Ömr Tkgz

512 68 18
                                    

Selam. Selam. Size bir iyi bir de kötü haberim var. Önce kötüyü söyleyeyim bu bir bölüm değil. Iyi haber bölüm cumartesi geliyor.

Ve birde Instagram da bir grubumuz var. Grubu kuran tatlı okuyucum onlinekubra ya çok teşekkür ederim. Kesitler ve bölüm ile ilgili duyuruları oradan yapacağım. Bu kadar yeter.

Şimdi asıl bu kısmı yazma sebebime gelelim. Yakın bir arkadaşımın yazmış olduğu kısa bir metin var. Onu burada paylaşmak istedim. Çok güzel bir yazı. Okuyup yorum atarsanız çok sevinirim.

Allah etrafımızı dikenli tellerle örüp bizlerden o telleri aşmamızı bekledi. Kimimiz yara bere içinde kurtuldu. Kimimiz hala kurtulmaya çalışıyor. Kimileri de pes etmiş ve içinde bulunduğu hale alışmış durumda. Garip bir durum açıkçası bu. Çünkü hepimizin hayatında büyük engeller var ve hepimiz de bunları aşmak için savaş veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki dikenli teller etrafımızdayken özgürlük bize çok uzak bir kavram. Kimi zaman kendimizle savaş veriyoruz, savaştan mağlup ayrılıyoruz. Kimi zaman da insanlarla savaşıyoruz. Yaptıklarıyla bizde bıraktıkları hasarlarla uğraşıyoruz ama pes etmiyoruz. Buda demek oluyor ki hepimiz birer özgürlük savaşcılarıyız ve de mutluluğa giden yolda yılmadan ilerliyoruz. Yılmadan dedim çünkü bu yolda önümüzde çok büyük tuzaklar olabiliyor. Dikkatli olmayı unuttuğumuz an yani hislerimizin mantığımızı geride bıraktığı anlarda kendimizi bu tuzakların içinde buluyoruz.  Hayat çok garip! İnsanlarda öyle! Ben ve sende öyle çünkü insan kendine sorduğu sorulara verecek cevap bulamazken, karşıdaki insanı anlamaya çalışıyor. Düşünce yapısını algılamaya çalışıyor. Belkide korkuyor insanlara yaklaşmaya. Kendini bile algılayamayan bir insan başkasını anlamaya çalıştığı sürede yoruluyor ve insanlarla ilişkilerde başarısız oluyorlar. Güven sorunu yaşıyor. Garip bir durum bu ama hepimiz bunu yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizin paranoyasında yaşıyoruz.

                                         Ömer Tokgöz

BEN SENDE KALDIMWhere stories live. Discover now