12. Ölünce Sevemezsem Seni

1.3K 189 120
                                    


Dünyaya gelmeyi kabul ettiğimde buradan nefret ediyordum. Burası benim için tutuklandığım bir mahsendi. Burada mutluluğu bulacağımı hiç düşünmemiştim. Ben ve ön yargılarım yine iş başındaydı. Asıl komik olansa en çok Oktay'dan nefret edeceğimi düşünmüştüm. Ama en çok onu sevmiştim. Hatta dolu dolu sevdim. Ve sevildim. Dünya yeni yaşamım olmuştu benim. Yeni bir ailem oldu.

Ben kalabalığın içinde olupta yalnız olanlardandım. Ama şimdi yalnız değilim. Cansel var. Benim tatlı, deli dolu arkadaşım. Mert var. Sonradan kazandığım abim, kardeşim. Arya, Cenk, Meyra, Aykan, Hande, Arda, Adelya, Berkan ve en önemlisi Oktay. Benim sıradan hayatımı merkezi olmuştu. Gelişiyle hayatımın sıradanlığını da göndermişti. Ona karşı olan sevgimin boyutunu daha çözemedim. Aslında artık çözmeye de uğraşmıyorum. Oktay'ı seviyorum.

Oktay'ın benden sakladıklarını artık önemsemiyorum. Bulmaya çalışıyorum ama Oktay'ı bu işe karıştırmıyorum. Olayın asıl merkezindeki kişiyi, yani Oktay'ı uzak tutuyorum.

Bu aralar çok mutluyum. Oktay'la aramda sorun yok. Ya da biz sorunları gün yüzüne çıkarmıyoruz. Bana verdiği kolye boynumda. Hiç çıkartmıyorum. Taç ise odamın en güzel köşesinde. Bana tacı vermesinin üzerinden bir hafta geçti. Bu bir hafta boyunca Oktay işleri ile uğraştı. Onu özledim. Pek görüşemiyoruz.

Ben ise bu bir hafta da okuluma gittim. Aslında her zaman gitmeme gerek yok. Sadece benim için gerekli olan derslere giriyorum.

Okuldan geri kalan zamanları ise hep evde geçirdim. Tıpkı şuan yaptığım gibi. Evime yaptırdığım kütüphane gibi olan odamdayım. Sağ ve sol duvarda kitapliklar var. Kapının karşısında ki duvar ise boydan boya cam. Önündeki minderlerle çok hoş. Bu oda ormana bakıyor ve ben çok seviyorum.

Okuduğum kitap ise bulduğum kitap

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okuduğum kitap ise bulduğum kitap. İçindeki sırları çözemiyorum. Kitabın içinde adı geçen kız ben miyim? Okuduklarımı not alıyorum. Başka kitaplardan araştırma yapıyorum. Ama hiç bir şey bulamıyorum. İçimden bir ses tüm bu sırlar gelip seni bulacak diyor.

Bir de Alex konusu var. En son gidişinden sonra karşılaşmadım onunla. Hiç yüzünü görmedim. Tek bildiğim o güzel sesiydi. O da artık beynimde bulanıklaşıyordu.

Telefonumun ışığı yanıp sönünce elime aldım. Sessize almıştım. Oktay'dan mesaj gelmişti.

"Özledim. Yanıma gelsene."

Gülümseyerek baktım mesaja. Odama geçip hazırlanmaya başladım. Kırmızı bir askılı ile siyah bir kot seçtim. Kol saati ile gözlük taktım. Spor ayakkabı yerine bu sefer topuklu ayakkabı seçtim. Saçlarımı her zaman ki gibi salık bıraktım. Çanta takmayı sevmediğim için telefonumu cebime koyup aşağı indim.

 Çanta takmayı sevmediğim için telefonumu cebime koyup aşağı indim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BEN SENDE KALDIMOn viuen les histories. Descobreix ara