Capitolul 30

2.2K 96 3
                                    

Continuarea:

- Mamă!! Spun eu cu lacrimi în ochii și brusc mi se întunecă în fața ochilor, văd negru!

- Kristen! Scumpa mea, vino înapoi la mama acasă, te rog! Spune-mi cum te simți? Ce mai faci? Spune mama, iar Will observă că îmi este rău și se ridică repede de pe scaun, vine spre mine și mă ajută să mă așez pe scaun, se pune lângă mine și încearcă să asculte ceea ce spune mama.

- Mamă, eu sunt bine, dar am crezut că m-ai uitat și că mă urăști! Spun eu pângând, iar Will îmi șterge lacrimile.

- Cum să nu-mi pese!? Nu am dormit nopții întregi gândindu-mă la ce am facut! Iartă-mă! Te rog să ne ierți! Spune ea plângând.

- Nu mai plânge, eu te-am iertat de mult! Spun eu.

- Unde ești acum? Ce făceai? Mă întreabă ea.

- Sunt acasă împrună cu William, Alice sora lui și soțul ei! Îmi sărbătoresc ziua mamă! Spun eu.

- Dar cum te înțelegi cu soțul tău? Știi ce? Vino la mama acasă, vino înapoi, uite să știi că Tom vrea să vorbească cu tine! Lasă-l pe William și vino acasă! Spune mama, iar eu mă enervez pentru ce a spus, Will este lângă mine și a auzit, are o față dezamăgită.

- Nu vin nicăieri! Am crezut că te-ai schimbat, dar m-am înșelat din noi! Eu îmi iubesc soțul și nu lași lăsa pentru nimic în lume, mi-aș da și viața pentru el, așa că nu vreau să-l văd pe Tomas, el aparține de trecut și te rog să te schimbi, căci este posibil ca tu și tata să aparțineți tot de trecut! Spun eu.

- Scuze! Dar să știi că te-a auzit Tom! Spune mama.

- Nu-mi pasă! Și William te-a auzit! Așa că dacă vrei să mă vezi, eu voi veni împreună cu soțul meu! Spun eu.

- Cum vrei tu scumpo! Noi te așteptăm, dacă vrei să vii să ne suni! Te rog să nu fii supărată pe noi, te iubim scumpo! Pa! Spune ea.

- Pa! Spun eu, închid telefonul și încep să plâng.

- Te rog nu plânge iubito! Nu de ziua ta, nu mai plânge, mi se rupe sufletul să te văd așa! Spune William și mă ia în brtațe.

- Am crezut că s-a schimbat, dar ea sigur pune ceva la cale... Spun eu plângând.

- Kristen, a fost foarte frumos până când a sunat mama ta, dar noi trebuie să ne facem bagajele, mâine plecăm! Spune Alice.

- Bine! Mulțumesc pentru tot! Spun eu.

- Iubito, hai sus! Vino să te relaxezi! Spune Will, iar eu mă ridic și mergem sus!

Mă duc la baie și dau cu apă pe față ca să-mi revin, după ce sunt aproape ca nouă, ies din baie  și îl văd pe Will cu fața în palme și mâ duc lângă el, îi iau mâinile și le pun pe lângă talia mea și îi iau fața și i-o pun între sâni mei... El râde ușor și printr-o mișcare mă așează pe poalele lui! Îmi dă o șuviță de păr de pe ochii și se uită la mine!

- Iubitule! Știu că te-a supărat ceea ce a spus mama, și pe mine m-a supărat, dar eu nu voi pleca nicăieri! Spun eu.

- Știu, dar tu nu mi-ai povestit niciodată de "Tomas". Spune el.

- Gelosule... Spun eu.

- Hey!! Și tu ai ținut mult să afli despre Kisha! Spune el.

- Bine... Ce vrei să știi? Spun eu în timp ce mă întrept către dressingul meu.

- Păi...ce fel de persoana era? Era mai calm ca mine? Arată mai bine ca mine? Întreabă el în timp ce stă în tocul ușii de la dressing.

