıya doğru "Ne var"dediğinde
kapının arkasından  gülme sesi duyuldu. Haşim abi "Sizi kahvaltıya bekliyoruz" dediğinde Azad "Sanki bizsiz yapamıyorlar kahvaltılarını" deyip bana baktı .Alnımdan öperek "Bugün bana akşam olmayacak herhalde " dedi .
Ben biraz daha yatakta olursam hiç iyi şeyler olmayacağı için yataktan kalkıp kıyafet dolabının kapaklarını açtım ve elime siyah bir pantolon ve kırmızı kareli bir gömlek alarak geri kapattım .
Azad bana bakıp "Bu sefer kendi iyiliğim için banyoda giyinme ne izin veriyorum yoksa bu odadan çıkamayacağız" dediğinde sinirlenmistim . Çünkü beni öyle kendi kafasına göre yönlendiremezdi .
Azad'a inat elimdekileri yatağın üstüne koyarak sırtımı Azad'a döndüm ve geceliğimi çıkarttım. Önce pantolonumu sonra ise gömleği mi giydim . Tam arkamı döneceğim sırada Azad arkadan beri belime sarıldı ve boynuma öpücük kondurdu.
Sessizce" Azad " dediğimde Azad kendini biraz daha yakınlaştıdı bana .Bu şekilde Azad'ı tamamen hissedebiliyordum.
Azad beni kendine çevirip biraz yüzüme baktı . Sanki her zerremi ezberlemek istermiş gibi .Sonra yavaş yavaş dudaklarıma yaklaştığında gözlerim istemsiz olarak kapanmıştı.
Azad'ın nefesini tam dudaklarımın üstünde hissedince kalbimin hızı daha da arttı.
Azad'ın beni öpmesine saliseler kala odanın kapısı yine vuruldu .Azad bağırarak "Yapın lan kahvaltinizi siz, yemiyoruz biz "dediğinde bir gülme sesi duydum .
Azad dan uzaklaşıp dolaba yöneldim ve elime siyah takımını alarak Azad'a verdim .
Bir bana bir elimdekilere bakıp .."Ne"
dedi . Ben ise ciddi bir şekilde "Azad giy şunları yanlış anlıyorlar . Bak çok utandım ."dediğimde Azad homurdanarak elimdeki takımı aldı ve üzerine geçirdi .Ben Azad hariç odadaki her yere baktığımda Azad'ın "Hadi "sesiyle ona baktım .Elini bana uzatmış karşımda duruyordu .
Elini tutmadan şöyle bir süzdüğümde siyah takım vücudunu tam olarak sarmıştı .Ve ona çok yakışmıştı .

Azad,  benim onun elini tutmayacağımı anlayınca omuzlarımdan tutup beni ayağa kaldırdı ve " Eğer bana böyle bakmaya ve iç çekmeye devam edersen akşama kadar bu odadan dışarı çıkmayız" dediğinde elinden tutup kapı tarafına yürüdüm . Azad arkadan kahkaha atarak yürüyordu .

Merdivenlere geldiğimizde Azad'ın gülmesine dayanamayıp bende gülmeye başladım.
Masaya geldiğimizde herkes bize bakıyordu .
Azad "Afiyet olsun " diyerek masaya oturunca bende yanına oturdum .
Kahvaltı yaptığımız süre boyunca tüm gözleri üzerimde hissediyordum .
Ahmet "Azad abi . Kıyamet mi yaklaşıyor yoksa sen gülüyor musun?" dediğinde masadaki herkes gülmeye başladı .
Mizgin kucağında ki oğlu ile ilgilenirken aynı zamanda benimle uğraşıyordu."Peki sen Esra . Kıyamet mi yaklaşıyor yoksa sen kahvaltı mı yapıyorsun "dediğinde çatık kaşlarla ona baktım .O ise gülerek bana bakıyordu .
Masadan Ahmet ,Murat abi ve Haşim ağa kalkınca Mizgin,  ben, Ayşe anne ve Azad kalmıştık . Evin hizmetlilerinde biri masaya gelerek Ayşe annenin kulağına bir şey dedi ama kötü bir şey  olduğunu Ayşe annenin kaşlarının çatılmasıyla anladım . Azad da bir şey olduğunu anlamış olacak ki konuştu "Hayırdır daye(anne)" dediğinde Ayşe anne derin bir nefes alarak konuştu .
"Hayır değil oğul . Hizmetliler kirli sepetinde Esra gelinin kanlı çarsafını bulamamışlar .Hadi kaç gündür sen yoktun bir şey demedikte bu sabahta bulamamışlar "dediğinde sessizce yutkundum. Şimdi Azad ne cevap verecekti .

Ve bölüm sonu. Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin.  😘.

HÜKÜMWhere stories live. Discover now