Capitolul 48

2.5K 110 26
                                    

Continuarea:

- Păi... Am visat că te jucai cu tine însuți...și mă gândeam poate...îmi dai voie să mă joc eu cu tine în realitate... Spune el în timp ce-și duce ușor mâna în zona mea intimă.

Îmi sărută ușor gâtul, îmi las ușor capul pe spate și gem înfundat atunci când îmi atinge zona intimă cu degetele lui.

Din perspectiva lui William:

Îmi duc degetele în zona ei intimă și încep să mișc lent. Observ că-i place ceea cei fac așa că măresc ritmul, gemetele ei înfundate mă excită din ce în ce mai mult, dar acum e momentul să o fac să se simtă bine. O sărut ușor pe gât în timp ce ea îmi strânge mâna liberă.

- Mai repede... Geme ea.

La auzul acelor cuvinte măresc ritmul, iar ea mă strânge din ce în ce mai tare de mână. După câteva minute un tremurat o cuprinde și își dă drumul zgomotos.
Îmi zâmbește și mă sărută pe buze apăsat.

- Ți-a plăcut? O întreb eu.

- Da... Spune ea înrosindu-se la față. O sărut și încep să o spăl ușor pe spate.

Din perspectiva lui Kristen:

După cei spun lui Will că mi-a plăcut ceea ce mi-a făcut, începe să mă spele pe spate.

După vreo jumătate de oră, ieșim din baie, eu mă așez pe marginea patului, sunt singură în cameră, stau cu fața în palme și mă gândesc la ce tocmai s-a întâmplat în baie acum 30 de minute. Gândurile îmi sunt întrerupte de Will care întră în cameră.

- Te simți bine? Mă întreabă el apropiindu-se.

Nu îi răspund. Stau neclintită pentru câteva secunde. Se așează lângă mine și îmi sărută umăr.

- Iubito, ești ok? Mă întreabă el.

Îmi ridic capul și îmi ațintesc privirea asupra ochilor lui, mă privește calm, pare că-și face griji pentru că nu-i răspund.

- Sunt bine...doar că... Spun eu bâlbâindu-mă.

- Doar că?! Ce vrei să spui? Mă întreabă el și se așează lângă mine.

- Mă simt ciudat... De ce ai făcut ceea ce ai făcut în cadă?! Îl întreb eu cu privirea în jos.

- Heii.. Ești soția mea, iar asta îmi dă dreptul să fac tot ce-mi stă în putință să te fac fericită, iar eu nu te-aș crede dacă mi-ai spune că nu ți-a plăcut. Spune el și se așează peste mine.

Îi zâmbesc și îl sărut pe buze, după care îl spun:

- Da, aș minți dacă ți-aș spune că nu mia plăcut.

*****

E seară, în jur de ora 20:00, iar eu și William ne uităm la un film de Crăciun de vreo jumătate de oră... Puppy vine pe brațele mele ca să o alint. O mângâi timp de 10 minute, după care Will se apropie ușor de mine și mă sărută. O dă jos pe Puppy din brațele mele, Închide televizorul și mă trage de mâna spre dormitor. Mă trântește pe pat și începe să mă sărute pe gât, mă dezbracă de bluză, iar el își dă maleta jos. Ne tot sărutăm, dar la un moment dat să scape de pantaloni mei la fel și el, îmi dă sutienul jos, iar eu râmân în lenjerie intimă și el în boxeri. De odată Puppy se urcă peste noi și încep să latre.

- Cățea nesuferită. Spune el în timp ce o ia de pe pat și o dă afară din cameră.

Zâmbește și se întoarce să termine ceea ce începuse. Ne dezbrăcăm de tot, iar el intră ușor în mine și se mișcă lent. Geme înfundat la fel și eu. Mărește ritmul din ce în ce mai tare... Încerc să țin gemetele în mine, dar e fără folos, pur și simplu nu mă pot abține... La un moment dat ne dă drumul zgomotos. Will se așează lângă mine și îmi sărută fruntea, ne învelește cu plapuma pe amândoi, iar eu mă cuibăresc în brațele lui.

- Te iubesc! Șopteste el și îmi ia mâna în a lui.

- Și eu te iubesc! Spun eu și îl sărut.

Un blestem și o MinuneWhere stories live. Discover now