Capitolul 79

1.2K 72 4
                                    

Continuarea:

- Am decis să plec pentru totdeauna. Te părăsesc William! Spun eu în timp ce mă privește serios.

- Gata! M-am prins, e o glumă. Spune el și intră în dressing-ul lui.

- Nu, nu e o glumă! Spun eu încercând să nu zâmbesc.

- Unu, tu nu mai părăsi pentru nimic în lume. Doi, ai fi plâns spunând toate astea și trei, ai reușit să mă bagi în sperieți timp de câteva minute. Spune el și mă sărută.

- Ai fost foarte fericit azi, parcă meritai o sperietură, chiar și de câteva minute. Spun eu și mă așez în pat.

- Apropo, să știi că poimâine vin ai mei aici pentru 2 zile. Spune el.

- Dar au spus că nu se vor mai întoarce. Spun eu.

- Când a aflat tata, m-a sunat și mi-a spus că vine urgent să mă felicite, la fel și mama, în plus știu că-ți este dor de mama. Spune el.

- Da. Spun eu zâmbind.

- Dar, tu ce ai vorbit cu mama ta azi? De ce a mai venit? Întreabă el în timp ce se așează la marginea patului.

- Păi...

Atunci:

- Mamă... ce cauți din nou aici? Întreb eu mirată de apariția ei chiar azi.

- Scumpo... nu știu ce să-ți mai spun ca să te conving că nu e bine aici pentru tine. Spune ea.

- Mamă, vreau să mă înțelegi și pe mine măcar odată în viața, mi-ai luat fericirea atunci când mai obligat să mă despart de Thomas, iar acum, după aproape un an vii la mine și încerci să-mi faci același lucru. Spun eu.

- Dar... ești tânără, de ce să te măriți la 24 de ani, de ce să faci copii acum? Gândește-te că acum e milionar și îi poți lua jumătate din avere. Îți vei construi o altă viață alături de altcineva. Spune ea.

- Mamă, nu! Eu îl iubesc pe William și așteptăm venirea unui copil acum! Spun eu.

- Dar el chiar te iubește? Acum că poate face copii, cine știe, nu se mai simte obligat să stea  cu tine pentru simplu fapt că l-ai acceptat așa și că v-ați căsătorit forțat. Poate se gândește să te părăsească pentru alta, poate nu acum, dar mai târziu ce faci dacă face asta? Ai și copil pe cap, ascultă de mama ta, te rog! Eu mâine plec în Londra, te rog, mai gândește-te. Spune ea.

- Bine mamă, cu bine! Spun eu și închid ușa.

Acum:

- William, tu... te-ai gândit vreodată că... poate într-o zi e posibil să te plictisești de mine..? Îl întreb eu puțin speriat, dar foarte bâlbâită.

- Iubito ce întrebare mai e și asta? Întreabă el în timp ce se pune deasupra mea.

- Păi... vreau să știu... Mă bâlbâi eu.

- De ce crezi asta? Fiindcă ți-a spus-o mama ta? Hai să-ți explic cum stă treaba. Am să-ți spun o poveste, bine? Întreabă el în timp ce se așează lângă mine mângâind-mă pe păr.

- Sunt doar ochii și urechii! Spun eu.

- Deci, a fost odată ca niciodată, un bărbat care locuia în Los Angeles și avea deja 30 de ani. Necăsătorit, era un burlac care nu avea de gând să se căsătoareasacă vreodată fiindcă datorită unei probleme hormonale care făcea ca fiecare femeie să-l părăsească pentru că nu putea să aibă copii. Era putred de bani, avea orice își dorea, mașini, case, femei, dar nu și fericire.
Părinți lui erau îngrijorați, nu mai suportau să vadă același lucru în fiecare zi, așa că au decis să-l însoare forțat. Orice femeie ar fi stat doar pentru bani, doar că acest bărbat căuta dragoste și fericire.
Disperat, tatăl lui i-a căutat o fată care să le aibă pe toate, să fie frumoasă, să aibă un suflet bun, să fie cuminte și deșteaptă, într-un cuvânt femeia perfectă. A găsit-o! Tocmai din Londra. Doar că era o diferență de 7 ani între ei. O femeie ca ea nu găseai pe orice drum!
Fata perfectă a fost vândută de carte părinți ei cu o 100 de mii de dolari tatălui disperat. Așa că cei doi s-au căsătorit forțat, niciunul nu a fost de acord cu căsnicia asta. 
Timpul a trecut, iar ei au începuseră să se-nțeleagă, apoi au devenit prieteni... apoi au devenit prieteni foarte buni. Respectul reciproc s-a transformat în simpatie, iar simpatia în dragoste. Erau îndrăgostiți unul de celălalt, așa că au decis să devină iubiți, deși ei erau deja căsătoriți. După ceva timp s-au acceptat așa cum erau și au decis să devină șot și soție în adevăratul sens al cuvântului și să aibă o căsnicie frumoasă și fericită.
Doar că ce să vezi, a fost cam greu fiindcă el era un bărbat impunător și dur, iar ea era o femeie alintată și foare încăpățânată. Au avut certuri și împăcări ca în fiecare căsnicie, dar cea mai mare ceartă a lor a fost atunci când ea rămâne însărcinată.
El nu putea să creadă că poate face copii, căci doar era steril, iar ea susținea că nu a avut o aventură cu un alt bărbat, că nu-l înșelase. Bărbatul orgolios nu a crezut și a decis să o dea afară din casă până când face niște analize. Fata și-a găsit un loc unde să locuiască datorită mamei lui care o credea. După 2 săptămâni rezultatul analizelor ies negative, iar fata decide să se arunce cu mașina în lac  ca să scape de toată suferința. Bărbatul o salvează, doar că fata stă în comă timp de o săptămână și se trezește cu memoria ștearsă. La un moment dat, ea își revine, copilul era sănătos în pântecele fetei, iar bărbatul află că copilul e al lui în urma unei greșeli de laborator.
  Se întorc acasă și trăiesc fericiți fiecare clipă și moment din viața lor.  Fata perfectă i-a putut oferi până și un copil, bărbatul nu ar avea niciun motiv să plece de lângă ea vreodată pentru altă femeie, au trecut prin atâtea, ar trebui să înnebunească ca să o părăsească. Au de gând să mai facă copii ca să aibă o familie mare și fericită, sfârșit! Spune el iar eu îl privesc cu lacrimi în ochii și îl sărut.

Un blestem și o MinuneWhere stories live. Discover now