29.Pahoinvointi

109 13 10
                                    


Kibum, tai lyhemmin Keyksi kutsuttu kouluttaja katsoi suloisilla, komeilla ja tasaisilla kasvoillaan Taeminia, jolle oli ojennettu pistoolin tapainen laite.
"Tällä tavalla voimme taltuttaa rikolliset, tai oliot, mitä he ikinä ovatkaan, turvallisesti", Kibum selitti ja osoitti aseen kyljessä olevaa säiliötä. "Tämä aine lamauttaa ainoastaan tietynlaisia olijoita, mutta minäkään en oikeastaan tiedä millaisia."
"Mutta... miten niin olioita?"
"On olemassa eri ulottuvuuksia, ja nämä naiset ovat kuulemma yhdestä. Maailma on monitasoinen", vanhempi selitti rauhallisesti ja hymyili. Taemin katsoi häntä epäilevänä, virnistäen sitten epävarmana. Kibumin huulet taipuivat hymyyn. "Kuulosti se minustakin aluksi oudolta, mutta niin se on. Nämä rikolliset, joista yksi on meillä nyt hoidettavana, ovat peräisin sieltä. He ovat maapallolla vaaraksi ihmiskunnalle, joten nämä toisen ulottuvuuden ihmiset tulivat noutamaan heidät, etteivät he aiheuta tuhoa. Heidän voimansa ensiksi kaivettiin esiin sillä kaasulla, ja sitten vain pyydettiin havaintoja. Kaiken kaikkiaan näitä tämän pojan tapaisia ihmisiä on kuulemma 10 tai 11."
"Miksi he ovat kaikki tässä kaupungissa?"
"Jokin kuulemma vetää heitä yhteen. Enemmistö heistä asuu täällä, joten loputkin päätyvät tänne enemmin tai myöhemmin."
"Ahaa, ymmärrän. Mutta mikä on minun tehtäväni?"
"Sinä saat kiertää minun kanssani maailmaa jahtaamassa näitä, noiden naisten kanssa."
"M-mutta minulla on koti ja koulu täällä..."
"Kirjoitit sopimuksen, on myöhäistä perua. Sinä lähdet kanssani nyt heti pikakoulutukseen. Havaitsit äskettäin suuren joukon heitä, joten he eivät voi olla kaukana. Jos olemme nopeita, saamme heidät kiinni."
"Oh...", Taemin henkäisi, käsittämättä miten suureen projektiin hän oli mennyt sotkeutumaan. Häntä kadutti niin paljon.

Samaan aikaan toisessa huoneessa kaksi naista raahasi Sehunin tila-auton takakonttiin, katsomatta sen enempää hänen kuntoaan tai mitään muutakaan. Tajuton Sehun kahlittiin kiinni, samoin kuin hänen ystävänsä Jongin vain tunteja aiemmin.
Robotti hyppäsi rattiin ja lähti kiitämään samaan suuntaan, mihin toinenkin auto oli suuntaamassa.

~||~

"Anna anteeksi Suho... jutellaan vaikka myöhemmin", Yixing lupautui, katseessaan itsesyytöksiä, jotka kouraisivat Junmyeonin sydäntä. Hänen puri huultaan ja yritti pysyä vahvana.
"Hyvä on, kuka ajaa? En anna Layn mennä rattiin", hän katsoi muita arvioiden.
Minseok käänsi päätään Baekhyunin suuntaan "Minusta Baek ajoi aika hyvin sitä Krisin autoa. Paremmin en minäkään osaisi. Hän sitä paitsi tietää, miten lentokentälle pääsee."
"Ehkä kuitenkin päästetään Yifan rattiin. Hän on huolellisempi eikä välttämättä tapa meitä. Ja kyllä hän tietää, mihin meidän täytyy mennä", Chanyeol sanoi yllättäen, ja Yifan katsoi häntä suu raollaan hämmentyneenä. "Kas, et taida ollakaan niin tonttu miltä näytät."
Chanyeol näytti loukkaantuneelta, mutta tajusi olla aloittamatta taas kinaa.

Yifan hyppäsi kyytiin ja asettui kuskiksi, ravistellen käsiään nopeasti. Hän silmäili auton kunnon nopeasti läpi. "Aika cool kaara. Mistä, öh, Yixingkö hän oli, hankki tämän?"
"Sain sen yhdeltä ystävältä, G-Dragonilta."
"Kuulostaa siistiltä jätkältä."
"Mä tunnen hänet. Kiva tyyppi, aika rikollinen kylläkin", Luhan hymähti katsellessaan ulkopuolelta autoa ja Yifan irvisti rikollisuudelle.
"Paikkoja on vain kolme ja sitten on tuo iso tavaratila. Ketkä kaksi istuvat Yifanin kanssa", Junmyeon kysäisi.
"Chanyeol tai Baekhyun ei ainakaan", Minseok sanoi ja kohotti kulmiaan kevyesti, vilkaisten Jongdaea. "Voi olla aika kylmä sulle siellä tavaratilassa. Jos sä menisit penkille?"
Jongdae hymyili. "Mikäs siinä!"
"Ahne, itsekäs läskiperse", Baekhyun naurahti ja läimäisi toista takamukselle. Jongdae virnisti vinosti ja meni jo sisälle.