- Crede-mă nu există bărbat mai frumos decât tine! Spun eu.

- Kristen!! Spune el nerăbdător.

- Bine,bine... Vorbind fizic, este un bărbat unpic mai gras decât tine, nu are pătrățele, este șaten deschis, ochii negri, la fel de înalt ca tine...cam atât fizic. Spun eu, în timp ce încerc să-mi pun sutienul, dar Will vine la mine și mi-l dă jos, îmi sărută sâni și gâtul până ajunge la buze, mă sărută și mă ajută să-mi pun sutienul.

- Și moral cum îl descrii? Întreabă el.

- Păi...total diferit de tine, nu aveți nimic în comun ca să spun că eu m-am îndrăgostit de tine fiindcă îmi aduci aminte de Tomas!
Nu, eu m-am îndrăgostit de tine fiindcă ești tu! Uite, atunci când tu mă iubești, mă alinți, mă săruți, mă ții la pieptul tău, ești mai dulce, mai calm, mai iubitor decât Tomas, el era mai aspru, mai rău, nu era niciodată dulce! La capitolul "dragoste" facem o dată le lună sau deloc! Cu el nu mă simțeam iubită, mă simțeam ținută cu forța deși nu eram! El îmi spunea tot timpul că vrea copil... Îmi spunea că vrea băiat, el nu voia fată, l-am întrebat într-o zi ce s-ar întâmpla dacă fac fată și nu băiat! Ghici ce a spus? Că nu crede că se va termina frumos! A spus că el vrea băiat și gata! I-am spus că este nebun și cum este posibil să vrea copil când noi facem sex o dată pe lună, adevărul este că eu m-am protejat mereu fără să știe el, nu eram sigură că vreau să am copil cu el...dar într-o zi a aflat și m-a bătut de m-a băgat în spital! Spun eu cu lacrimi în ochii, în timp ce stau pe marginea patului îmbrăcată cu fusta albă și sutienul nergru.

- Te-a bătut?! Păi și atunci de ce voiai să te căsătorești cu el?

- Păi eram deja logodiți! Și părinți mei au ținut foarte mult să mă căsătoresc fiindcă mama s-a căsătorit la 18 și la 20 a avut-o pe sora mea mai mare Carolline, și la 23 m-am născut eu, așa că fiindcă mama s-a căsătorit devreme asta trebuie sa fac și eu! Atunci când am auzit că m-au vândut pe o parte mi-a părut bine, dar pe celălaltă nu prea, am crezut că o să trăiesc exact cum trăisem și cu Tomas, el era bolnav de gelozie...nu avem voie să vorbesc nici cu Samantha pe atunci! De asta îți mulțumesc că mă iubești și că ai grijă de mine! Spun eu.

- Și eu îți mulțumesc că mă iubești și că ai grijă de mine! Ți-am mai spus că te ador, nu? Tu nu meriți o persoană ca el! Spune Will.

- Eu te merit pe tine fiindcă eu te iubesc mult! Spun eu.

- Eu nu sunt perfect, poate că meritai ceva mai bun ca mine! Spune el.

- Poate! Dar nu există ceva mai bun ca tine, bine? Uite, Tomas îmi putea dărui copii dar în schimb era un om rău, păcând tu nu ești așa, tu mă iubești! Spun eu, iar el mă sărută.

- Ghici ce este mâine? Spune el.

- Sâmbăta!? De ce?! Ce facem mâine? Întreb eu, iar Will se pune deasupra mea.

- Mâine și poimâine vom merge la cabană! Să știi că ți-am mai luat un cadou, dar este mai intim, îl vei purta mâine pentru mine! Spune el zâmbind.

- Să știi că îți stă rău în costum! Spun eu.

- Pe bune? Întreabă el.

- Nup, îți stă perfect, dar parcă ți-ar sta mai bine fără el. Spun eu.

- Aaa... Păi de ce nu spui așa? Spune el și își dă cămașă jos!

Un blestem și o MinuneWhere stories live. Discover now