"Junmyeonin pitää olla rauhanturvaajana tavaratilassa, ettei Chanyeol ja Baekhyun ala panna toisiaan kaikkien edessä", Luhan sanoi näpäyttäen Baekhyunia. "Mitä vittua Luhan", lyhempi huudahti ja leikki käyvänsä kiinni toiseen. Chanyeol oli niin kivuissa ja väsynyt, ettei tajunnut reagoida kommenttiin paheksuvasti. Hän vain tokaisi: "No toden totta mieli kyllä tekisi."
Baekhyun lipaisi kieltään ja Kyungsoolla meinasi tulla laatta. Hän käänsi katseensa pois ja hyppäsi mitään sanomatta lämpimälle penkille.

Muut katsoivat häntä hetken, mutta mitään valittamatta he kipusivat yksi kerrallaan sisään ja matka saattoi alkaa.
Se kului varsin joutuisasti alkuun.
Alkuun, keskivaiheilla alkoivat ongelmat.

Kyungsoo tuijotti hiljaa ikkunaa. Loinen tämän sisällä kulutti hänen voimavarojaan, ja kun yksi otuksen imukärsistä irtosi limakalvosta töyssähdyksen takia, verta purskahti hänen nieluunsa, joka sain hänet kakomaan vaaleankerman värisille nahkapenkeille, jotka olivat aivan uusia.

Yifan oli laittanut päähänsä autosta löytämänsä aurinkolasit ja kääntyi katsomaan kahta muuta matkustajaansa. "Luulin, että tää vituttavampi henkilö oli se keuhkosairas, etkä sinä", hän sanoi Kyungsoolle joka ei välittänyt.
"Oonko mä vituttava", Jongdae huudahti ja katsoi järkyttyneenä Yifania.
"Olet. Mikä sun nimi edes on?"
"Kim Jongdae, aka Chen", hän katsoi närkästyneenä, mutta virnuillen toista.
"Jaa, Chen."
"Miksi mä oon vituttava? Enhän mä edes oo tehnyt sulle mitään!"
"1. Naurat liikaa. 2. Ärsytät. 3. Puhut liikaa. 4. Puhut liian kovalla äänellä, melkeinpä huudat. 5. Muistutat Baekhyunia. 6. Näytät kamelilta."
Jongdae puhkesi räkäiseen nauruun, kunnes lopetti, katsoen synkän totisesti Yifania. "Kameli?"
"Niin. Laama on liian söpö sulle."
"Jätkähän roustaa niin kuin ammattilainen", Jongdae huudahti.
"Chenosaurus, muistutat dinosaurusta. Ainakin sulla yhtä isot keuhkot kuin niillä. Karjut pahemmin kuin t-rex."
"Otan ton kehuna."
Yifan hymähti jätkän suuntaan.

Kyungsoon sisuksia kalvoi ja häntä sattui. Vaikka loinen ja hän tulivat aivoiltaan loistavasti toimeen, verotti tuntematon olio ihmiseltä liikaa voimia. Yleensä ideaculpa tykkäsi tyhmemmistä ja suuremmista otuksista, joista se sai energiaa eikä sen tarvinnut tehdä mitään elääkseen. Kyungsoon elimistö taisteli koko ajan vastaan, mikä aiheutti pojalle pahoinvointia. Kun siihen lisäsi vielä auton tärinän, oli oksennukseen tarvittava resepti valmiina. Tummaa ja limaista verta alkoi pulputa hänen suustaan siihen malliin, että kaikki hänen vaatteensa menivät pilalle tahmasta.
Nyt Jongdae ja Yifan tajusivat, ettei kaikki ollut hyvin. Jongdae katsoi samankokoista, aavistuksen pienempää ja vankempaa poikaa. "Mistä tuo kaikki veri tulee?"
Kyungsoo itki tuskasta eikä voinut vastata mitenkään. Hän vinkaisi vain.
Jongdae tarrasi kiinni Yifanin hihaan ja nykäisi. "Kyungie ei voi hyvin."
Yifanin silmät varmasti levisi aurinkolasien takana hänen nähdessään verenmäärän. "Vähän matkan päässä on huoltoasema. Se on varmaan kiinni, mutta meidän kannattanee silti pysähtyä. Auton arvo kärsii, verta ei noin vain saa irti penkistä."
"Tähän väliin on kyllä sanottava, että tuo oli paskin vitsi ikinä, kun ajatellaan tilannetta", Jongdae huomautti ja lipaisi nopeasti kuivahtaneita huuliaan.
"Jos käsittelit ton vitsinä tai sen tapaisena, olet kyllä outo kameli. Se ei edes ollut vitsi, siksi voi olla, ettei se ollut hauska."
"Mitä sä selität?"
"Unohda. Muistuta mua vain, etten ota sua mukaan hautajaisiin."
"Kenen hautajaisiin?"
"Pakko sunkin esittää idioottia. Vituttavaa moinen."
"Mutta kuka kuolee? Kiinnostaa."
"Kaikki, ellet anna mun ajaa rauhassa. Pää kiinni."
Jongdae mutristi suutaan, mutta keskittyi rauhoittelemaan Kyungsoota, joka näytti tärisevän. "Ehh, kohta se menee varmaan ohi... tai jos ei mene, sä kuolet", Jongdae lohdutti, mutta unohti tukkia suunsa lopun kohdalla. Kyungsoo mulkaisi häntä murhaavana pyyhkiessään verta suupielistään.

//joo Etsitty taitaa olla takaisin tauolta kun en saanut muutakaan aikaan :) Meni moti erääseen toiseen tarinaan.
Sitä paitsi hjkhwksk EXOn comeback tulee olemaan mahtava ja ne teaserit anto lisää inspii taas etsittyyn. (Ja mulla on yli viisi lukua julkaisematta. Oops?)

Etsitty |EXO•Fin|Where stories live. Discover now